Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-16 02:11:48
(#27897) jó estét jó estét
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Jó reggelt!
Hát övé biztos nem lesz, mivel
Tehát a fent említett személy kilőve és légyszí, ennek a jó karakternek ne adjatok ilyen gazdát.
Hát övé biztos nem lesz, mivel
mikor elsőnek láttuk, egy hosszú katana volt a kezében és ráadásul nem is úgy nézett ki, mint Hanatarou katanája.
Tehát a fent említett személy kilőve és légyszí, ennek a jó karakternek ne adjatok ilyen gazdát.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-08-14 23:14:41
(#27893) Az előbb majdnem bementem az OtaKucsmába, de a depresszióra nem megoldás, ha leiszom magam...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Felőlem jöhetsz XD. Csak engem meg ne találj mer nem felelek semmiért. :)
Na mindenkinek jóéjt, és ha nem jönnék holnap ak most el is köszönök még 1 hétre.
Na mindenkinek jóéjt, és ha nem jönnék holnap ak most el is köszönök még 1 hétre.
Szerk: Zoé 2009-08-14 21:39:59
beküldve: 2009-08-14 20:38:11
(#27890) Hát Yachiru ő ott van ahol Kenpachi. H neki milyen a zanpakutója...sztem bosszantó XD.
Hm...h Ichié lenne...Nem hiszem.
Én még azér is tippelem Ken-chant mer:
majd meglátjuk.
Hát Bania, nem fog menni és ma vagyok meg lehet holnap, de vasárnap egy hétre megyek hozzátok terrorizálni hehe.
Exiled: szia. Na ak örülhetsz. Megkérdezném h v, de sztem eléggé jól.
Hm...h Ichié lenne...Nem hiszem.
Én még azér is tippelem Ken-chant mer:
ő az egyetlen, aki nem hivta elő soha a kardját, nem beszélt vele, nem érte el a bankait stb. és ezér lázad v ilyesmi
majd meglátjuk.
Hát Bania, nem fog menni és ma vagyok meg lehet holnap, de vasárnap egy hétre megyek hozzátok terrorizálni hehe.
Exiled: szia. Na ak örülhetsz. Megkérdezném h v, de sztem eléggé jól.
Szerk: Zoé 2009-08-14 20:39:26
beküldve: 2009-08-14 20:37:23
(#27889) ezaaazzzzzz!!!!
megyek animeconra^^ lehet,hogy vmiról lemmaradtam, szal a fórumtali mikor lezs? és ki lesz ott szombaton?
megyek animeconra^^ lehet,hogy vmiról lemmaradtam, szal a fórumtali mikor lezs? és ki lesz ott szombaton?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Yachiru sincs ott. Viszont neki valami farkasos Zanpakutou-t képzelek el.
Egyébként visszatérve Muramasa-ra én arra is gondoltam, hogy lehet, hogy Kurosaki-nak dupla Zanpakutou-ja lenne csak túl erős volt azt egy lett és mivel Ichigo-nak láthattuk, hogy rengeteg katana-ja van, így lehet, hogy Muramasa is majdnem Kurosaki kezébe került, csak történt valami. Na, de majd úgyis kiderül.
Egyébként visszatérve Muramasa-ra én arra is gondoltam, hogy lehet, hogy Kurosaki-nak dupla Zanpakutou-ja lenne csak túl erős volt azt egy lett és mivel Ichigo-nak láthattuk, hogy rengeteg katana-ja van, így lehet, hogy Muramasa is majdnem Kurosaki kezébe került, csak történt valami. Na, de majd úgyis kiderül.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-08-14 20:31:29
(#27887) Zoé: Akkor máskor kell próbálkoznom.
Aizen:Muramasa
Aizen:Muramasa
Hanataro kardja.
Szerk: baniaa3 2009-08-14 20:32:12
Nanaoé??? Sztem nem, nagyon nem.
Am én Kenpachira tippelnék XD. Valahogy a viselkedése, meg az h pont Zaraki nincs ott, és az, h egy zanpakut a többit szitja...De nem tom.
Am én Kenpachira tippelnék XD. Valahogy a viselkedése, meg az h pont Zaraki nincs ott, és az, h egy zanpakut a többit szitja...De nem tom.
Aizen: És? Én meg Hollow Ichigo vagyok.
Azt hittem, neked még Halibel-es van.
Zoé Muramasa Zanpakutou-ja ki? Ő......nem tudom. XD Testvérem szerint Nanao-é. De neki nincs is katanája (vagyis nem mutatja...tökmindegy) b@zdm*g. Na mindegy. Kidühöngtem magam.
Amúgy Egy Akatsukis Élete nevű filmet láttátok?
Arra nem adok pontot. Arra XD-t adok.
,,Hitler fején ugrálok!"
Nem húzol föl, de próbálkozz. Addig is szórakozást nyújtasz XD.
Dino King... egy részt láttam belőle, és kb azután nem néztem animaxot.
Dino King... egy részt láttam belőle, és kb azután nem néztem animaxot.