Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Exiled még nem tudja, amit minden rendes kártyás, hogy a colt erősebb az ászpókernél. Még.
alister pedig azt nem tudja, hogy a dobótőrt hamarabb el tudom dobni mint ahogy ú lőne, és van egy haverom aki lövészetre jár, és nagyon szép golyós puskájá
val éppen az ablakon át figyel minket
nagahsi: ohh, de mennyire :) a kotor 1 iszonyatosan jó, a kotor 2-őnek, meg annyi a hibája, hogy az első kötelező pálya eléggé unalmas, meg az utána következő is, de a többi naaaagyon jó ^^ ( bár lehet,hogy csak én emlékszem rosszul, mert már a jó sokadik ujrajátszás beszél belőlem ^^')
de a lényeg: töltsd le, mert szeretni fogod. ha kell magyarítás, akkor szólj msn-en és én elküldöm
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
télleg uncsi. meg néha kicsit fázom
(van egy olyan érzésem, h ku¤ßära meg leszek verve, ha legközelebb találkozunk, mondjuk már más kivégzési listáján is rajta vok, szal mind1)
(van egy olyan érzésem, h ku¤ßära meg leszek verve, ha legközelebb találkozunk, mondjuk már más kivégzési listáján is rajta vok, szal mind1)
-
Szerk: ∂z 2009-08-04 01:53:05
Veletek mi újság?
Én örülök, hogy legalább így este nincs olyan dögvészes meleg (délután viaszt izzadtam, mire hazagyalogoltam).Exiled még nem tudja, amit minden rendes kártyás, hogy a colt erősebb az ászpókernél. Még.
Dz(irun) "dolgozik", azaz pénzért klikkelget egy légkondicionált irodában és panaszkodik, hogy unalmas.
És a többiek is megvannak valahogy.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-08-04 00:01:34
Legalább jó?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
KotOR 1-et nem seedelik.
bárcsak segíthetnék neked, de nekem kiírva van meg csak az 1 meg a 2-ő
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-08-03 22:34:51
(#27711) Nem emlékszem már, hogy hol volt a vita a one-shot fogalmáról, de mangakiadókat böngészve wikin egyértelművé vált, hogy a one-shot japánon kívül egykötetest is jelent, ahogy mondtam. Ha. Csak hogy mondjam.
Más: Rocky Horror Picture Show.
Második megnézésre is ugyanolyan kultúrsokk és nagy élmény az a film.
Batman, a Sötét Lovag magyar szinkronja eléggé satnya. Legalábbis az angol hallása után.
Ma megvettem Death Note 3-4-et és az Árnybíró 12-t. Az Árnybíró baromi lassan jön.
KotOR 1-et nem seedelik.
Veletek mi újság?
Más: Rocky Horror Picture Show.
Második megnézésre is ugyanolyan kultúrsokk és nagy élmény az a film.
Batman, a Sötét Lovag magyar szinkronja eléggé satnya. Legalábbis az angol hallása után.
Ma megvettem Death Note 3-4-et és az Árnybíró 12-t. Az Árnybíró baromi lassan jön.
KotOR 1-et nem seedelik.
Veletek mi újság?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
max miután elnyertem minden pénzed
azt mondják, ha 30 perc alatt nem szúrod ki,hogy ki a balek, akkor te magad vagy az. én asszem már ki is szúrtalak aliszter
abba beszéllok és 2 kör után kiejtek vkit
de majd ha a kezembe nyomják a kis dagadó borítékot én leszek a legboldogabb kis prücsök
Amíg el nem jössz tétben kártyázni... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-08-03 21:05:47
(#27704) Juj így belegondolni
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
abszolút
azt kivéve, h egy betanított majom is el tudná végezni a melóm, ami kicsit szar érzés, és annyira monoton és unalmas h nap végére már egymás után 10szer nyomom le a Po Pi Po long versiont és közben arra gondolok, h mi lenne rosszabb, lenyomni még fél órát vagy pajszerrel tökön vágni magam. de általában inkább maradok még fél órát
de majd ha a kezembe nyomják a kis dagadó borítékot én leszek a legboldogabb kis prücsök
azt kivéve, h egy betanított majom is el tudná végezni a melóm, ami kicsit szar érzés, és annyira monoton és unalmas h nap végére már egymás után 10szer nyomom le a Po Pi Po long versiont és közben arra gondolok, h mi lenne rosszabb, lenyomni még fél órát vagy pajszerrel tökön vágni magam. de általában inkább maradok még fél órát
-
Szerk: ∂z 2009-08-03 21:07:28
4 óra meló, 2 óra pofázás, 2 óra msnezés, 1 óra kaja + cigiszünetek - > 8 órányi kes
Aranyéleted van, hombre... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."