Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Látom, legalább annyira tanulsz mint Dz...
hát jah, nem szabad túlzásba vinni
mondjuk most fejeztem be a Dokuro-chant, szóval nyilván nincs abban az állapotban az agyam, h használni tudjam
-
Szerk: ∂z 2009-05-20 17:39:23
Látom, legalább annyira tanulsz mint Dz... Na presze kell egy kis lazítás.
szerk: még nem varrogatok, majd ha elvonultam a világ háta mögé, este, majd előveszem az apparátust.
szerk: még nem varrogatok, majd ha elvonultam a világ háta mögé, este, majd előveszem az apparátust.
Szerk: wakka 2009-05-20 17:37:57
hát igen... a sort...
gondoltam h rákérdezek, h abban varrogatsz-e, de hát akkor sajnos nem
így már nem is vagy olyan szexy
gondoltam h rákérdezek, h abban varrogatsz-e, de hát akkor sajnos nem
így már nem is vagy olyan szexy
-
beküldve: 2009-05-20 17:36:18
(#24917) Nekem meg holnap trigonometria TZ-m lesz ^^ olyan jó anyagrész... de alapból is szeretem a matekot
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-05-20 17:34:39
(#24916) Mi az hogy buzisan, eh? Pedig még a "jóféle" sortom sincs rajtam... XD
Per pillanat nem tudom hogy fikával mókázni, vagy kiismerhetetlen programokkal a trükkös fájl kiterjesztések hálójában ficánkolni-e a jobb, de inkább maradok az utóbbinál.
Per pillanat nem tudom hogy fikával mókázni, vagy kiismerhetetlen programokkal a trükkös fájl kiterjesztések hálójában ficánkolni-e a jobb, de inkább maradok az utóbbinál.
Habár ha megunom a gépek hatalomátvételre irányuló tervezkedéseit, akkor kapnak egy kis fizikai reakciót a pofikájukba...
egész izgin hangzik. meg kicsit buzisan is, de ez már csak részletkérdés
én fizikázom
én fizikázom
-
beküldve: 2009-05-20 17:26:10
(#24912) Sejj de jó nekem! Jelen pillanatban 7 órával léptem túl az első határidőt az év végi leadandó munkáimmal, a másodikat 2-vel, a harmadikra pedig röpke 16 órám van: jelenleg filmet renderelek, majd összeillesztel, ezt leadni, este pedig jöhet a bábkészítés - juhú! Az animációs bábomnak már van (vagy egy hónapja) váza plusz bőre, de még meg kell formázni az arcát, ruhát kell varrni és cipőt festeni. Holnap pedig jöhet az über ltolás a tanári kar által a munka minősége és egyéb tendenciák függvényében. Alig várom... X__x
Remélem ti azért elvagytok a tűző napon és égetitek a hasatokat, ha már én ezzel töltöm az időmet.
Remélem ti azért elvagytok a tűző napon és égetitek a hasatokat, ha már én ezzel töltöm az időmet.
Voltam conon... és akartunk menni fórumtalira is. Csak éppen elszórakoztuk az időt cirka 40 perc késéssel kezdtük el keresni a népet és egészen véletlenül nem akadtunk rá a tömegben a mangafanosokra... pach... :S
Picit bosszantott a dolog, de a két nap esetleg kárpótlást nyújtott...
Picit bosszantott a dolog, de a két nap esetleg kárpótlást nyújtott...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szia!
Egy kérdés, előre is bocsánat érte.*bociszemek* Te ott voltál Conon, igaz...? Fórumtalin is?
Egy kérdés, előre is bocsánat érte.*bociszemek* Te ott voltál Conon, igaz...? Fórumtalin is?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-20 17:14:31
beküldve: 2009-05-20 17:07:52
(#24909) Szép jó napot!
Kivel mi van mostanság?
Con óta nem is írtam ide.... ez már beteg Bár a képeket megnéztem, amiket a linkeknél találtam... azokért köszönet
Kivel mi van mostanság?
Con óta nem is írtam ide.... ez már beteg Bár a képeket megnéztem, amiket a linkeknél találtam... azokért köszönet
beküldve: 2009-05-20 14:37:49
(#24908) Fisi: Közben megnéztem az e-mail-jeimet... Köszönöm!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-20 14:41:30
beküldve: 2009-05-20 13:52:20
(#24907) Szija mindenki^^
Infóról kapcsolódom be a nagy csöndbe ami itt van. Tehát jelentem, MEGTÖRÖM a csendet Kíváncsi vagyok, kik mennem az animetáborba, ugyanis majd képeket kérek szépen *előre szól, és bociszemekkel fordul mindeki felé*
Infóról kapcsolódom be a nagy csöndbe ami itt van. Tehát jelentem, MEGTÖRÖM a csendet Kíváncsi vagyok, kik mennem az animetáborba, ugyanis majd képeket kérek szépen *előre szól, és bociszemekkel fordul mindeki felé*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
apa begyszavára adta, hogy engem meg uncsitesómat legalább 1 napra fel fog vinni a nyári conra^^
Ez egyrészt tökjó, gratulálok! Másrészt viszont szvsz inkább becsszavát adta (tudniillik a becsszó a 'becsület szavamra mondom' kifejezésből rövidült
Animetábor: a magam részéről inkább az Azzi-féle móka hoz lázba, már csak a kedvezőbb árfekvése miatt is.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-20 13:48:02