Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-19 10:03:51
(#24875) Sötét zöld sztem, de 100% hogy zöld
Amúgy hellosztok
Amúgy hellosztok
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-05-19 08:30:38
(#24873) Üdv innen gépírásról/első órámról^^ Gondoltam benézek, de látom a fórum jelen pillanatban ki van halva x) na majd ha hazaértem (olyan 5-6 körül, mert kórusom lesz) akkor már biztos lesz élet errefele addig is legyetek jók!^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-18 23:25:47
(#24872) sötétzöldes árnyalat, de mindig olyan amilyet akarnak - néhol sötétbarna. amúgy nem mintha nem lenne kocc lényegtelen.
hmmm...azt hiszem egyetértek a zölddel. :)
beküldve: 2009-05-18 23:14:29
(#24870) Körkérdés: milyen színű Spike (Cowboy Bebop) haja? Fontos, mert a conos fanfic verseny zsűrijével nem értettünk egyet ebben a kérdésben...
szerintem zöld, szerintük nem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-18 23:15:59
jajjdejó^^ Ennek nagyon örülök^^ Van bennem valamiféle maximalizmus ilyesmi téren, szóval nem is öltöztem volna be, ha úgy ítélem meg, hogy nem hasonlítok rá...(ez most azthiszem furán hangzott xD) hogy kijavítsam, igazából azért lettem misa, mert a Milán(akivel voltam) állandóan azt mondta hogy Misa legyek, mert hogy annyira hasonlítok rá x) De örülök, hogy van egy karakter akire hasonlítok^^
Mondjuk sztem sokkal jobb lett volna, ha vékonyabb vagyok... :S de ez egy szép álom, azóta amióta foglalkozok azzal, hogy hogy nézek ki. x)
Usagi-chan:hát ez egy jó kérdés... valamikor koradélután azthiszem. Sőt biztos, mert 15:00-ás AMV vetítésre mentünk... vagy valahogy így... szal kb 1-2 körül szombaton^^
Mondjuk sztem sokkal jobb lett volna, ha vékonyabb vagyok... :S de ez egy szép álom, azóta amióta foglalkozok azzal, hogy hogy nézek ki. x)
Usagi-chan:hát ez egy jó kérdés... valamikor koradélután azthiszem. Sőt biztos, mert 15:00-ás AMV vetítésre mentünk... vagy valahogy így... szal kb 1-2 körül szombaton^^
beküldve: 2009-05-18 21:25:06
(#24868) Ez két szó volt....akkor egyre gondultunk na mind1 de még mindíg nem tetszik...fos...2.........nagy ágyú a karján mért nem inkább két ............ nagy AK 47-es?Amúgysem nagyon tetszenek a ............nagy fegyverek de a kasza zsiráf
Na elbúcsúzok a jelenlévő személyektől
Visszhalacska.
Na elbúcsúzok a jelenlévő személyektől
Visszhalacska.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-05-18 21:27:46
Soul Eaterről beszélnek/beszélünk! De vigyázz az egy szavas Hsz-ekkel!
Ha de megyek sziasztok!
Ha de megyek sziasztok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Miről beszéltek?
*Ne csinálj toronyidéztést! A moderátor*
*Ne csinálj toronyidéztést! A moderátor*
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Moderátor 2009-05-19 14:36:39
Nem tetszik Kid lélekrezgése
Mean wath, stranger?
nem stranger, hanem...ő.... valami, ami nem jut eszembe. a stranger az idegen^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mean wath, stranger?
????????
Mean wath, stranger?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-05-18 21:06:18
(#24862) Nem tetszik Kid lélekrezgése
hupsz, elnéztem valamit ^^"
YOU F.A.I.L.
Yes, I was F.A.I.L ,but can stand up, cuntinoue the things what I started and see BIG TITS
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"