Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-14 19:21:48
(#27867) Sziasztok.
Hogy vagytok és h telik a nyár?
(Remélem van is itt vki... :S)
Most ráveszem magam és átfutok rajta h mi is volt itt az elmúlt pár napban/hétben...
Misu.- (rövidültek a nevek) Sajnállak. Nagyon örültél ennek a bandának. Viszont igy sztem jobb, h kiléptél. És nézd a jó oldalát, nem veszett kárba teljesen az a hónap.
Am meg tehetséges vagy, jó a hangod, ügyi vagy, lesz még lehetőséged.
Visszamenőleg mindenkinek boldog szülinapot.
(ezzel is elkéstem na szép)

(Remélem van is itt vki... :S)
Most ráveszem magam és átfutok rajta h mi is volt itt az elmúlt pár napban/hétben...
Misu.- (rövidültek a nevek) Sajnállak. Nagyon örültél ennek a bandának. Viszont igy sztem jobb, h kiléptél. És nézd a jó oldalát, nem veszett kárba teljesen az a hónap.

Visszamenőleg mindenkinek boldog szülinapot.

Szerk: Zoé 2009-08-14 19:43:44
jók az ilyen napok, főleg ha még pénzt is adnak érte
bár ha túl sokáig van ez, az engem már inkább zavar, legalábbis ha már elmentem otthonról dolgozni, akkor legyen is valami, ennyi erővel maradhattam volna otthon is
bár ha túl sokáig van ez, az engem már inkább zavar, legalábbis ha már elmentem otthonról dolgozni, akkor legyen is valami, ennyi erővel maradhattam volna otthon is
Mért mi rosszat mondtam?

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-08-13 14:59:52
(#27861) ez egy kemény nap...
bemegyek reggel f10re, hátha van már bennt vki. van.
kérdem, ma mit csináljak, még nem tudják. negyed 12kor kapok egy táblázatot, h töltögessem. kb másfél óra. majd fél óra várjál, mingyá keresünk még vmit. aztán már nem tudom mennyi ideje töltögetek facebookos teszteket, meg qdb top100 viccét is végigolvastam és már nem tok magammal mit kezdeni. de lehet hamarosan megint kapok vmit
ez egy kemény nap...
bemegyek reggel f10re, hátha van már bennt vki. van.
kérdem, ma mit csináljak, még nem tudják. negyed 12kor kapok egy táblázatot, h töltögessem. kb másfél óra. majd fél óra várjál, mingyá keresünk még vmit. aztán már nem tudom mennyi ideje töltögetek facebookos teszteket, meg qdb top100 viccét is végigolvastam és már nem tok magammal mit kezdeni. de lehet hamarosan megint kapok vmit
ez egy kemény nap...
-
Szerk: ∂z 2009-08-13 15:01:08
beküldve: 2009-08-12 22:49:35
(#27860) kismalac 
alister, látod ő nem így gondolja:S csak annyira rossz, főleg h oszttársam, állandóan vele lógtam. Mind1 az általános iskolai osztályomból kiutáltak, úgyhogy itt sem halok bele, ha egyedül leszek.
Feltalálom magam, és legalább odafigyelhetek órán
*look the positive side*

alister, látod ő nem így gondolja:S csak annyira rossz, főleg h oszttársam, állandóan vele lógtam. Mind1 az általános iskolai osztályomból kiutáltak, úgyhogy itt sem halok bele, ha egyedül leszek.
Feltalálom magam, és legalább odafigyelhetek órán

*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Exiled: Te egy disznó vagy.

Egy kiskorú disznó, más szóval malac.
alister: mint már dragdának is mondtam annyiszor: nem malac, m,arha, stb, hanem barom állat

mordruk: a helyedben most csöndben maradnék

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2009-08-12 22:07:13
Miaz szerinted Exiled kövér?

*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Moderátor 2009-08-12 22:06:54
vajon mivel engesztelhetném ki?:S
Semmivel. Pontosabban nem neked kell őt kiengesztelned. Ha majd felnő, akkor belátja, hogy tarthatatlan volt a helyzet, és hogy nem tehettél mást.Exiled: Te egy disznó vagy.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
vajon mivel engesztelhetném ki?:S
Nem kell kiengesztelni. Bocsánatot kértél.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-08-12 19:08:43
(#27855) nos, van egy ötletem, de az nem fog tetszeni neked

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-08-12 19:08:54
beküldve: 2009-08-12 18:20:16
(#27854) Tegnap előtt találkoztam a volt dobossal(oszttársam) véletlenül összefutottunk, de ott volt a barátnője, ott volt a szintis, és a szintis barátnője... Nos mindenki köszönt nekem, vagy legalább rám nézett, de a dobos (akivel a legjobban voltam) rám sem nézett... :S annyira szarul esett... küldtem neki egy bocsánatkérő sms-t, hogy ne haragudjon, nem akartam rosszat, de próbálja megérteni.... nem írt vissza... vajon mivel engesztelhetném ki?:S
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
akkor mesélem
...
bocs a hosszú hsz ért.

...
bocs a hosszú hsz ért.
Jaj szegénykém, téged csúnyán átvertek/megpróbáltak kihasználni. *buksisimi* Nagyon jól tetted, hogy még idejében kiléptél.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."