Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Vezet a Debrecen
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-08-25 20:49:38
(#27956) Jó estét!
Holnap - végre - megyek kirándulni.
Ez azt jelenti, hogy nem leszek egész nap, így elköszönök 24 órára. Bár, néha előfordul, hogy egy napig nem fórumozok, de kb. minden nap felnézek és most nem.
Elég a rizsából, hogy érthető legyen; jó fórumozást, én holnap nem leszek, pápá!
Még maradok egy kicsit, közben focit nézek.
Holnap - végre - megyek kirándulni.
Ez azt jelenti, hogy nem leszek egész nap, így elköszönök 24 órára. Bár, néha előfordul, hogy egy napig nem fórumozok, de kb. minden nap felnézek és most nem.
Elég a rizsából, hogy érthető legyen; jó fórumozást, én holnap nem leszek, pápá!
Még maradok egy kicsit, közben focit nézek.
,,Hitler fején ugrálok!"
Épp nézegetek egy nagyon jó oldalt, ahol élőben megy a Tokió TV adása. Sajnos, mivel ott 23 óra van, azért kevés műsort adnak. Van olyan, hogy Anime Live és Naruto megy. Viszont van még más nemzetiségű TV is...
Régen én is néztem ilyeneket.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-08-24 21:26:08
(#27954) Hali! Ha a pótfelvételi ideje lejár szakoknál, sztetek lehet még jelentkezni?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-08-24 19:12:04
(#27953) Én LiveStationnal szoktam nézni japán tv-ket. Menő program.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-24 18:10:22
(#27952) Épp nézegetek egy nagyon jó oldalt, ahol élőben megy a Tokió TV adása. Sajnos, mivel ott 23 óra van, azért kevés műsort adnak. Van olyan, hogy Anime Live és Naruto megy. Viszont van még más nemzetiségű TV is...
,,Hitler fején ugrálok!"
Am az egyik legújabb dal amit tanulunk(amit utolsó órán vettünk nyár előtt) az a Shrek ből ismer Halleluja c. szám, amit feldolgozunk a kórussal
A Jeff Buckleys halleluja? Az egy menő szám, bár kórussal nemtudom hogy hangzana. A shrekkes verzió nekem nem annyira jött be, az eredeti a elgjobb. Csak hát szegény Jeff
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-24 16:41:18
(#27950) húúú...ez alatt a pár nap alatt az időérzékem meghalt...
tegnap bealudtam este hatkor, hogy felkelhessek éjjeli kettőkor...és még az alvás nélkül-rekordomat is megdöntötték
tegnap bealudtam este hatkor, hogy felkelhessek éjjeli kettőkor...és még az alvás nélkül-rekordomat is megdöntötték
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-08-24 08:45:51
(#27949) beküldve: 2009-08-23 23:36:14
(#27948) Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget, és a tanácsokat. Arra az álláspontra jutottam, hogy nem lógatom az orrom (mert attól nem változik semmi) inkább megpróbálom megoldani valahogy a dolgokat. Mindenesetre, lelket öntöttetek belém, méghozzá éppen eleget arra, hogy erős legyek. Úgyhogy mosolyt csalok az arcomra, és nem szomorkodom^^
Egyébként holnap 2 re megyek kórusolni (már nagyon hiányzott)
Am az egyik legújabb dal amit tanulunk(amit utolsó órán vettünk nyár előtt) az a Shrek ből ismer Halleluja c. szám, amit feldolgozunk a kórussal
Egyébként holnap 2 re megyek kórusolni (már nagyon hiányzott)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-08-23 22:21:24
(#27946) Mikor lesz már szerda? Nem bírom kivárni az új Bleach epizódot... -.- Ha kettő lenne, akkor jól van.
Látom mostanában nem nagyon írtok ide. Na hátha beindul újra ez a topic is.
Látom mostanában nem nagyon írtok ide. Na hátha beindul újra ez a topic is.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-08-23 19:39:41
(#27945) Na! Vannak képek a nyári conról a szokott helyen: [Link]vegyesen, mindhárom napról.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
AVP = aliens versus predator
sci-fi filmek, könyvek, képregények...
de erről majd máskor
amúgy rendben van... igyekszem begépelni
én most tartok 39 óránál...
igazából még bírnám ébren, de már uncsi és nem tudnék gépnél maradni... egyedül TV (olvasni már nem vagyok képes )
sci-fi filmek, könyvek, képregények...
de erről majd máskor
amúgy rendben van... igyekszem begépelni
én most tartok 39 óránál...
igazából még bírnám ébren, de már uncsi és nem tudnék gépnél maradni... egyedül TV (olvasni már nem vagyok képes )
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Ez tiszta sablon szöveg, bár van benne egy kis igazság.
Anélkül, hogy különösebben belemennék a részletekbe: ez (nem csak személyes, de az is) tapasztalat
Szerintem csak az első szakítás a nehéz, utána már nem nehéz eldobni valakit akár több éves kapcsolat után sem.
Már bocs, de ez... Hogy mást ne mondjak: tizenpár évesen, egy-két hét "járás" után szakítani nem ugyanaz, mint húszhoz közelebb vagy azontúl, ha egy 1+ éves kapcsolat ér véget, nem túl szépen.
Persze ha valakinek nem kapcsolatai vannak, csak (ki)használ másokat (érzelmileg, fizikailag, anyagilag, stb.), annak nyilván nem megrázó, ha megunt "játékszerét" a szemétre dobja. Csak az (szerintem) nem ember.
Ha neked eddig nem fájtak, ha "dobtak", akkor az csak azt jelenti, hogy még nem is volt igazán fontos kapcsolatod. És ez nem feltétlenül jó... de majd úgyis rájössz, ha szerencséd van.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."