Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Olvastam XD De semmi baj, megesik, ha az ember siet
és ha valaki rábök a linkre, úgyis látja, mi a helyzet
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Áh pont narutós kellett volna ^^
Ez esetben mea culpa... Semmi gond ^^ hírlevelet kaptál? Móka és fejetlenség móka és fejetlenség hátán. Igaz a kérdések a mangafanhoz topicban már kifejtettem
no pussy, just the dicks
Áh pont narutós kellett volna ^^
Ez esetben mea culpa... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Addig is, hátha olvassa: szatyor ^^
Ezerfele a fejem, plusz menni kéne szunyálni, szóval fogalmam sincs milyen szatyrot ígértem. Hogy ne érje szó a ház elejét, elviszem mind a FullMetalAlchemist/Hellsing, mind a DeathNote/Bleach zacskót (Narutós nincs ). Arra se emlékszem, hogy ki hozza a másikat, de ha még olvassa (hátha ), akkor a fentiek fényében legyen szíves választani.Áh pont narutós kellett volna ^^ azért köszi! Pihenj le, hogy holnap ne legyél leharcolva
Aki holnapra hozna egy Narutós szatyrot csoki fejében, annak nagyon megköszönném!
no pussy, just the dicks
Ezerfele a fejem, plusz menni kéne szunyálni, szóval fogalmam sincs milyen szatyrot ígértem. Hogy ne érje szó a ház elejét, elviszem mind a FullMetalAlchemist/Hellsing, mind a DeathNote/Bleach zacskót (Narutós nincs ). Arra se emlékszem, hogy ki hozza a másikat, de ha még olvassa (hátha ), akkor a fentiek fényében legyen szíves választani."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
wakka is fenyegetőzött
Aztán nehogy bepótoljam a lemaradásomat...
hadd ne ismételjem az előttem szólót ....
befejeztem ! kész ! csúnya is , gy űrött is , de kész van !*mármint a ruha*
mentem fürdeni !
majd holnap !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-05-15 22:22:31
hát akkor szerintem retteghetsz Zabika pokoli haragjától XD
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
mad_chan: ugyeugye? xD köszönöm a bókokat, és nem hagyom h legyőzz xD
na nem baj azért nem adom fel XD
hát, 8körül már kint leszek a pecsánál
na az jó korán van szerintem én akkor kelek és majd 9-re megyek ki , nem tehetek róla szeretek aludni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-05-15 21:26:38
(#24701) mad_chan: ugyeugye? xD köszönöm a bókokat, és nem hagyom h legyőzz xD
Zabi: nyeeemtudom...én írtam neki smst, de ezen kívül nem tudok semmit ^^"
hát, 8körül már kint leszek a pecsánál
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
hát az igaz, te ebben profi vagy senki másnak nem olyan biztos a keze XD Én még gyakorlok,de egyszer le foglak győzni
am mikorra jöttök ki a con-ra?
Szerk: mad_chan 2009-05-15 21:25:07
Dzirun : ha felhívsz telefonon keresztül folytlak meg ![OFF]am ezzel már wakka is fenyegetőzött amikor ugyanígy kiírtam vki másnak , de nem csinálta meg , következtetésképp te se fogsz felhívni ....
hát szerintem ebbe ne legyél olyan biztos, belőle mindent kinézek XD talán még Bhimbhiiiii is lesz majd este csak neked XD
Naruto szőkén? na azt meg kell majd nézni, rem. beszínezi majd
huf ! felvarrtam a patentokat !
most jön a gallér !
ha téll meg csinálja ,egyszerűen felírom A még ebben a tanévben megölendők listájára !
Kami-samától pedig megkérdezném ha még itt van , h mikor óhajt felhívni Envy-san ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
óó, köszönöm xD
hát igen, senki nem tud olyan jól szívatni, mint én ez alap XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
francba, lebuktam
hát igen,én ezt mindig is sejtettem , de én nem árullak el ,mert akkor ki fog velem együtt pipázni ha nincs fisi XD
beküldve: 2009-05-15 20:58:31
(#24696) Valaki, ha látja fent Alistert, lenne kedves szólni neki, hogy szatyor?
köszi!
köszi!
no pussy, just the dicks