Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-09 11:54:54
(#27807) Jó reggelt!
Misu-chan: követjük figyelemmel az eseményeket.
Miho: köszi a kérdést én jól vagyok, főleg, hogy keddre meglesz a Kyouraku Shunsui-s figurám.
Misu-chan: követjük figyelemmel az eseményeket.
Miho: köszi a kérdést én jól vagyok, főleg, hogy keddre meglesz a Kyouraku Shunsui-s figurám.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-08-09 11:13:43
(#27806) hali mindenkinek
További szép nyarat!!
Valaki nem jön fel msn-re??
Ott egy jó fejjel sem lehe dumálni!!
További szép nyarat!!
Valaki nem jön fel msn-re??
Ott egy jó fejjel sem lehe dumálni!!
*KElőző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Kamilla
Szerk: Moderátor 2009-08-12 14:38:43
Hát Drágám én éppen Ensiferum-ot hallgatok és boldog vagyok, hogy ismét feljöttem ide ^^
Régen voltam itt.... Öreg hiba!
Amúgy meg: lassan vége a nyárnak... anime conra nem tudom tudok e menni. Aztán kezdődik a német intenzív :S és így 24. után nem igen tudok majd sehova se menni. Pedig már most meghívtak egy animés összejövetelre, meg egy szülinapi baráti összejövetelre....
Ami biztos, hogy megoldható, az Misu-ék zánkai koncertjére való ellátogatás
Régen voltam itt.... Öreg hiba!
Amúgy meg: lassan vége a nyárnak... anime conra nem tudom tudok e menni. Aztán kezdődik a német intenzív :S és így 24. után nem igen tudok majd sehova se menni. Pedig már most meghívtak egy animés összejövetelre, meg egy szülinapi baráti összejövetelre....
Ami biztos, hogy megoldható, az Misu-ék zánkai koncertjére való ellátogatás
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-08-09 11:03:27
(#27803) Jó reggelt Mindenkinek!^^
Különösen Neked Misu-chan, mert nagyon is hiányoztál!^^ (Amúgy viccen kívül pont tegnap gondoltam Rád, hogy vajon mi lehet Veled, túl vagy-e már az első koncerten, ilyesmi.)
A többiektől pedig: hogy vagytok, drágáim?^^
Különösen Neked Misu-chan, mert nagyon is hiányoztál!^^ (Amúgy viccen kívül pont tegnap gondoltam Rád, hogy vajon mi lehet Veled, túl vagy-e már az első koncerten, ilyesmi.)
A többiektől pedig: hogy vagytok, drágáim?^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-08-09 11:04:51
Sziaaaaaa ^^
Persze, hogy!
Nah akkor várjuk a mesédet. Vágj bele nyugodtan.
Te jó ég! Mikor írtál te?
Ez valami törvény már, hogy minden nő nemű ismerősöm éjszakai életmódot él? Csak nem vagy te is vámpír?!
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
Persze, hogy!
Nah akkor várjuk a mesédet. Vágj bele nyugodtan.
Te jó ég! Mikor írtál te?
Ez valami törvény már, hogy minden nő nemű ismerősöm éjszakai életmódot él? Csak nem vagy te is vámpír?!
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Nah ez jól hangzik... És mit grilleztetek tulajdon képpen? :3
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Moderátor 2009-08-12 14:39:06
beküldve: 2009-08-09 08:50:33
(#27800) jóóóó reggelt^^
bocs, hogy tegnap este nem voltam, de m egint kerti grillezésen voltam, csak most kivételesen mi tartottuk és nem karatés buli volt
Yaven: jó utat^^
con: hááát.... elléggé gyenge lábakon áll, de bizakodom :S
bocs, hogy tegnap este nem voltam, de m egint kerti grillezésen voltam, csak most kivételesen mi tartottuk és nem karatés buli volt
Yaven: jó utat^^
con: hááát.... elléggé gyenge lábakon áll, de bizakodom :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szervusz! Igen hiányoztál mert kell mindig egy kis jó társaság! :)
Szerk: Morduk 2009-08-09 08:35:01
beküldve: 2009-08-09 04:06:05
(#27798) jajj végre itt!
Szijasztóóóóóók!!^^
Annyi minden mesélni valóm van, hogy Uram Atyám... Rengeteg minden történt velem, de szusszanok egyet mielőtt leírnám
Nos hiányoztam valakinek?? *reménykedik*
Szijasztóóóóóók!!^^
Annyi minden mesélni valóm van, hogy Uram Atyám... Rengeteg minden történt velem, de szusszanok egyet mielőtt leírnám
Nos hiányoztam valakinek?? *reménykedik*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
bár ez az összes nyári számra igaz szerintem.
Mostani Animestars elég satnya lett mondjuk... sok oldal vámpírokról (bleh) meg olyan ostobaságok, mint két oldal valami japán hadúrról, stb...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Kedves Yaven! Jó utat kívánunk neked! Kár, hogy a Nyári Conos topikban emlíetett FF cosplayed nem fog elkészülni, az nagyon utős lett volna.
Jaja, unalmunkban inkább animét nézünk, vagy olvasgatjuk a frissen megjelent Mondot. A mostani szám eléggé tartalmasra sikeredett, bár ez az összes nyári számra igaz szerintem.
Jaja, unalmunkban inkább animét nézünk, vagy olvasgatjuk a frissen megjelent Mondot. A mostani szám eléggé tartalmasra sikeredett, bár ez az összes nyári számra igaz szerintem.
Hali!
Jó utazást/pihenést/"megmind ent"! Hát, várunk vissza, animét fogok majd nézni...meg talán egy két Family Guy részről is szó lehet.
Velem egész biztosan nem találkozol Con-on,
Jó utazást/pihenést/"megmind ent"! Hát, várunk vissza, animét fogok majd nézni...meg talán egy két Family Guy részről is szó lehet.
Velem egész biztosan nem találkozol Con-on,
mivel el se megyek
azért jó szórakozást!,,Hitler fején ugrálok!"
Morduk: Jössz Conra? Ha igen, akkor hozd magaddal a rajzaidat is, ok?
Sajnos nincsen szárnyam! Szóval nem!
Más: Istenem ettől kirohad az agyam: [Link]
Szerk: Morduk 2009-08-08 20:39:06
Sziasztok!
Holnap elutazok, szóval gondoltam elbúcsúzom tőletek kedves otaku/fórumtársaim. Ha ma nem is jött össze, de remélem a Conon mindenkivel tudok majd találkozni (kiemelném Jumét és Keiichit, akik csak áltatnak minket avval, hogy eljönnek a fórumtalikra ). Szóval jó nyarat az elkövetkezendő 10 napban! (És légyszi unalmatokban ne a fórumon agyhaljatok, inkább nézzetek animét! Reklám következik:
Nehogy azt hidd, hogy valami értelmeset csináltam: végignéztem egy ANTM teljes évadot És utána nagyon fájt a szemem, de legalább tudtam, hogy ki győzött
Nagashi: Rémlett, hogy téged itt már láttalak, csak amikor te elmentél a fórumról, én pont akkor jöttem.
Keiichi: Naná, hogy nem felejtkeztem el rólad! Már tervezgetem, hogy Yoroival ellentétben neked át kell majd esned a fórumtali-újonc beavatáson.
Holnap elutazok, szóval gondoltam elbúcsúzom tőletek kedves otaku/fórumtársaim. Ha ma nem is jött össze, de remélem a Conon mindenkivel tudok majd találkozni (kiemelném Jumét és Keiichit, akik csak áltatnak minket avval, hogy eljönnek a fórumtalikra ). Szóval jó nyarat az elkövetkezendő 10 napban! (És légyszi unalmatokban ne a fórumon agyhaljatok, inkább nézzetek animét! Reklám következik:
Rozen Maiden nagyon jóó!
te ilyenkor hh ébren voltál???
Nehogy azt hidd, hogy valami értelmeset csináltam: végignéztem egy ANTM teljes évadot És utána nagyon fájt a szemem, de legalább tudtam, hogy ki győzött
Nagashi: Rémlett, hogy téged itt már láttalak, csak amikor te elmentél a fórumról, én pont akkor jöttem.
Keiichi: Naná, hogy nem felejtkeztem el rólad! Már tervezgetem, hogy Yoroival ellentétben neked át kell majd esned a fórumtali-újonc beavatáson.
Hozz sebtapaszt ---Na jó, csak vicc volt.
Szerk: Yaven 2009-08-08 20:27:08
Arrr, szárazföldi patkány, mi kalózok nem triál verzióval játszunk.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White