Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Amen!
Nah igen... az idő megint fránya egy tényező és sokat lehet róla írni, szóval azt most kihagyom
Köszönöm szépen!
Hát... már nagyon régen próbálkoztam egynek a megírásával, mikor még AVP fan voltam (ugye tudod mi az? ^^''). De abból nem lett több mint pár oldal. Aztán született egy AVP csata jelenet, pár oldal, de az egész jó lett már.... Aztán utána csend következett... Egészen addig a napig, melynek évfordulója holnap köszönt ránk. Nos tavaly augusztus 20-án tettem egy fogadást osztálytársnőmmel, hogy másnap délig úgysem tudok megírni 10 oldalt, ami egy regény kezdetét teszi ki. Hát nem sikerült
Valamivel több mint nyolc oldal lett csak. De aztán nem hagytam abba, nem töröltem a fájlt és a jegyzetek is megmaradtak. Jha nem... akkor azok még nem voltak
És szépen haladtam bár akkor még nem volt kerek egész a történet a fejemben, de haladtam, mert ötleteim voltak... Októberig írtam és utána suli miatt nem volt erőm/időm írni...
Egyre több jegyzet lett és a történet egyre teljesebb lett gondolati téren.
Néha-néha írtam egy kicsit így nyár elejére eljutottam oda, hogy azt mondhatom ebből lesz valami. Aztán sajnos a nyár folyamán sem nagyon haladtam tovább... Nem vitt rá a lélek, hogy írjak :S Bánom is nagyon
ÉS mostanság kezdtem el tovább írni és most ott tartok, hogy van 75 oldalam amit át kéne szerkesztene.... Ez a nyers változat. Elkezdtem átírni, javítani, kitoldani, stb... és most valahol 90 oldal körül járhatok (fejezetekben van meg és nincs oldalilag összeszámolva)
Nem haladok gyorsan :( de nem vagyok hajlandó feladni
Nyugodtan lehet cseszegetni, ha nem írok
Jha igen... van azóta egy AVP fanfictionom...
És egy fél novellám...
Ezen kívül apámnak írtam névnapjára egy másik novellát...
Az AVP-set begépelhetem, a novellát befejezem hamar és akkor lesznek publikus alkotások
Nos elköszönök!
Szép álmokat mindenkinek!
Nah igen... az idő megint fránya egy tényező és sokat lehet róla írni, szóval azt most kihagyom
Köszönöm szépen!
Hát... már nagyon régen próbálkoztam egynek a megírásával, mikor még AVP fan voltam (ugye tudod mi az? ^^''). De abból nem lett több mint pár oldal. Aztán született egy AVP csata jelenet, pár oldal, de az egész jó lett már.... Aztán utána csend következett... Egészen addig a napig, melynek évfordulója holnap köszönt ránk. Nos tavaly augusztus 20-án tettem egy fogadást osztálytársnőmmel, hogy másnap délig úgysem tudok megírni 10 oldalt, ami egy regény kezdetét teszi ki. Hát nem sikerült
Valamivel több mint nyolc oldal lett csak. De aztán nem hagytam abba, nem töröltem a fájlt és a jegyzetek is megmaradtak. Jha nem... akkor azok még nem voltak
És szépen haladtam bár akkor még nem volt kerek egész a történet a fejemben, de haladtam, mert ötleteim voltak... Októberig írtam és utána suli miatt nem volt erőm/időm írni...
Egyre több jegyzet lett és a történet egyre teljesebb lett gondolati téren.
Néha-néha írtam egy kicsit így nyár elejére eljutottam oda, hogy azt mondhatom ebből lesz valami. Aztán sajnos a nyár folyamán sem nagyon haladtam tovább... Nem vitt rá a lélek, hogy írjak :S Bánom is nagyon
ÉS mostanság kezdtem el tovább írni és most ott tartok, hogy van 75 oldalam amit át kéne szerkesztene.... Ez a nyers változat. Elkezdtem átírni, javítani, kitoldani, stb... és most valahol 90 oldal körül járhatok (fejezetekben van meg és nincs oldalilag összeszámolva)
Nem haladok gyorsan :( de nem vagyok hajlandó feladni
Nyugodtan lehet cseszegetni, ha nem írok
Jha igen... van azóta egy AVP fanfictionom...
És egy fél novellám...
Ezen kívül apámnak írtam névnapjára egy másik novellát...
Az AVP-set begépelhetem, a novellát befejezem hamar és akkor lesznek publikus alkotások
Nos elköszönök!
Szép álmokat mindenkinek!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-08-19 23:00:40
Kívánom Misunak, hogy legyen igazad! Am. meg valóban változnak az emberek, de ahhoz idő kell.
A regényedhez sok sikert kívánok! Mikor döntötted el, hogy írsz egyet? Vannak publikus rövidebb írásaid is? *teli van kérdésekkel*
A regényedhez sok sikert kívánok! Mikor döntötted el, hogy írsz egyet? Vannak publikus rövidebb írásaid is? *teli van kérdésekkel*
de aranyos vagy^^
Köszönöm ^^
És remélem tényleg jól alakul minden! Előbb a banda,
most meg ez... Szegény te
Ha te mondod, hogy romantikus elhiszem (és nem értem félre )
Amúgy abban is van valami, amit Yaven írt. Lehet érdemes fontolóra venni....
Bár szerintem újrakezdés lehetséges (meglepődnétek ha tudnátok milyen csodálatos tettekre képes az ember, ha nagyon akar, vagy nagyon szeret És a sok rossz tulajdonságunk mellett mindig akad valami, ami még magasabbra emel minket az erkölcsi ranglétrán. Sajnos vannak kivételek is [ez semmi célzás, csak sajnos tényleg vannak, olyanok is, akikben kevés a jó és a szép....] ) Mindazon által egy hét lehet tényleg kevés idő, de attól még alakulhatnak jól a dolgok számodra Misu kedves És itt nem értek egyet Dr House azon mondásával, miszerint ,,Az emberek nem változnak''
Yaven-sempai légy üdvözölve!
És köszönöm szépen Ha el is van veszve, igyekszem megtalálni Mos megyek is vissza regényt írni
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Megértem, hogy nehéz elereszteni egy olyan embert, akit már teljesen megszoktál a közeledben és kötődsz is hozzá, de én a Te helyedben nem reménykednék gyors változásban. Mármint 1 hét az semmi. Ha alapvető személyiségbeli gondok vannak Vele, akkor az nem fog megváltozni. Megbocsájthatsz neki századszorra is, ugyanazokat a hibákat fogja megint elkövetni. A másik meg az, hogy az újrakezdés fogalma szerintem csak a hollywoodi filmekben létezik. De persze Te tudod.
L: wow, mikre vagy képes
L: wow, mikre vagy képes
mondanám, hogy egy költő veszett el benned, de ezek szerint nincs is annyira elveszve ;)
de aranyos vagy^^ <33 Már érzem is a sok védelmező erőt! Sőt azt is érzem, hogy jó hatással vannak rám!^^
Egyébként jó, ha szeretsz így írni szerintem tiszta romantikus *.* (ne érts félre^^') csak így tovább
Egyébként jó, ha szeretsz így írni szerintem tiszta romantikus *.* (ne érts félre^^') csak így tovább
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Az angyalok áldása koronázza döntésed és a csillagok mosolyogjanak rád az elkövetkező idők folyamán. A kelő hold vigasztaljon és töltsön el reménnyel, míg a nyugvó hold magával viszi bánatod. A Nap melege töltse meg szíved meleggel és vidámsággal, hogy sose légy szomorú. A legnagyszerűbb emberek legyenek ott melletted és segítsenek ha a szükség úgy hozza, és az ég arany sárkányai vigyázzanak rád, ahogyan a természet erős fái, midőn szemed lecsukod az éj közeledtével, hogy édes álomba merülhess.
Bocsánat, csak ezt hozza ki belőlem a regényírás + Nightwish - Moondance hallgatás + ide irkálás ilyen témában. Bár szeretek így írni...
Yaven: jó látni téged^^Már hiányoltalak :) és hát igen... döntésmeghozatal... mindig ez a legnehezebb, de meg kell tenni. Még ha fáj is... (hiába mondom ezt, úgysem fog menni ) Igazából arra gondoltam, hogy 25-én ha találkozunk, pár napig még megnézem hogy viselkedik... és ha érzem a változást, újrakezdjük, ha nem érzem, akkor véget kell vetni ennek az egésznek...
L: Végre egy csupaszív fiú. Ezeket a dolgokat már nem egyszer eljátszotta, de mindig megbocsátottam. Még a józan fejem is az tmondja hogy tegyek pontot a végére, de szerintem azt a módszert választom amit Yavennek már írtam. Talán egy kicsit célravezetőbb, mint, hogy 1 hét a semmiért. Talán tényleg változik... *a remény hal meg utoljára* (bár sztem évek kellenek mire felnő...)
Köszönöm mindenkinek, hogy meghallgattok, és hogy itt vagytok nekem. Sokat jelent nekem...<3
L: Végre egy csupaszív fiú. Ezeket a dolgokat már nem egyszer eljátszotta, de mindig megbocsátottam. Még a józan fejem is az tmondja hogy tegyek pontot a végére, de szerintem azt a módszert választom amit Yavennek már írtam. Talán egy kicsit célravezetőbb, mint, hogy 1 hét a semmiért. Talán tényleg változik... *a remény hal meg utoljára* (bár sztem évek kellenek mire felnő...)
Köszönöm mindenkinek, hogy meghallgattok, és hogy itt vagytok nekem. Sokat jelent nekem...<3
Szerk: Misu. 2009-08-19 20:48:01
beküldve: 2009-08-19 20:33:57
(#27920) Sziasztok! Visszatértem! *elképzeli, hogy ki milyen arcot vághat eme hír hallatán *
Röviden annyit mesélnék, hogy nagyon benéztem korábban, mert nem mentünk Horvátországba, csak Bosznia Hercegovinába és Montenegróba. Előbbi gyönyörű volt, kedves emberekkel és vadregényes tájakkal, utóbbi az agyf@szt hozta rám a "strandjaival", a töménytelen szerbbel és még sorolhatnám. Ha esetleg valaki gondolkozna rajta, hogy hova utazzon jövőre, mindenképpen csak ajánlani tudom Boszniát.
Aizen: köszi szépen Megérdeklődhetem, hogy miért nem jössz animeconra? Avagy köze van ennek ahhoz, hogy Debrecenben laksz?
Ivi: Kösz Neked is! A ruhám tényleg csak kevesen múlott, hiszen a szoknya rész, meg a kar része teljesen elkészült, csak a felsőre kellett volna rávarrni a fehér részt, meg a hátulját megcsinálni, de nem volt rá elég időm. 2010-es Sakuraconra viszont mindenképp abban akarok menni.
Misu: Szió! Rég láttalak errefelé. Sajnálom, hogy most két dolog is véget ért az életedben (persze nem véglegesen), de biztos vagyok abban, hogy jó döntést hoztál mindkét esetben, hiszen hosszú távon így lesz Neked a legjobb Am. meg én is azt vallom, hogy néha az embernek a saját sarkára kell állnia, ha azt akarja, hogy önmagának és a környezetének is jobb legyen. Szóval fel a fejjel, az önálló döntések meghozatala igen becsülendő dolog. *meghajol előtted*
Zoé: de ki az a Zoé? ....... Hazatért végre az én kis tékozló lányom?
Röviden annyit mesélnék, hogy nagyon benéztem korábban, mert nem mentünk Horvátországba, csak Bosznia Hercegovinába és Montenegróba. Előbbi gyönyörű volt, kedves emberekkel és vadregényes tájakkal, utóbbi az agyf@szt hozta rám a "strandjaival", a töménytelen szerbbel és még sorolhatnám. Ha esetleg valaki gondolkozna rajta, hogy hova utazzon jövőre, mindenképpen csak ajánlani tudom Boszniát.
És igen, először én is némi ellenérzéssel készültem oda, pedig a bosnyákok kedvelik a magyarokat.
Aizen: köszi szépen Megérdeklődhetem, hogy miért nem jössz animeconra? Avagy köze van ennek ahhoz, hogy Debrecenben laksz?
Ivi: Kösz Neked is! A ruhám tényleg csak kevesen múlott, hiszen a szoknya rész, meg a kar része teljesen elkészült, csak a felsőre kellett volna rávarrni a fehér részt, meg a hátulját megcsinálni, de nem volt rá elég időm. 2010-es Sakuraconra viszont mindenképp abban akarok menni.
Misu: Szió! Rég láttalak errefelé. Sajnálom, hogy most két dolog is véget ért az életedben (persze nem véglegesen), de biztos vagyok abban, hogy jó döntést hoztál mindkét esetben, hiszen hosszú távon így lesz Neked a legjobb Am. meg én is azt vallom, hogy néha az embernek a saját sarkára kell állnia, ha azt akarja, hogy önmagának és a környezetének is jobb legyen. Szóval fel a fejjel, az önálló döntések meghozatala igen becsülendő dolog. *meghajol előtted*
Zoé: de ki az a Zoé? ....... Hazatért végre az én kis tékozló lányom?
Szerk: Yaven 2009-08-19 20:34:28
Kedves Misu!
Megtudlak érteni teljes mértékben. Még ott is, hogy nem tudod ott hagyni mert szereted.
De abban nem vagyok biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Szerintem ha csak veszekedtek (még ha csak apróságokon is, amik értelmetlennek tűnnek) akkor nem kéne folytatni. Ha dobott az egyik nap, és másnap már vissza akarat hozzád menni, akkor az szerintem nem érdemel meg téged. Ez gerinctelen egy tett volt.
Mindazon által neked illetve nektek kell döntenetek, hogy megpróbáljátok-e folytatni. Ez teljes egészében rajtatok áll, vagy bukik. Valószínűleg (fiú létemre) én is így éreznék mint te és nem akarnám elengedni. Ez valahol teljesen rendjén is van, hiszen az emberek többségének nem az a célja, hogy a kapcsolatai véget érjenek...
De ha jobban átgondolja az ember, józan fejjel, szerintem arra jutna, hogy tovább kell lépni. Én ezt javasolom neked.
Amúgy a lányok nem feltétlenül viselik nehezebben. Ez nem törvényszerű. Ismerek nem egy lányt, aki ellenpéldaként szolgálna és fit, aki pedig olyan mint te. (pl én is nehezebben viselem az ilyen dolgokat... nah mindegy)
Szó ami szó... bunkó volt, mások is azon a véleményen vannak, hogy it is the end....
Ülj és higgadt fejjel hozz egy jó döntést!
Megtudlak érteni teljes mértékben. Még ott is, hogy nem tudod ott hagyni mert szereted.
De abban nem vagyok biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Szerintem ha csak veszekedtek (még ha csak apróságokon is, amik értelmetlennek tűnnek) akkor nem kéne folytatni. Ha dobott az egyik nap, és másnap már vissza akarat hozzád menni, akkor az szerintem nem érdemel meg téged. Ez gerinctelen egy tett volt.
Mindazon által neked illetve nektek kell döntenetek, hogy megpróbáljátok-e folytatni. Ez teljes egészében rajtatok áll, vagy bukik. Valószínűleg (fiú létemre) én is így éreznék mint te és nem akarnám elengedni. Ez valahol teljesen rendjén is van, hiszen az emberek többségének nem az a célja, hogy a kapcsolatai véget érjenek...
De ha jobban átgondolja az ember, józan fejjel, szerintem arra jutna, hogy tovább kell lépni. Én ezt javasolom neked.
Amúgy a lányok nem feltétlenül viselik nehezebben. Ez nem törvényszerű. Ismerek nem egy lányt, aki ellenpéldaként szolgálna és fit, aki pedig olyan mint te. (pl én is nehezebben viselem az ilyen dolgokat... nah mindegy)
Szó ami szó... bunkó volt, mások is azon a véleményen vannak, hogy it is the end....
Ülj és higgadt fejjel hozz egy jó döntést!
beküldve: 2009-08-19 19:18:50
(#27918) http://szakitshabirsz.blog.hu/
Itt szeretnek a kedves hozzászólók tanácsokat osztani.
Itt szeretnek a kedves hozzászólók tanácsokat osztani.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
hagyjam ott...úgy szeretném megtanítani a dolgokra, hogy közben mellette maradok... hisz ha én nem segítek neki... akkor ki fog helyettem?:S
[/OFF]
[/OFF]
Egyszerű barátként is taníthatnád. Ez most egy súlyos mondat volt főleg számodra.
Hidd el a barátoktól olyanokat is átvesznek az emberek amit egyébként nem tennének meg. Lehet ez pozitív vagy negatív.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-08-19 18:18:10
(#27916) --------------_________________- -------------'''''''''''''''
ekkora marhát....( már bocs misu....)
ekkora marhát....( már bocs misu....)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ha nem megyek le tudomásul veszi, és eltűnik az életemből... Nos én nem bírtam ki... fél 11 kor lementem...
...
sry a rövid hszér
-
Szerk: ∂z 2009-08-19 17:12:55
Lawliete: hát.. igen elég bunkó volt... :S:S dehát nemtudom...
necrokid: Pedig szerintem a lányok nehezebben viselik... De nem tudom otthagyni... túlságosan szeretem (istenem milyen nyálas vagyok...)
The Exiled: igen, már nem egy sőt nem 2 ember mondta, hogy hagyjam ott...úgy szeretném megtanítani a dolgokra, hogy közben mellette maradok... hisz ha én nem segítek neki... akkor ki fog helyettem?:S
újabb események:
necrokid: Pedig szerintem a lányok nehezebben viselik... De nem tudom otthagyni... túlságosan szeretem (istenem milyen nyálas vagyok...)
The Exiled: igen, már nem egy sőt nem 2 ember mondta, hogy hagyjam ott...úgy szeretném megtanítani a dolgokra, hogy közben mellette maradok... hisz ha én nem segítek neki... akkor ki fog helyettem?:S
újabb események:
Nos... tegnap elmentem Árkádba talizni az egyik legjobbommal, és előtte írt nekem a "volt" barátom, hogy várjam meg amíg ideér, 20 perc. Elrohantam(még anyum cd-it is itt hagytam ) De nem sikerült hamar eltűnnöm, mert nem jött a busz...Tehát elért az "exem" Tovább osztotta az észt a buszmegállóban(hogy ezt megbocsájtja akkor nekem, és blah blah), de megmondtam neki hogy nem ez a legalkalmasabb hely... 2 buszt késtem le miatta, és a harmadikra már nagoyn fel akartam szállni, és megfogta a karom, és meg akart csókolni... teljes mértékkel ellöktem magamtól és felé mutatott tenyerekkel, jó hangosan megmondtam hogy hagyjon békén... kiderült, hogy ezután árkádba jött és végigkutatta az egészet, csak nem talált meg mert elmentünk közben sétálni egy fagyira a legjobbommal. Aztán este, írta hogy menjek le 11 ig, de ha nem megyek le tudomásul veszi, és eltűnik az életemből... Nos én nem bírtam ki... fél 11 kor lementem...Mondta hogy örül, hogy lejöttem időben, de ha kellett volna egész éjszaka ott lesz... aztán elkezdte a betanult szöveget... de kb tényleg úgy mondta... mondat végén felvitte a hangsúlyt, olyan tök komolytalan volt(nem érett meg az ilyen helyzetekhez... érdekes lassan 19) aztán elkezdtem mondani a magamét.. az elején még visszavágott, de utána olyan szinten a sarkamra álltam, hogy megszólalni sem mert...kérdeztem utána hogy van még hozzáfűznivalója? és hogy ő tegnap is szeretett amikor szakított velem(elég ellentmondásos) ma is szeret és holnap is szeretni fog... Aztán beközöltem neki, hogy engem most egy hétig felejtsen el (lehet keveset mondtam) egy szót ne szóljon hozzám, mert hogy én hozzá nem fogok az is biztos, és majd 25-én este találkozunk. Erre ő nem fogja kibírni nélkülem, ne csináljam ezt,mert megért rá(aha én is rengeteg mindent kértem, aztán cseszett rá...) úgyhogy most egy hétig a színét sem látom és elégedett vagyok magammal hogy 1,5 év után a sarkamra bírtam állni...
Sorry a hosszú hsz-ért, de ha egyszer mesélek valamit...
Szerk: Misu. 2009-08-19 16:57:25
beküldve: 2009-08-19 10:56:14
(#27913) misu: *buksisimi* ne húzd fel magad. az ilyen állatokkal jobb is nem foglalkozni. csak örülhetsz hogy otthagytad.
asszem legalábbis...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"