Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-18 19:56:09
(#24800) Valaki nézin a Soul Eatert?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Olyan pingvin szerű lettél így...
bocsi

Pingvin szerű.. ez de édes.. Dzirun mától Bimbí-pingvin vagy.

beküldve: 2009-05-18 19:52:03
(#24798) Látva a találkozós képeket sok mindenből sikerült kimaradnom. XD Illetve találkoztam pár emberrel, de elég kevéssel sajna, na meg akik láttak, szerintem ők sem mind tudták, hogy ki vagyok.

Kami elkezdett üldözni egy hajgumival, h ő ezt most berakja a hajamba mer az jajj de cukker lesz, aztán már 3an üldöztek, végül feladtam és még fotó is lett. és ha már ilyet művelnek velem próbáltam minél retardabb fejet vágni. szerintem egész jól sikerült

Olyan pingvin szerű lettél így...

A fotókat nagyobbrészt a húgomnak köszönhetitek, kisebb részben pl Yavennek, nekem...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-18 19:51:48
beküldve: 2009-05-18 19:43:46
(#24796) Na sziasztok!!!
Fisi nagyon jók lettek a képek
Morduk:Ja énis sajnálom hogy nem tudtunk talizni de majd legközelebb
Fisi nagyon jók lettek a képek

Morduk:Ja énis sajnálom hogy nem tudtunk talizni de majd legközelebb

Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Tényleg, valakinek lenne ekdve egyszer egy csoportos random SS Cp-hez?
Itt biztos találsz társakat: [Link]
SS means Super Sayian...csak lehagytam a J-t

Btw, that made me laugh
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Tényleg, valakinek lenne ekdve egyszer egy csoportos random SS Cp-hez?
Itt biztos találsz társakat: [Link]
Bocsánat, ezt nem hagyhattam ki, ha már felmerült az SS több jelentése.

Szerk: .., 2009-05-18 19:41:52
Édasapám 46. életévét töltötte be ma május 18-án de szombaton,május 16-ünnepeltük a születésnapját amire meghívtunk jó pár embert,köszönöm a kérdést

Boldog szülinapot neki
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Sakuraconos képek itt!!! [Link]
köszi, nagyon jók! kedvenc Zabi utolsó képen komoly tekintettek és egy hatalmas karddal
Nekem is az lett a kedvencem. Annyira angyali és ördögi egyszerre...

Amúgy tényleg köszi Fisi, annyira jó képek, a kedvenc cp-seim is mind itt vannak.

Édasapám 46. életévét töltötte be ma május 18-án de szombaton,május 16-ünnepeltük a születésnapját amire meghívtunk jó pár embert,köszönöm a kérdést

BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Mondjuk nem ijesztőbb Azzi SS frizurájánál.
)

Tudom, hogy te egy kifejezetten európai vonatkozású SS-re gondoltál, de nekem meg a super saiyan ugrott be először, mert valaki azt mondta, hogy rövid hajjal olyan gonosz fejem van, mint vegitának

Super Sayian frizura rulz. Tényleg, valakinek lenne ekdve egyszer egy csoportos random SSJ Cp-hez?
Mondjuk nem ijesztőbb Azzi SS frizurájánál.
)

Tudom, hogy te egy kifejezetten európai vonatkozású SS-re gondoltál, de nekem meg a super saiyan ugrott be először, mert valaki azt mondta, hogy rövid hajjal olyan gonosz fejem van, mint vegitának

no pussy, just the dicks
Hol van Naruto-sensei?????
Leginkább itthon vagyok!Ámbár holnap séta lesz de még mekkora! 
De most miért? Irtó cuki voltál felcopfozott hajjal. Olyan kis antennád volt.