Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-26 19:03:41
(#27972) Hali!
Egy jó fárasztó nap volt a mai.
Egy jó fárasztó nap volt a mai.
Reggel 5:30-kor felkelek, olyan fáradt vagyok, hogy az lehetetlen. Egyből elkezdek készülődni, elpakolni mindent, stb. Jól van, felszállunk a vonatra és elmegy a világvégére. Hát jó, hogy nem már. Városban leszállunk, van hat percünk. Meg kerestük a másik vonatot felmentünk. Olyan bunkó volt szinte mindenki. Mi vagyunk hárman, azt egy ember beleül a négyesbe. Minek? Ott van egy csomó két ülés, átmegy, maga mellé rakja a csomagot, "aztjóvan". Nem? Akkor leszállunk Nyíregyházán, most meg a világ végére elvisz. Megint: minek? Leszállunk, nézelődtünk össze-vissza, mert volt egy egész óránk. Szép lassan letelik az idő, közben találkoztunk egy macsekkal, kutyával és kajával is a büfében. A többi dolognál meg fáradtunk, ezerrel. Úgy örültem mikor végre hazajöttem.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-08-26 16:46:32
(#27971) Drága Keresztlánykámnak NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánoook!!!*___* Zabika, öregedtél egy évet, nyáááh...XD
beküldve: 2009-08-26 12:57:02
(#27970) Igen, igen, igen!
Legend of Neil második évad, 3 új epizód.
És ha már itt tartunk akkor a The Guild is előállt egy videóval; Do You Wanna Date My Avatar
Legend of Neil második évad, 3 új epizód.
És ha már itt tartunk akkor a The Guild is előállt egy videóval; Do You Wanna Date My Avatar
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-08-26 00:21:03
(#27969) [Link]
Jó. De ennek mi köze a könyvhöz?
A kölykök túlkorosak, láthatóan idő- és ha jól tudom helyszíni változtatás (Anglia/Írország->USA), Crepsley nem komikus karakter, Evra túl laza, Darren nem smárolt "rémséggel" poénból sem, mellesleg Debbiet fekete bőrszínű helyett fehér lány játssza.
Ez túl vicces trailer alapján, pedig azért a DS sagának nem a humor volt a vezető műfaja. Nem baj, egy kamerás felvétel megnézését megéri.
Jó. De ennek mi köze a könyvhöz?
A kölykök túlkorosak, láthatóan idő- és ha jól tudom helyszíni változtatás (Anglia/Írország->USA), Crepsley nem komikus karakter, Evra túl laza, Darren nem smárolt "rémséggel" poénból sem, mellesleg Debbiet fekete bőrszínű helyett fehér lány játssza.
Ez túl vicces trailer alapján, pedig azért a DS sagának nem a humor volt a vezető műfaja. Nem baj, egy kamerás felvétel megnézését megéri.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Óh akkor megyek, mármint msn-re.
Az írásaidat pedig a magamévá teszem. Most.
[Nem akarsz regisztrálni afs-re? *-*]
Az írásaidat pedig a magamévá teszem. Most.
[Nem akarsz regisztrálni afs-re? *-*]
Köszönöm És rendben van!
Ja és Dragda vár msnen (csak nem tud írni a fórumra)
Ja és Dragda vár msnen (csak nem tud írni a fórumra)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Miyu érti a célzást... x"D Alister megkapja a kritikáját. Cserébe ő is kritizálja miyut *miyu szépen nézz Alisterre*
Szerk: miyu 2009-08-25 22:42:26
Miyunak most nincs ihlete, és ezért miyu most agresszív.
Miyu szépen lélegzik pár jó mélyet, iszik egy pohár vizet, ír Alisternek kritikát, és ettől szépen megnyugszik."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én és Miyu biztos megyünk.
És erről miyu miért nem tud? Ej...
Miyu qrvára ki van fáradva, húzna vissza már debrecenbe az iskolába. Igen, miyu nem normális... Miyunak most nincs ihlete, és ezért miyu most agresszív. Nagyon.
beküldve: 2009-08-25 22:15:10
(#27962) sziasztok
Király volt a CON.
Üdv: Dragdának és Azzi-nak ja és akik velük voltak.
Remélem következö Con-ra is jöttök.
Király volt a CON.
Üdv: Dragdának és Azzi-nak ja és akik velük voltak.
Remélem következö Con-ra is jöttök.
Szerk: Senshi_DN 2009-08-25 22:15:29
*felírja* Még... több... neutron... bomba... és... geno-cídium...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
XD Ott volt a dolog. Debrecen 2-0
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
ez...XD
az a piros maszkos emberke a legjobb (nem tudom kit cosplayelt lenni ^^") ahogy teljesen természetesen elmagyarázza, hogy megfogta annak a karakternek a mélysége stb.
de ez még fáj!! XD
Fiszi!!
az a piros maszkos emberke a legjobb (nem tudom kit cosplayelt lenni ^^") ahogy teljesen természetesen elmagyarázza, hogy megfogta annak a karakternek a mélysége stb.
de ez még fáj!! XD
Fiszi!!
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-08-25 21:20:28
beküldve: 2009-08-25 21:07:15
(#27958) Fiszi; most nézek egy videót, amibe benne vagy, és azt kérezik tőled, hogy miért pont Pikachunak öltöztél be? XD
aranyos.. ^^
[Link]
aranyos.. ^^
[Link]