Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hupsz, elnéztem valamit ^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
szentetek hány moderátora van az oldalnak, aki új arc-ként van bejegyezve?
És ezek közül hánynak van mangafanos e-mail címe?
Szerk: .., 2009-05-18 20:57:15
yayy, hagyjátok már, ez egy kamutopic, amit valami pihent elmékű csinált... szentetek hány moderátora van az oldalnak, aki új arc-ként van bejegyezve?
Sok.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-05-18 20:55:27
(#24856) yayy, hagyjátok már, ez egy kamutopic, amit valami pihent elmékű csinált... szentetek hány moderátora van az oldalnak, aki új arc-ként van bejegyezve?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
még nem, de örülök, h ez is +született
Yep, 3 év után végre..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: ∂z 2009-05-18 20:54:50
beküldve: 2009-05-18 20:51:33
(#24853) most mondanám,hogy te férfi nem ( szem?) árulója, de én túl jól nevelt vagyok az efféle dolgokhoz
Most mondanám, hogy én nem vagyok kis nemi identitászavarosokra izguló 13 éves fiúcska, de nem teszem, mert... dehogynem teszem!
jobban tennéd, ha nem tennéd, mivel TE is nemi identitászavarosokra izguló fiúcska vagy ( ha tudatosan nem is, de tudat alatt biztos), csak kicsit nagyobb
most mondanám,hogy te férfi nem ( szem?) árulója, de én túl jól nevelt vagyok az efféle dolgokhoz
Most mondanám, hogy én nem vagyok kis nemi identitászavarosokra izguló 13 éves fiúcska, de nem teszem, mert... dehogynem teszem!
bence, képet nem csináltál?
Nem, és nem is állt szándékomban.
most mondanám,hogy te férfi nem ( szem?) árulója, de én túl jól nevelt vagyok az efféle dolgokhoz
Sztem kicsit elhamarkodott volt a beszólás, v a lányokkal is gond volt? Bár hidegen hagy, amig én távol vagyok tőlük.
A fene, csokinak annyi *félreteszi*, hányingerem van...
A fene, csokinak annyi *félreteszi*, hányingerem van...
Szerk: Zoé 2009-05-18 20:43:57