Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-19 09:56:11
(#27912) Misu:
Szerintem nem baj, hogy leírtad, jó ha az ember kitudja adni magából a feszültséget, elmondani másnak. Mondjuk állítólag egy szakítás nehezebb a fiúknak mint a lányoknak.
Remélem nemsokára jobban érzed majd magad és találsz magadnak egy új herceget.
Szerintem nem baj, hogy leírtad, jó ha az ember kitudja adni magából a feszültséget, elmondani másnak. Mondjuk állítólag egy szakítás nehezebb a fiúknak mint a lányoknak.
Én a helyedben nem fogadnám vissza, hagy tanulja meg, hogy ne szórakozzon a lányokkal.
Remélem nemsokára jobban érzed majd magad és találsz magadnak egy új herceget.
És bocsánat, tudom hogy "non of my business"
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2009-08-19 10:03:22
Erről nekem is írjatok majd hogy mi lett. augusztus 31-étől Debrecenben leszek.
Misu:
Milyen bunkó vadbarmok vannak. Más szemszögből érthetőek a tettei. ilyen tipusú ember is van. Ha nem képes a kompromisszumokra nem érdemes rá időt pazarolni.
Misu:
Milyen bunkó vadbarmok vannak. Más szemszögből érthetőek a tettei. ilyen tipusú ember is van. Ha nem képes a kompromisszumokra nem érdemes rá időt pazarolni.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-08-19 08:00:22
Morduk: jó kérdés... most egyenlőre nagyon egyedül vagyok...
The exciled:
The exciled:
Kidobott a barátom tegnap, így másfél év után... ma meg kuncsorgott hogy fogadjam vissza... Tudod ő ribancozott le meg szép cifrákat mondott, ő dobott ki, de másnap már hiányzom. Ne haragudj nem mesélem el az egészet, a lényeg annyi hogy másfél éve minden hülyeségen összeveszik velem, egy teáskanál érzelmi szintjén van, és olyan mint egy 5 éves... mindenen hisztizik... Az uccsót elmesélem mert poén: a wow karakteremmel odafeküdtem az egyik közös barátunk wow karakterének a vállára... és hogy én mással flörtölgetek, meg hogy 1 lépésre vagyok attól hogy én őt megcsaljam blah blah... az összes többi veszekedésnek is ennyi értelme volt(pl: nincs közös képünk-nem ám tenne érte, inkább hisztizik-) Elborult a pohár már, és egész eddig mindig visszafogadtam, és a tulajdonának tekint, ismeretlen fiúval meg nem is találkozhatok szinte (ha ő nem ismeri) a barátaim nem ölelhetnek meg, szinte az összes barátomat utálja, kivéve azt a 3 at, akire tudja hogy nagyon berágnék rá... Most is idejött most beszéltem vele, és megmondtam hogy én egy hétig számára elérhetetlen vagyok, mert hogy én most nem vagoky rá kíváncsi a tegnapi "te rib@nc" és "menj már a f@$zomba" szöveg után...az is biztos...
tök magánélet, de én ilyen lelkizős vagyok, hogy ki kell hogy adjam magamból, úgyhogy bocsánat is ha valaki szerint nem tartozik ide
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Újra tag vagyok a magányosok klubjának...
És hányan vannak a klubban?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Elkiabáltad...
nem is tudod mennyire, most végeztem kb 1 órája azzal a feladattal
-
beküldve: 2009-08-18 15:19:18
(#27907) mi történt kis szívem? * együtt érző vállveregetés*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-08-18 13:12:13
(#27906) Újra tag vagyok a magányosok klubjának...
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-08-18 12:58:23
(#27905) "Yo! Hali kicsi, közepes és legnagyobb népek!"
Én Debrecenben lakok, szóval tőlem lehet kérdezősködni.
Én Debrecenben lakok, szóval tőlem lehet kérdezősködni.
,,Hitler fején ugrálok!"
Aha, állítólag xD Csak két címet találtam. Majd jövőhéten kiderül, melyik jó ^^
Ha egyik sem, akkor feleslegesen megyek be xD És elvesztegetek pénzt+időt ^^
Szóval ha valaki tud vmit...
Szerintem a Batthyány utca 10. cím a jó, mert a Sárkánytűz oldalán az van kiírva...
Inkább írok nekik, és rákérdezek...
Én megyek. Jó éjt!
Ha egyik sem, akkor feleslegesen megyek be xD És elvesztegetek pénzt+időt ^^
Szóval ha valaki tud vmit...
Szerintem a Batthyány utca 10. cím a jó, mert a Sárkánytűz oldalán az van kiírva...
Inkább írok nekik, és rákérdezek...
Én megyek. Jó éjt!
Szerk: _gabi 2009-08-17 21:38:18
Mi van debrecenben anime bolt vagy mi az ördög?
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szia!
sajnos/nem sajnos nem debreceni vagyok, bár faya egy hely az
Amúgy szerintem mindegy melyik Sárkánytűzbe mész, mert egységesek az árak (szerintem). De akár bemehetsz mind a kettőbe, csak felmérni a terepet, és utána döntesz, hogy hol vásárolsz. Amúgy Veszprémben is van (veszprémi vagyok... illetve mellette egy faluban lakom...) Sárkánytűz és szeretek oda járni, mert sok jó dolog van ott
sajnos/nem sajnos nem debreceni vagyok, bár faya egy hely az
Amúgy szerintem mindegy melyik Sárkánytűzbe mész, mert egységesek az árak (szerintem). De akár bemehetsz mind a kettőbe, csak felmérni a terepet, és utána döntesz, hogy hol vásárolsz. Amúgy Veszprémben is van (veszprémi vagyok... illetve mellette egy faluban lakom...) Sárkánytűz és szeretek oda járni, mert sok jó dolog van ott
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-08-17 20:20:19
(#27899) Szép estét!