![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-21 21:19:57
(#27942) Yoroi:
Márpedig mészárlás ilyen esetekben szükségeltetik. Ha valaki normálisan tud szakítani, okés, de próbáljon csak valaki dobni! Kitépem a szemeit és letuszkolom a torkán.
Eddig még nem volt szükség rá, mert se pozitív, se negatív tapasztalatom nincs, de utóbbi ne is legyen. Mert jön a szemkitépés. (na jó csak vicc volt. más részeit tépném ki belőle)
Na jól van, beszéljünk másról, ez a párkapcsolat-téma engem nagyon-nagyon frusztrál. (mint kiderült)
![](/var/images/emotions/14.png)
Eddig még nem volt szükség rá, mert se pozitív, se negatív tapasztalatom nincs, de utóbbi ne is legyen. Mert jön a szemkitépés. (na jó csak vicc volt. más részeit tépném ki belőle)
![](/var/images/emotions/16.png)
![](/var/images/emotions/01.png)
Na jól van, beszéljünk másról, ez a párkapcsolat-téma engem nagyon-nagyon frusztrál. (mint kiderült)
![](/var/images/emotions/28.png)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-08-21 21:48:03
beküldve: 2009-08-21 21:08:35
(#27941) Mivel az okosak úgyis szektáznak és csak mi vagyunk, vagy akinek már fellőtték a pizsit ill nincs jobb dolga, meg régen is írtam butaságot, meg különben is, oksoskodják már bele ebbe a hosszan elnyújtott témába;
“Have you ever been in love? Horrible isn't it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different from any other stupid person, wanders into your stupid life...You give them a piece of you. They didn't ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn't your own anymore. Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like 'maybe we should be just friends' turns into a glass splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind. It's a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-rips-you-apa rt pain. I hate love.”
Okosak úgy is tudják, kitől van az idézet. Aki okos, annak buksisimi, lányoknak kettő.
“Have you ever been in love? Horrible isn't it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different from any other stupid person, wanders into your stupid life...You give them a piece of you. They didn't ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn't your own anymore. Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like 'maybe we should be just friends' turns into a glass splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind. It's a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-rips-you-apa rt pain. I hate love.”
Okosak úgy is tudják, kitől van az idézet. Aki okos, annak buksisimi, lányoknak kettő.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Bocs én nem vagyok tisztában az ilyen dolgokkal:
mit jelent az h AVP?
![](/var/images/emotions/20.png)
A fanfictionjeidet meg gyorsan digitalizáld
![](/var/images/emotions/12.png)
![](/var/images/emotions/19.png)
nekem a rekordom 51 óra a végére már erősen zombik voltunk...óránként 2 energiaitallal xD de ez más történet...talán egyszer leírom
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-08-21 20:52:04
Ha tetszik akkor jó ![](/var/images/emotions/12.png)
Vannak... nah jó... van 2 novellám egy AVP-s ... hm... fanfictionom?... az
ezeket hamarosan digitalizálom és meg lesz gépen akkor olvashatjátok ha szeretnétek...
Versek is vannak, de azok nem publikusak mert irtó rosszak és hülye korszakomban írtam őket -.-
Szívesen venném ha mutatnál ^^
Yoroi: köszi
igyekszem
És jelentem, hogy már 34 órája vagyok ébren
Vannak... nah jó... van 2 novellám egy AVP-s ... hm... fanfictionom?... az
Versek is vannak, de azok nem publikusak mert irtó rosszak és hülye korszakomban írtam őket -.-
Szívesen venném ha mutatnál ^^
Yoroi: köszi
És jelentem, hogy már 34 órája vagyok ébren
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-08-21 19:15:16
Jájjez tiszta olyna mintha Hajni /itt mangafanon picilány/ írta volna.
Különben tetszik. Vannak verseid/novelláid etcvalahol fent?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-20 19:55:57
(#27937) ajjaj...egy hétig nem voltam és minden a feje tetejére állt...
akkor most kommentálom az eseményeket:
Aizen: mázlista vagy...én nem kaptam csokit...
Fiszi: nem is vártam mást Fiszitől
(ne vedd sértésnek
)
Misu: Szeeeegény Misu...
ilyen tapasztalat terén Fiszivel osztozok
de csatlakozok az ő véleményéhez(kivéve azt a mészárlós részt
)csak jót tudok kívánni
(amit L barátunk remekül írt le egy költeményben
)
L: Aztaaa!...
nem is tudtam hogy te ilyen költői is tudsz lenni (bár...ezzel nem hiszem hogy egyedül lennék) tényleg romantikus amit írtál (ezt meg pláne ne értsd félre XD)
További sok sikert (és kedvet
) az íráshoz.
akkor most kommentálom az eseményeket:
Aizen: mázlista vagy...én nem kaptam csokit...
Fiszi: nem is vártam mást Fiszitől
Misu: Szeeeegény Misu...
![](/var/images/emotions/15.png)
L: Aztaaa!...
![](/var/images/emotions/09.png)
![](/var/images/emotions/29.png)
![](/var/images/emotions/09.png)
nem is tudtam hogy te ilyen költői is tudsz lenni (bár...ezzel nem hiszem hogy egyedül lennék) tényleg romantikus amit írtál (ezt meg pláne ne értsd félre XD)
További sok sikert (és kedvet
Szerintem csak az első szakítás a nehéz, utána már nem nehéz eldobni valakit akár több éves kapcsolat után sem.
Ekkora baromságot is ritkán hallottam... Ez emberek nagy többsége nem olyan, mint egy használt papírzsebkendő...
Én személyes tapasztalataimból indultam ki. Én nagyon érzékeny vagyok, szóval azon is képes vagyok megsértődni és szomorkodni haa valaki csúnyán néz rám, de ha dobtak/dobtam valakit az még sosem fájt igazán. Mindig úgy voltam vele, hogy találok jobbat és jó oka/okom volt szakítani.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-20 18:05:50
(#27935) beküldve: 2009-08-20 15:01:36
(#27934) hú de sok minden történt itt amíg nem voltam!
nah olvashatok jó sokat...
nah olvashatok jó sokat...
beküldve: 2009-08-20 13:25:54
(#27933) Ehhez nem igazán tudok hozzászólni, tapasztalat híján, de csatlakoznék az előttem szólóhoz: szerintem ha jársz valakivel, és -legalább egy ideig- szeretted vagy hasonló, nem kell vele aztán úgy bánni, mintha csak egy eldobhatós tárgy lenne. Legalábbis én nagyon nem örülnék neki, és lemészárolnám az illetőt.
![](/var/images/emotions/28.png)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerintem csak az első szakítás a nehéz, utána már nem nehéz eldobni valakit akár több éves kapcsolat után sem.
Ekkora baromságot is ritkán hallottam... Ez emberek nagy többsége nem olyan, mint egy használt papírzsebkendő...
Szerk: miyu 2009-08-20 12:42:51
beküldve: 2009-08-20 11:22:55
(#27931) Halihó!
Na, a mai nap érdekes lesz.
Felkelek és látom, hogy az asztal teli van csokival, nápolyival meg mindennel. Egyszóval, teli volt az asztal kajával. Testvérem elment egész napra, szóval biztos, hogy nézek Fate Stay Night-ot. Ráadásul, ha megnéztem az előbb említett animét, akkor még itt van az Ergo Proxy is, valamint, a Suzumiya Haruhi is. Jónak indult be a mai, remélem továbbra is az lesz. Meg, hogy milyen crossiant (ejtsd: krásszán) ettem reggelire. Jaj, de jó volt. Mindjárt neki is állok animézni, remélem elég lesz.
Most jut eszembe, hogy mára nem kell csinálni a kertben semmit, szóval jó lesz.
Vagy nem is tudom...rajzoljak? Azt is kéne már.
Főleg, hogy múltkor annyira béna voltam, hogy kidobtam - amin egyszer normálisan megrajzoltam a lábat - és nagyon megbántam.
Nem is tudom már, mit csináljak. Na mindegy, azért próbálok majd animézni.
Na, a mai nap érdekes lesz.
Felkelek és látom, hogy az asztal teli van csokival, nápolyival meg mindennel. Egyszóval, teli volt az asztal kajával. Testvérem elment egész napra, szóval biztos, hogy nézek Fate Stay Night-ot. Ráadásul, ha megnéztem az előbb említett animét, akkor még itt van az Ergo Proxy is, valamint, a Suzumiya Haruhi is. Jónak indult be a mai, remélem továbbra is az lesz. Meg, hogy milyen crossiant (ejtsd: krásszán) ettem reggelire. Jaj, de jó volt. Mindjárt neki is állok animézni, remélem elég lesz.
Most jut eszembe, hogy mára nem kell csinálni a kertben semmit, szóval jó lesz.
Vagy nem is tudom...rajzoljak? Azt is kéne már.
![](/var/images/emotions/20.png)
Nem is tudom már, mit csináljak. Na mindegy, azért próbálok majd animézni.
,,Hitler fején ugrálok!"
Misu:
Szóval van az úgy, hogy van valaki, akit szeretünk, és mégis el kell engedni. Vagy mert menni akar, vagy mert nem mehet tovább úgy, ahogy addig. Nem mondom, hogy ez könnyű, mert nem az. Nehéz, átkozottul nehéz. Mintha a szívedet vágnád ki. De sajnos csak így megy. Sok erőt és kitartást kívánok neked!
Ez tiszta sablon szöveg, bár van benne egy kis igazság.
Az uccsót elmesélem mert poén: a wow karakteremmel odafeküdtem az egyik közös barátunk wow karakterének a vállára... és hogy én mással flörtölgetek, meg hogy 1 lépésre vagyok attól hogy én őt megcsaljam blah blah...
[nesze neked download-generáció x")]
Ne haragudj, de én ezen a ponton fuldokolva röhögtem kínomban. Ez már klinikai eset gyanús. És te ezzel az ipsével voltál másfél évig? Te kis mazochista...
Egyik barátnőmnek is volt egy ilyen elborult faszija. És tudod mit csináltak? Összeköltöztek. Azóta vígan éldegélnek, hiszen mióta mindennap dug... láthatják egymást a fickó nem érzi veszélyben a potenciális préd... barátnőjét. De ezt neked nem ajánlom.
tök magánélet, de én ilyen lelkizős vagyok, hogy ki kell hogy adjam magamból, úgyhogy bocsánat is ha valaki szerint nem tartozik ide
Szerintem se tartozik ide, de ha neked így jobb akkor béke.
Szerk: miyu 2009-08-19 23:44:10
beküldve: 2009-08-19 23:14:33
(#27928) Misu:
Yaven: Szia! Írsz majd részletesebb beszámolót is, vagy majd a conon, élőszóban?
Szóval van az úgy, hogy van valaki, akit szeretünk, és mégis el kell engedni. Vagy mert menni akar, vagy mert nem mehet tovább úgy, ahogy addig. Nem mondom, hogy ez könnyű, mert nem az. Nehéz, átkozottul nehéz. Mintha a szívedet vágnád ki. De sajnos csak így megy. Sok erőt és kitartást kívánok neked!
Yaven: Szia! Írsz majd részletesebb beszámolót is, vagy majd a conon, élőszóban?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."