Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Toporog! Mentem volna hamarabb!
De különben az enyémek milyenek? (amik rólam készültek)
Az első beállásunk Narutóval kemény volt!
De különben az enyémek milyenek? (amik rólam készültek)
Az első beállásunk Narutóval kemény volt!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Sakuraconos képek itt!!! [Link]
köszi, nagyon jók! kedvenc Zabi utolsó képen komoly tekintettek és egy hatalmas karddal
-
beküldve: 2009-05-18 17:20:34
(#24768) Tadammm! Naruto és Morduk!
(MOrduk: majd én is teszek föl iwiw-re conos képeket, de nincs kedvem most fölmenni oda...)
Sakuraconos képek itt!!! [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-18 17:32:04
Felraktam!
Kicsit hülyén nézek ki! Nah de sztem ennyi is elég!
Kicsit hülyén nézek ki! Nah de sztem ennyi is elég!
Ez egy jó kép...lenne, ha be tudnám rakni. De mindjárt föltöltöm máshová is. Egyébként folyamatban van a conos képek föltöltése.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Morduk 2009-05-18 17:12:53
beküldve: 2009-05-18 17:03:16
(#24764) Próbálok ide betenni egy képet Narutóról és Mordukról...
Szerk: Fiszi 2009-05-18 17:05:11
beküldve: 2009-05-18 17:01:17
(#24763) Sziasztok!
Rapider: Jó volt a Con nem? De még találkozunk!
Rapider: Jó volt a Con nem? De még találkozunk!
Egyébként a kard ami a hátadon volt az igazi volt? Különben alisterről azt hittem h komorabb... És mégis osztotta ott a poént!
szijasztóóóóóók! Körülbelül 7 perce vettem a birtokomba a szobám, ugyanis ennyi ideje értem haza Bp-ről. Egyszerűen fantasztikus volt ennek a hétvégének minden másodperce, legszívesebben egy nagy alvás után, újrakezdeném az egészet! Jó volt látni benneteket, és természetesen jó volt egy kis időt eltölteni veletek is Naruto és rapider^^ Szegény Zabpelyhet állandóan zaklattam, hogy megtaláljam talihelyszínt... neked is külön köszönöm a segítségedet!!^^ meg persze azt is, hogy kibírtad a zaklatásom x)
Remélem a nyári conon, már többmindenkivel tudok majd így dumizni:)
Szia misu-chan tök jó volt a ruhád Te tényleg hasonlítasz misára
Mindenki azt mondta:Ez a lány nagyon hasonlít Misára.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-05-18 15:01:44
beküldve: 2009-05-18 13:04:31
(#24761) Csak én maradtam le arról, hogy egy pár embert nem tudtam személyesen megismerni?
Misu-chan; a fórumtalira kb. mikor érkeztél meg?
Morduk; és te?
Misu-chan; a fórumtalira kb. mikor érkeztél meg?
Morduk; és te?
Majd bővebb beszámoló a Con-ról a saját topikjába.
Szerk: Usagi-chan 2009-05-18 13:13:36
beküldve: 2009-05-17 23:12:03
(#24760) szijasztóóóóóók! Körülbelül 7 perce vettem a birtokomba a szobám, ugyanis ennyi ideje értem haza Bp-ről. Egyszerűen fantasztikus volt ennek a hétvégének minden másodperce, legszívesebben egy nagy alvás után, újrakezdeném az egészet! Jó volt látni benneteket, és természetesen jó volt egy kis időt eltölteni veletek is Naruto és rapider^^ Szegény Zabpelyhet állandóan zaklattam, hogy megtaláljam talihelyszínt... neked is külön köszönöm a segítségedet!!^^ meg persze azt is, hogy kibírtad a zaklatásom x)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-17 21:12:49
(#24759) Nah megyek sziasztok! Jóéjszakát, és szép álmokat minden (kedves) Fórumozónak!
Hello mindenkinek ^^
Most irigy vagyok. Én is akartam menni Fáj a fogam nagyon egy Ouran Higy School Host Club vol 1 mandára, de eddig bárhol rendeltem, mindenhol azt mondták, hogy elfogyott Ott lehet pont várt rám egy példány
Most irigy vagyok. Én is akartam menni Fáj a fogam nagyon egy Ouran Higy School Host Club vol 1 mandára, de eddig bárhol rendeltem, mindenhol azt mondták, hogy elfogyott Ott lehet pont várt rám egy példány
Ez való igaz, a előbbiekben említett kiadónál rengeteg manga volt köztük az Ouran 1-es is, ha jól láttam. Én is gondolkodtam rajta, hogy megveszem, de végül valamiért nem tettem meg.
Szerk: Yumi 2009-05-17 20:48:58
beküldve: 2009-05-17 20:35:43
(#24757) Hello mindenkinek ^^
Most irigy vagyok. Én is akartam menni Fáj a fogam nagyon egy Ouran Higy School Host Club vol 1 mangára, de eddig bárhol rendeltem, mindenhol azt mondták, hogy elfogyott Ott lehet pont várt rám egy példány
Most irigy vagyok. Én is akartam menni Fáj a fogam nagyon egy Ouran Higy School Host Club vol 1 mangára, de eddig bárhol rendeltem, mindenhol azt mondták, hogy elfogyott Ott lehet pont várt rám egy példány
Amúgy a bookline-tól 2000ért lehet megrendelni német a Bleachet. Ott elég olcsók az idegen nyelvű mangák (mármint a többi online oldalhoz képest)
Szerk: _gabi 2009-05-17 20:39:39
Fúúúúúú köszönm szépen sztem az tökre megéri ha nagy fan vagy meg amúgyis
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!