Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
fiú vagyok XD
és te? XD
én általában az avatarról döntöm el h fiú vagy lány az illető...legtöbbször tévesen XD
én a Yoroi = Marcell lánccal tévesztek meg mindenkit
és te? XD
én általában az avatarról döntöm el h fiú vagy lány az illető...legtöbbször tévesen XD
én a Yoroi = Marcell lánccal tévesztek meg mindenkit
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-08-28 14:13:07
xD Igen. Gaboo=Gabriella
Nyugi, volt, hogy chaten léptek be hozzám a csajok, hogy randizzunk... szóval annál rosszabb nem lehet
Hűű... Yoroi, hát sok sikert Lehet én is beszállok xD Tehár ébren töltött idő: 4 óra 10 perc xD
Nyugi, volt, hogy chaten léptek be hozzám a csajok, hogy randizzunk... szóval annál rosszabb nem lehet
Hűű... Yoroi, hát sok sikert Lehet én is beszállok xD Tehár ébren töltött idő: 4 óra 10 perc xD
Szerk: _gabi 2009-08-28 14:13:33
beküldve: 2009-08-28 14:09:53
(#27985) egy kérdés ami már rég felmerült bennem.
te lány vagy? xD csak mert a Gaboo-t én úgy vettem hogy Gábor / előre bocs ha nem így van xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Váá...már alig látom a betűket...<----történet lejjebb
volt egy nem-alvás rekordom:
51 óráig zombultam aztán bealudtam 22 órára
erre...Mad-chan legalább 62 órával megdöntött
most megpróbálom visszadönteni(ez hülyén hangzin nem?) jelenleg 28 órája vagyok fenn...
51 óráig zombultam aztán bealudtam 22 órára
erre...Mad-chan legalább 62 órával megdöntött
most megpróbálom visszadönteni(ez hülyén hangzin nem?) jelenleg 28 órája vagyok fenn...
Nem, nem +62 órát rakott hozzá a rekordomhoz XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-08-28 14:10:48
Fú, hát abban az 1 egész percben, amíg nem hallottam rólatok semmit... nagyon sok dolog történt xD Nagyon hosszú lenne leírni
beküldve: 2009-08-28 14:05:57
(#27982) Hello =) Rég beszéltünk, hogy vagy? =)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-08-28 14:05:05
(#27981) Igen azt^^ de egyébként nagyon jól hangzik kórussal, bár már régen dolgoztunk rajta.
Viszont ma este volt fellépésünk Be kellett járkálni a suliba de iszonyat szupi volt a koncert^^ tök hangulatos volt, mert sötétség volt, és csak a gyertyák világítottak, és mécsesek ( meg egy színes pöttyös lámpa, ami ugye így egy egy pontban világít halványan de színesen. - a lényeg hogy belőlünk szinte semmi nem látszott xD)
Valszeg hamarosan felkerül újabb dal a youtube-ra^^ Amint lesz kórusos felvételem, azt is felrakom
Viszont ma este volt fellépésünk Be kellett járkálni a suliba de iszonyat szupi volt a koncert^^ tök hangulatos volt, mert sötétség volt, és csak a gyertyák világítottak, és mécsesek ( meg egy színes pöttyös lámpa, ami ugye így egy egy pontban világít halványan de színesen. - a lényeg hogy belőlünk szinte semmi nem látszott xD)
Valszeg hamarosan felkerül újabb dal a youtube-ra^^ Amint lesz kórusos felvételem, azt is felrakom
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Mert lássuk be, a Sandman az, amiért a képregényt, mint műfajt feltalálták - ahogy a tévésorozatokat a Firefly miatt
Tévedés, a tévésorozatokat a Dallas miatt találták fel.
Egyébként én is örülök a hírnek, sok jót hallottam/olvastam róla, kíváncsian várom az októberi megjelenést. :)
El se hiszem, hogy valaki megnézi a linkeléseimet (höhö,pun).
Szvsz a musical epizód kett a legjobb. Azon belül is Felicia Day vidám nótja. (%
Szvsz a musical epizód kett a legjobb. Azon belül is Felicia Day vidám nótja. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Igen, igen, igen!
Legend of Neil második évad, 3 új epizód.
Legend of Neil második évad, 3 új epizód.
IGEN. Végre már, kezdtek elvonási tüneteim lenni.
A "This crap is free" póló egyértelmű volt, de a "May the Triforce (ikon) be with you" szeritem mérföldekkel jobb volt, mint a "You deserve it after committing murder". Bár utóbbi is tetszett, de a Triforceos mégiscsak annyira alap lett volna.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A boldoggá avatás mármegtörtönt a Watchmen kiadásakkor. mert megvolt az első csoda, hősies erénygyakorlatot, és az életszentség. Innentől már csak egy csoda kell a szentté avatáshoz. Kérem, tisztelt kultista feleim, ez a második csoda is beteljesedett!
A procedúrát pedig nálunk, az Ia Ia Csápos Kultistakörnél kell bejelenteni. (%
A procedúrát pedig nálunk, az Ia Ia Csápos Kultistakörnél kell bejelenteni. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-08-26 23:37:05
Kérdés: szerintetek hogy lehet kezdeményezni egy kiadó szenté avatását?
Mert lássuk be, a Sandman az, amiért a képregényt, mint műfajt feltalálták - ahogy a tévésorozatokat a Firefly miatt
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-08-26 23:07:52
(#27974) Hm, miről lehet itt írni? Ha mindenről, akkor Éljen, tök jó volt a Madonna koncert! (Gondolom innen más úgyse ment. )
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2009-08-26 22:47:31
(#27973) Lehet élvezkedni, kiskalózok!
Sandman magyarul!
Aki nyugati képes orgazmusra várt, az most megkapja a pici arcába ősztől!
Remélem, legalább annyi embert megmozgat majd, mint a Watchmen.
Sandman magyarul!
Aki nyugati képes orgazmusra várt, az most megkapja a pici arcába ősztől!
Remélem, legalább annyi embert megmozgat majd, mint a Watchmen.