Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-12 13:01:49
(#27850) Heló mindenki !
Ma is hullócsillagokat láthatunk az égen .
Ma is hullócsillagokat láthatunk az égen .
at the end,we all die alone
például legálisan is megnézhető az animax honlapján, magyar felirattal
Biztos vagy ebben? Felnéztem és nem találtam, pedig Mondo-ban már júniusban/júliusban írták, hogy fent vagy az Animax oldalán.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Moderátor 2009-08-12 14:24:40
Aizen: Nagyon szépen köszönöm^^ Örülök hogy tetszik :) sokat énekelgetek, úgyhogy hamarosan feltöltök valami újat (csak az a baj, hogy az egyik barátomnál csináltam azt a felvételt hajnali fél 3 kor xD najó az igazi probléma, hogy külső hangkártyás gépe van(vagyishát van egy ilyen kis dobozka ami ilyen hang cucc a géphez), és valami progi van hozzá, amivel egyszerre tudod felvenni a gépen hangot, meg amit énekelsz, sőt még magadat is hallod. Nos ilyen progim nincs sajna, de valamit majd csak összehozok;D
L: ^^
Hát... bandát azt nem keresek magamnak, az egyszer biztos. Persze, azt mondják úgy könnyebb a színpadon állni, de én egyedüli karriert szeretnék felépíteni magamnak, hogy ne függjek senkitől.
Viszont van egy magántanárom egy éve, sőt kórusba járok(ugyanaz a tanár) úgyhogy a hangom képzésére eléggé odafigyelnek. Am tök szuper, mert már többször is énekelhettem koncert szerűen(több száz ember előtt, egyedül vagy kórussal, vagy válogatott kiskórússal) és be kell vallanom, 16 évesen egyenlőre ez bőven elég siker :)
De később majd hallotok még rólam
Ui: The Exiled Te pedig vigyázz magadra!! *gyógykisujjsimi*
L: ^^
Hát... bandát azt nem keresek magamnak, az egyszer biztos. Persze, azt mondják úgy könnyebb a színpadon állni, de én egyedüli karriert szeretnék felépíteni magamnak, hogy ne függjek senkitől.
Viszont van egy magántanárom egy éve, sőt kórusba járok(ugyanaz a tanár) úgyhogy a hangom képzésére eléggé odafigyelnek. Am tök szuper, mert már többször is énekelhettem koncert szerűen(több száz ember előtt, egyedül vagy kórussal, vagy válogatott kiskórússal) és be kell vallanom, 16 évesen egyenlőre ez bőven elég siker :)
De később majd hallotok még rólam
Ui: The Exiled Te pedig vigyázz magadra!! *gyógykisujjsimi*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-08-12 10:08:49
beküldve: 2009-08-12 08:33:58
(#27846) a láááábaaaaam! a lábaaaaaaam! vagyis a lábujjjjjjjaaaaaam!
Rossz dolog ám hadirokkantnak lennni.... tegnap edzásen, afféle kíméletes harc volt, és én meg rugtam egy szépet, hátrafeszített lábujjal, a társam meg, lefele védett, úgy hogy a lefele menő keze szépen el is talált... edzés végéig bírtam, aztán mikor hazaértem nem már nagyon rossz volt és azóta már 3-szor jegeltük.... :S
valakivel történt valami jó is?
lawliet: ikkitousen, he is my master, és Amidaye yo! mindet nézd meg, ha időd engedi
Rossz dolog ám hadirokkantnak lennni.... tegnap edzásen, afféle kíméletes harc volt, és én meg rugtam egy szépet, hátrafeszített lábujjal, a társam meg, lefele védett, úgy hogy a lefele menő keze szépen el is talált... edzés végéig bírtam, aztán mikor hazaértem nem már nagyon rossz volt és azóta már 3-szor jegeltük.... :S
valakivel történt valami jó is?
lawliet: ikkitousen, he is my master, és Amidaye yo! mindet nézd meg, ha időd engedi
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-08-12 08:09:58
(#27845) Tényleeeeg?! Én sztem két hete látogatom az oldalt, és nem akadtam rá.(elmondhatnád, hol találtad) Am meg én a "videjópléjer".hu-n akadtam rá, asszem az se egy törvénysértés De még nem nézem, mert leköt a Naruto
Szerk: Merchior 2009-08-12 08:21:05
FMA-t pedig nagyon könnyű találni.
például legálisan is megnézhető az animax honlapján, magyar felirattal
nyugodjon békében.
bár szégyellve vallom be, hogy nem hallottam róla...
Te is így vagy vele?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-08-11 17:46:11
(#27842) FMA-t pedig nagyon könnyű találni. Ha ajánlanom kéne animét akkor:
Shounen - Flame of Recca, Hunter X Hunter
Seinen: Berserk, Hellsing OVA-k
Shoujo: Nana
Egyéb: Slayers Revolution, Higurashi no Naku koro ni, Elfen Lied, Neon Genesis Evangelion, Azumanga Daioh, Lucky star, stb.
Shounen - Flame of Recca, Hunter X Hunter
Seinen: Berserk, Hellsing OVA-k
Shoujo: Nana
Egyéb: Slayers Revolution, Higurashi no Naku koro ni, Elfen Lied, Neon Genesis Evangelion, Azumanga Daioh, Lucky star, stb.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
most milyen animét nézzek? már nincs ötletem...
Például a 2 Fullmetal Alchemist szériát! Nagy nehezen, de sikerült rátalálnom Viszont még az elsőt részt töltögeti a hülyéje!!!
beküldve: 2009-08-11 16:43:17
(#27840) Egy könyvet keresnék letölthető formában, a címe The Curse of the Darkling Mill. Ha valaki tud linket, azt megköszönném, mert már húsz perce googlézgatok.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Moderátor 2009-08-12 14:26:17
Pedig azt hiszem elég széles a választék...
Milyen érdekel? Régi/új? Vicces/komoly?
Milyen érdekel? Régi/új? Vicces/komoly?