Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mondanál műfajt, az segítene, hogy tanácsot adhassunk.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Moderátor 2009-08-12 14:26:32
beküldve: 2009-08-11 13:19:14
(#27836) most milyen animét nézzek? már nincs ötletem...
in my hands the means, in my heart , the will// Beyond Birthday in front of the world
beküldve: 2009-08-10 23:04:24
(#27835) nyugodjon békében.
más: én meg tegnap úgy felhúztam magam egy dolgon, hogy most úúúúúgy elkezdtem újra gitározni( nyár eleje úta nem gitároztam igazán....), hogy csak na :)
bár szégyellve vallom be, hogy nem hallottam róla...
más: én meg tegnap úgy felhúztam magam egy dolgon, hogy most úúúúúgy elkezdtem újra gitározni( nyár eleje úta nem gitároztam igazán....), hogy csak na :)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-08-10 22:47:17
(#27834) Sziasztok!
Hát engem is ledöbbentett a hír. Nem hittem a szememnek mikor ezt olvastam. Ha van 6 percetek akkor hallgassátok meg ezt a számot [Link] az emlékére. Nyugodj békében Jasnime You.
Hát engem is ledöbbentett a hír. Nem hittem a szememnek mikor ezt olvastam. Ha van 6 percetek akkor hallgassátok meg ezt a számot [Link] az emlékére. Nyugodj békében Jasnime You.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-08-10 22:49:10
beküldve: 2009-08-10 22:36:46
(#27833) Na ne... Ugye nem "train accident"? Ugye nem?
Amelyik nem oszlik fel, az meghal? //X Japan..//
Szülessen újjá magasabban...
gyk: öngyilkosság - japán nemzeti sportja
Amelyik nem oszlik fel, az meghal? //X Japan..//
Szülessen újjá magasabban...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
egészen pontosan ezt üzenik:
Dear Roses!
We think for now all of you know the terrible news. On Friday (2009. 08. 14.) at 8 pm we would like to make a commemoration. We will organize an event called Versailles Camp where the street team members will light lilac candles and at the same time the other fans who can't be there will do the same at the several parts of the country... it would be great if we could change it to an international commemoration, so please - if you can - join us! Light lilac candles at your homes on Friday at 8 o'clock in the evening (set it to your time)!
We think this is the less we can do in our deep respect...
Thank you
Dear Roses!
We think for now all of you know the terrible news. On Friday (2009. 08. 14.) at 8 pm we would like to make a commemoration. We will organize an event called Versailles Camp where the street team members will light lilac candles and at the same time the other fans who can't be there will do the same at the several parts of the country... it would be great if we could change it to an international commemoration, so please - if you can - join us! Light lilac candles at your homes on Friday at 8 o'clock in the evening (set it to your time)!
We think this is the less we can do in our deep respect...
Thank you
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-08-10 22:21:00
beküldve: 2009-08-10 22:01:49
(#27829) Én is itt vagyok de ezúttal teljesen magam alatt...
Teljesen letaglózott a szörnyű hír amit hallottam
és amit el fogok mondani:
A Versailles nevű nagyszerű banda elvesztett egy tagot:
Jasmine You, a basszusgitáros tegnap reggel meghalt...
Augusztus 14-én gyújtsatok meg egy lila gyertyát az emlékére.
Ez a Versailles Camp nevű fanklub üzenete.
Jasmine...
Teljesen letaglózott a szörnyű hír amit hallottam
és amit el fogok mondani:
A Versailles nevű nagyszerű banda elvesztett egy tagot:
Jasmine You, a basszusgitáros tegnap reggel meghalt...
Augusztus 14-én gyújtsatok meg egy lila gyertyát az emlékére.
Ez a Versailles Camp nevű fanklub üzenete.
Jasmine...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-08-10 22:03:28
[Link] < éneklés (de egyébként már sokat javult a hangom ez a felvétel óta. ^^
"Aztarohadt." Ez irtó jó! Ennél jobbat elképzelni sem tudok. Hidd el, én zene téren csak a legjobbakat szeretem és azok közül is sok számot csak egyszer hallgatom meg.
Viszont ezt többször meghallgattam! Nagyon jó!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-08-10 21:26:00
Szia ugye nem zavarlak most? Nincs kedved feljönni MSN-re hogy beszélgessünk?? Vagy ha nem a holnap jó neked?? Amúgy Hy ALL!!
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: Moderátor 2009-08-12 14:28:42
ha már sims-nál tartunk..... ( 2-es vidi) [Link]
eredetiben: [Link]
nah, kitaláljátok, melyikban vannak élő emberek?
eredetiben: [Link]
nah, kitaláljátok, melyikban vannak élő emberek?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-08-10 19:43:04
Nah hát ez egy jó döntés volt! Arigatou!!
Tudom mit fogok hallgatni ezen a héten
Remélem hamarosan fogsz még ide feltölteni :) Amúgy most éneklés marad hobby szinten, vagy keresel magadnak majd egy bandát? Remélem nem vette el a kedved ez :S
Nem lenne jó ... de velünk a továbbiakban is megoszthatod a dalaidat
Ha pedig gond van, ránk számíthatsz
Tudom mit fogok hallgatni ezen a héten
Remélem hamarosan fogsz még ide feltölteni :) Amúgy most éneklés marad hobby szinten, vagy keresel magadnak majd egy bandát? Remélem nem vette el a kedved ez :S
Nem lenne jó ... de velünk a továbbiakban is megoszthatod a dalaidat
Ha pedig gond van, ránk számíthatsz
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Hát remélem tényleg ért valamit, biztos képeztük a hangom.
Egyébként eldöntöttem, hogy youtube -ra fogom rakni az énekléseimet^^
Úgy hogy meg lehet keresni, felraktam a gabriella cilmis éneklésemet, és mivel kocka vagyok, ezért csináltam egy sims 3 -as videót ^^
nevem: superkesy < már minden foglalt volt...
de kirakom a linket így könnyebb xD
[Link] < simses szerelmes vidi
The Exiled: Hát igen ez is egy ok amiért kiléptem... a gitárostól szinte féltem, úgyhogy így nem oké amúgy sem:S De jól mondod, hagyom is, és inkább örülök, hogy elmondhatom magamról, hogy exrockénekesnővagyok
Egyébként eldöntöttem, hogy youtube -ra fogom rakni az énekléseimet^^
Úgy hogy meg lehet keresni, felraktam a gabriella cilmis éneklésemet, és mivel kocka vagyok, ezért csináltam egy sims 3 -as videót ^^
nevem: superkesy < már minden foglalt volt...
de kirakom a linket így könnyebb xD
[Link] < simses szerelmes vidi
The Exiled: Hát igen ez is egy ok amiért kiléptem... a gitárostól szinte féltem, úgyhogy így nem oké amúgy sem:S De jól mondod, hagyom is, és inkább örülök, hogy elmondhatom magamról, hogy exrockénekesnővagyok
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-08-10 19:30:52
figyelj, én azt mondom, hogy sz@rd le az egészet. Ha csak csicskáztatni tudnak, ráadásul feleselnek, és még pluszba téged hibáztatnak, akkor inkább hagyd.... egy bandához olyan jó haveroknak kell lenni, hogy már ne akarj találkozni a másikkal, mert már annyira mindenét ismered,hogy már unalmas.
ezért nem fogok bandát alapítani a közeljövőben