Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-16 02:11:48
(#27897) jó estét jó estét

*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Jó reggelt!
Hát övé biztos nem lesz, mivel
Tehát a fent említett személy kilőve és légyszí, ennek a jó karakternek ne adjatok ilyen gazdát.
Hát övé biztos nem lesz, mivel
mikor elsőnek láttuk, egy hosszú katana volt a kezében és ráadásul nem is úgy nézett ki, mint Hanatarou katanája.
Tehát a fent említett személy kilőve és légyszí, ennek a jó karakternek ne adjatok ilyen gazdát.

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-08-14 23:14:41
(#27893) Az előbb majdnem bementem az OtaKucsmába, de a depresszióra nem megoldás, ha leiszom magam...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Felőlem jöhetsz XD.
Csak engem meg ne találj mer nem felelek semmiért. :)
Na mindenkinek jóéjt, és ha nem jönnék holnap ak most el is köszönök még 1 hétre.

Na mindenkinek jóéjt, és ha nem jönnék holnap ak most el is köszönök még 1 hétre.

Szerk: Zoé 2009-08-14 21:39:59
beküldve: 2009-08-14 20:38:11
(#27890) Hát Yachiru ő ott van ahol Kenpachi. H neki milyen a zanpakutója...sztem bosszantó XD.
Hm...h Ichié lenne...Nem hiszem.
Én még azér is tippelem Ken-chant mer:
majd meglátjuk.
Hát Bania, nem fog menni és ma vagyok meg lehet holnap, de vasárnap egy hétre megyek hozzátok terrorizálni hehe.
Exiled: szia. Na ak örülhetsz.
Megkérdezném h v, de sztem eléggé jól.
Hm...h Ichié lenne...Nem hiszem.
Én még azér is tippelem Ken-chant mer:
ő az egyetlen, aki nem hivta elő soha a kardját, nem beszélt vele, nem érte el a bankait stb. és ezér lázad v ilyesmi
majd meglátjuk.
Hát Bania, nem fog menni és ma vagyok meg lehet holnap, de vasárnap egy hétre megyek hozzátok terrorizálni hehe.

Exiled: szia. Na ak örülhetsz.

Szerk: Zoé 2009-08-14 20:39:26
beküldve: 2009-08-14 20:37:23
(#27889) ezaaazzzzzz!!!!
megyek animeconra^^ lehet,hogy vmiról lemmaradtam, szal a fórumtali mikor lezs? és ki lesz ott szombaton?
megyek animeconra^^ lehet,hogy vmiról lemmaradtam, szal a fórumtali mikor lezs? és ki lesz ott szombaton?

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Yachiru sincs ott.
Viszont neki valami farkasos Zanpakutou-t képzelek el.
Egyébként visszatérve Muramasa-ra én arra is gondoltam, hogy lehet, hogy Kurosaki-nak dupla Zanpakutou-ja lenne csak túl erős volt azt egy lett és mivel Ichigo-nak láthattuk, hogy rengeteg katana-ja van, így lehet, hogy Muramasa is majdnem Kurosaki kezébe került, csak történt valami. Na, de majd úgyis kiderül.

Egyébként visszatérve Muramasa-ra én arra is gondoltam, hogy lehet, hogy Kurosaki-nak dupla Zanpakutou-ja lenne csak túl erős volt azt egy lett és mivel Ichigo-nak láthattuk, hogy rengeteg katana-ja van, így lehet, hogy Muramasa is majdnem Kurosaki kezébe került, csak történt valami. Na, de majd úgyis kiderül.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-08-14 20:31:29
(#27887) Zoé: Akkor máskor kell próbálkoznom.
Aizen:Muramasa

Aizen:Muramasa
Hanataro kardja.

Szerk: baniaa3 2009-08-14 20:32:12
Nanaoé??? Sztem nem, nagyon nem.
Am én Kenpachira tippelnék XD. Valahogy a viselkedése, meg az h pont Zaraki nincs ott, és az, h egy zanpakut a többit szitja...De nem tom.
Am én Kenpachira tippelnék XD. Valahogy a viselkedése, meg az h pont Zaraki nincs ott, és az, h egy zanpakut a többit szitja...De nem tom.

Aizen: És? Én meg Hollow Ichigo vagyok.

Azt hittem, neked még Halibel-es van.

Zoé Muramasa Zanpakutou-ja ki? Ő...

Amúgy Egy Akatsukis Élete nevű filmet láttátok?
Arra nem adok pontot. Arra XD-t adok.

,,Hitler fején ugrálok!"
Nem húzol föl, de próbálkozz. Addig is szórakozást nyújtasz XD.
Dino King...
egy részt láttam belőle, és kb azután nem néztem animaxot.
Dino King...