Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ne unatkozzatok már ennyire. mennyetek biciklizni. vagy olvasgassatok. nézzetek animét.
Süssetek palacsintát görgorcsolyázva, miközben egy fóka kaszál répát felettetek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
kösz!!! XD
máá van vagy 5millió pontom és most épp azzal a ronda idegennel tolom
máá van vagy 5millió pontom és most épp azzal a ronda idegennel tolom
beküldve: 2009-08-07 19:04:34
(#27774) Nah sziasztok végre megint itton!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ugye
Sok sikert
Sok sikert
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-08-07 18:13:26
(#27771) Yaven: nm tűntem sehová, csak meghúztam magamat, mivel nm tudtam menni a forumtalira...
De csendes megfigyelőként még itt vagyok
De csendes megfigyelőként még itt vagyok
beküldve: 2009-08-07 15:43:29
(#27770) Szép jó napot mindenkinek
A mai nap tökéletes arra hogy én is visszatérjek! Shuichi-hoz hasonlóan nekem sem volt túl sok időm mostanában feljönni. Remélem nem írtatok mindenhova túl sokat mert akkor egész éjjel olvasni fogok. Egyébként ma falunap lesz meg holnap is ugyhogy csak este illetve éjszakára vagyok várható erre a két napra .
Yaven: Kösz hogy engem is megemlítettél, legalább egy kicsit én is hiányoztam valakinek
A mai nap tökéletes arra hogy én is visszatérjek! Shuichi-hoz hasonlóan nekem sem volt túl sok időm mostanában feljönni. Remélem nem írtatok mindenhova túl sokat mert akkor egész éjjel olvasni fogok. Egyébként ma falunap lesz meg holnap is ugyhogy csak este illetve éjszakára vagyok várható erre a két napra .
Yaven: Kösz hogy engem is megemlítettél, legalább egy kicsit én is hiányoztam valakinek
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-08-07 15:30:04
(#27769) Jó reggelt kívánok!
Mi újság erre felé?
Régen jártam erre felé Nyaralások mellett nem volt időm, meg miegymás....
Mi újság erre felé?
Régen jártam erre felé Nyaralások mellett nem volt időm, meg miegymás....
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Mindenki bealudt máris? Puhányak vagytok
Amúgy hova tűnt egy csomó ember? Zabi, Keiichi, Jume és még sorolhatnám...
Boldog szülinapot Yoroi és Nagashi!
Boldog szülinapot Yoroi és Nagashi!
Én még fennvoltam olyankor is! =_=''
Nem volt itthon más hideg ital, csak tea. Fenn is voltam tőle négyig, addig ment a Peggle... (Jó játék xD) És már nyolckor fenn is voltam...
Szerencsére ettől a bágyadtságtól homlokon csókolt a múzsám, és sikerült épkézláb karakter/történetvázlatokat írni első és második fejezethez a képregényemhez. Hohó.
Jah, az ember kihagy fórumokat, elég zsúfolt manapság az élet. Én se voltam itt fél évig. Fél év alatt kijött egy Árnybíró kötet, ennek örömére néztem vissza...
És kösz =)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Megunták vagy elfelejtették a fórumot.
Szerk: baniaa3 2009-08-07 13:31:25
beküldve: 2009-08-07 09:55:43
(#27766) Mit nekem rövidet! 3 hét alatt elolvasom!
Életem első conjára készülök.Nem tudom mire számítsak, úgyhogy szólhatnátok pár szót és tanácsot is adhattok.A jegyek már megvannak.
Persze ha nem vagyok lusta hozzá
de igen.. Asszem megfogadom a tanácsodat.Életem első conjára készülök.Nem tudom mire számítsak, úgyhogy szólhatnátok pár szót és tanácsot is adhattok.A jegyek már megvannak.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Szerk: Moderátor 2009-08-07 11:05:05
beküldve: 2009-08-07 09:53:20
(#27765) jóóóóó reggelt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-08-07 09:50:35
(#27763) Az olvasás tényleg nem rossz ötlet. Úgyis sehol se járok a kötelező olvasmánnyal. HIDEGVÉR
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
beküldve: 2009-08-07 09:45:27
(#27762) ne unatkozzatok már ennyire. mennyetek biciklizni. vagy olvasgassatok. nézzetek animét.
-