Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ja aham. Am kiváncsi vagyok kinek a zanpakutója...
Shuichi...Ichimaru...másolat. ..-jó lehet vmit félreértek.
Bania: haha. Most mindeki ezzel fogad? XDDD
El ne mond ha tudod XD
Shuichi...Ichimaru...másolat. ..-jó lehet vmit félreértek.
Bania: haha. Most mindeki ezzel fogad? XDDD
Szerk: Zoé 2009-08-14 20:24:59
Beírod "guugle"be, hogy Muramasa vagy "t*k*mkivan" azt kiadja. XD
Ichimaru Gin másolata? XD
Ichimaru Gin másolata? XD
,,Hitler fején ugrálok!"
Sziaaa Aizen. Jé neked megint más avád van...
Mér eddig nem ő volt Gin másolata? -ezektől.
Dee másolat az másolat...Mitől lett ő Gin...
Mér eddig nem ő volt Gin másolata? -ezektől.
Dee másolat az másolat...Mitől lett ő Gin...
Szerk: Zoé 2009-08-14 20:19:44
beküldve: 2009-08-14 20:13:15
(#27878) Halihó!
Beszéltem Shuichi-vel MSN-en és most már ő Ichimaru Gin.
Beszéltem Shuichi-vel MSN-en és most már ő Ichimaru Gin.
,,Hitler fején ugrálok!"
Hát postás az ne légy...
Am szépeket irtunk róla 3 oldalt kértek h milyen volt a 4 év, és végül a 3 oldalból másfél maradt XD
Am meg 3 évig ofőnk volt... Minden héten 1szer hallgattuk ahogy ő olvas nekünk az érzelmekről. Azt hittem kiugrok az ablakon.
Am hülye kérdés:
Am szépeket irtunk róla 3 oldalt kértek h milyen volt a 4 év, és végül a 3 oldalból másfél maradt XD
Am meg 3 évig ofőnk volt... Minden héten 1szer hallgattuk ahogy ő olvas nekünk az érzelmekről. Azt hittem kiugrok az ablakon.
Am hülye kérdés:
jövő héten milyen tüzijáték is lesz? És hol?
Irtam, hülye kérdés
Hát én logisztika szakon vagyok(szervezői menedzser) úgyhogy alapítványvezetéshez tökéletes^^ és tuti megkapjuk a papírt, mert ez 4 év általános és 2 év szakmai. Egy osztályban vagyok a postásokkal,deee én nem az leszek... Amit írtatok az aligazgatóról, azt meg akkor meg is érdemelte ha ilyen kis surmó volt.
Nálunk egy idióta az igazgató, de valami oltári szövegei vannak... xD(annyira rosszak, hogy már jó... xD)
Nálunk egy idióta az igazgató, de valami oltári szövegei vannak... xD(annyira rosszak, hogy már jó... xD)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Biztosan sikerül. Az elsődleges célod meg úgyszintén jó, és tetszik. Hajrá.
Na igen szipp évvégére igértek egy diplomát ami igazolja h 4 évig zenetagozatos voltam (mindenkivel együtt), de ezt fura mód nem kaptuk meg. Meg is érdemelte az aligazgató amit róla irtunk a suliújságba.
De te legalább 100 megkapod.
Na igen szipp évvégére igértek egy diplomát ami igazolja h 4 évig zenetagozatos voltam (mindenkivel együtt), de ezt fura mód nem kaptuk meg. Meg is érdemelte az aligazgató amit róla irtunk a suliújságba.
De te legalább 100 megkapod.
Zoé (igen kicsit megrövidült a nevem^^) Remélem is, hogy valahol vagy valahogy sikerül becserkésznem magam ezt az énekes "karriert"
Bár őszintén megszólva az elsődleges munkacélom és foglalkozásom, nm az éneklés. Persze a második az az
Mondjuk ha az eredeti munkaötletem nem valósulna meg, akkor persze gőzerővel az éneklés. Szakmám meg érettségim amúgy is lesz ebben a suliban ahol vagyok, úgyhogy éhenhalni nem fogok.. xD
Na mind1 az elsődleges célom: (aki néz néha Animal Planetet, az értheti) egy olyan állatvédő szervezet, ami begyűjti, meggyógyítja, szocializálja, és új otthonba helyezi a "hátrányos helyzetű állatokat" akikek éheztetnek, akikkel rosszul bánnak... Szeretnék egy ilyen alapítványt.
Bár őszintén megszólva az elsődleges munkacélom és foglalkozásom, nm az éneklés. Persze a második az az
Mondjuk ha az eredeti munkaötletem nem valósulna meg, akkor persze gőzerővel az éneklés. Szakmám meg érettségim amúgy is lesz ebben a suliban ahol vagyok, úgyhogy éhenhalni nem fogok.. xD
Na mind1 az elsődleges célom: (aki néz néha Animal Planetet, az értheti) egy olyan állatvédő szervezet, ami begyűjti, meggyógyítja, szocializálja, és új otthonba helyezi a "hátrányos helyzetű állatokat" akikek éheztetnek, akikkel rosszul bánnak... Szeretnék egy ilyen alapítványt.
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Most jól szórakozol képzelem
A szemüvegem? Az kérlek...fogalmam nincs XD. Kb suli után elraktam h soha többet ne kelljen elővennem és azóta nem találom. Lehet h valami kóbor lelkecske elvitte.
Talán szüksége volt rá...
A szemüvegem? Az kérlek...fogalmam nincs XD. Kb suli után elraktam h soha többet ne kelljen elővennem és azóta nem találom. Lehet h valami kóbor lelkecske elvitte.
Talán szüksége volt rá...
Szerk: Zoé 2009-08-14 19:45:34
Áááááááááá*megy avát cserélni*
Aham, várj te is ismerős vagy...hm hm...Jajj csak nem az a Jámbor lélek XD. Hova lett a Jó kisfiú felirat?
Angyal trollocska? Összekeversz valakivel
Aham, várj te is ismerős vagy...hm hm...Jajj csak nem az a Jámbor lélek XD. Hova lett a Jó kisfiú felirat?
Angyal trollocska? Összekeversz valakivel
Szerk: Zoé 2009-08-14 19:32:37
szilya
ki vagy? rémlik vmi angyal trollocska, meg az ava is bizsergeti a szürkeállományt, de túl rég láttam
ki vagy? rémlik vmi angyal trollocska, meg az ava is bizsergeti a szürkeállományt, de túl rég láttam
-
Szio. Örülök h van vki.
Ja elég gyorsan közeledik...bár én nem mondom h nem várom a sulit (nyáron kikapcsol az agyam), de azt sem mondom h várom.
Hát van itt mit olvasgatni de per pill Misu-chan "hosszú" hszéig jutottam...
Ja elég gyorsan közeledik...bár én nem mondom h nem várom a sulit (nyáron kikapcsol az agyam), de azt sem mondom h várom.
Hát van itt mit olvasgatni de per pill Misu-chan "hosszú" hszéig jutottam...
Én itt vagyok. Jól telik bár lelomboz h a végéhez közeledik...
az olvasáshoz meg: Jó szórakozást
az olvasáshoz meg: Jó szórakozást
Gravity is a habit that is hard to shake off.