Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
apa begyszavára adta, hogy engem meg uncsitesómat legalább 1 napra fel fog vinni a nyári conra^^
De jóó!
Ehhez ugyan koránt sem fogható, de szintén örömteli fejlemény, hogy a moderátorunk színre lépett.
Amúgy nekem az anime tábor kicsit drágának tűnik. Meg valahogy nem annyira szimpatikus az egész szervező gárda. Lehet, hogy csak én voltam rég táborban, de asszem ezt kihagyom. Azért majd ha valaki megy közülünk, annak az élménybeszámolójára kíváncsi leszek.
Gyerökö, de happy vok^^
Ma kaptam 4 5-öst, ebből 3-at azokból amikből kétesre állok, kiderül,hogy jövő hó közepén/elején vizsgázhatok sárga övre, úgy hogy 3 hónapja kezdtem el a karatét, és apa begyszavára adta, hogy engem meg uncsitesómat legalább 1 napra fel fog vinni a nyári conra^^
Ma kaptam 4 5-öst, ebből 3-at azokból amikből kétesre állok, kiderül,hogy jövő hó közepén/elején vizsgázhatok sárga övre, úgy hogy 3 hónapja kezdtem el a karatét, és apa begyszavára adta, hogy engem meg uncsitesómat legalább 1 napra fel fog vinni a nyári conra^^
Az szép én legutóbb 5-öst .....nem is emlkészem mikor és mire kaptam......
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-19 19:50:42
(#24903) Gyerökö, de happy vok^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
linkelés fail és duplapost. azért hajrá
ha képet akarsz mutatni róla, akkor először vhova fel kell töltened, ajánlom a ezt és majd ott kapsz egy linket és azt rakd be, a saját gépedről C:/Doc... eléréssel nem megy
ha képet akarsz mutatni róla, akkor először vhova fel kell töltened, ajánlom a ezt és majd ott kapsz egy linket és azt rakd be, a saját gépedről C:/Doc... eléréssel nem megy
-
Szerk: ∂z 2009-05-19 19:26:20
beküldve: 2009-05-19 19:15:03
(#24901) beküldve: 2009-05-19 19:13:51
(#24900) Király!
Meg vettem kétszer ugyanazt a mangát... ezért eladom az egyiket féláron! (csak a borító különbözik)
Akit izgat a téma írjon!
[Link]
Meg vettem kétszer ugyanazt a mangát... ezért eladom az egyiket féláron! (csak a borító különbözik)
Akit izgat a téma írjon!
[Link]
beküldve: 2009-05-19 18:56:33
(#24899) Na tessék, kapom a jó hireket. Tegnap volt a megnyitó a Kézdi-Pécsi rajzkiállitásra, és én megint nem voltam ott. Mért baj? Mer nekem is van ott rajzom. Mér nem voltam ott? Mer nem szóltak és mer órám volt.
Sose vagyok ott azokon a kiállitásokon amiken fontos volna, helyettem ott van a tanár és magyarázkodik. Tavaly 1-ső dijat nyertem, az akkori tanárnőm meg magyarázkodott h mér nem vagyok ott h átvegyem. Én meg nem is tudtam róla, csak egyszer a múzeumban megállitanak, h hé te nyerted az első dijat, az igazgató hátbavereget, kezembenyom egy oklevelet, vmi jegyet, meg egy föltürt lapot átkötve, gratulál, én meg állok ott mint egy szobor ...-tanárnő meglepetésnek szánta, és nem szólt.
Szerk: Zoé 2009-05-19 18:56:55
Ó. Egy Animetábor. Dejó!
Jól hangzik. Majd megkérdem szülőket ha hazajöttek, jelenleg egyedül vagyok itthon.
Remélem az időpontok nem ütköznek a nagy családi nyralással. *böngészi a naptárt*
Jól hangzik. Majd megkérdem szülőket ha hazajöttek, jelenleg egyedül vagyok itthon.
Remélem az időpontok nem ütköznek a nagy családi nyralással. *böngészi a naptárt*
de kiri! én is mek! te mikor mész?
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
beküldve: 2009-05-19 18:38:50
(#24897) Na jóregggelt megyek Creedelni.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Ó. Egy Animetábor. Dejó!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Jaaaaaaaj Naruto ne is mond... úgy mennék... de nem mehetek:'( Azért mert anyum szerint sokba kerül... pedig annyira szuper lenne... wááá
Mondjuk július 2-án van a szülinapom, csakhogy annak a pénze, arra egy el, hogy a haverokkal felmegyünk Balcsira... pedig jó lenne nagyon :(
Mondjuk július 2-án van a szülinapom, csakhogy annak a pénze, arra egy el, hogy a haverokkal felmegyünk Balcsira... pedig jó lenne nagyon :(
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Hm. Ez lehet föl lesz vetve szülők előtt.
Csak nem tom pontosan...ha a fölvételi sikerül, és sikerülni fog, ak október 1-jén kezdődik a suli, szeptemberben lehet menni a bentlakást megnézni, meg be is lehet költözni ha minden igaz...aug.-ban asszem semmi nincs...
Csak aput kell lefizetni h ne akarjon megint tengerre menni .
És anyut megkérdezni h ő kihez is készült annyira, és hova.
-vmi idős nőhöz azt tom, de h hova azt nem. Az biztos h nem Budapest környéke...- Bár ha bele is mennek lesz itt gond...
Foszfor: ja de cserébe 2 előadás+ 1 És a tanár vizsgáztat ami nem annyira rossz, de nem is jó.
Misu-chan: biztos jó lesz.
Csak nem tom pontosan...ha a fölvételi sikerül, és sikerülni fog, ak október 1-jén kezdődik a suli, szeptemberben lehet menni a bentlakást megnézni, meg be is lehet költözni ha minden igaz...aug.-ban asszem semmi nincs...
Csak aput kell lefizetni h ne akarjon megint tengerre menni .
És anyut megkérdezni h ő kihez is készült annyira, és hova.
-vmi idős nőhöz azt tom, de h hova azt nem. Az biztos h nem Budapest környéke...- Bár ha bele is mennek lesz itt gond...
Foszfor: ja de cserébe 2 előadás+ 1 És a tanár vizsgáztat ami nem annyira rossz, de nem is jó.
Misu-chan: biztos jó lesz.
Szerk: Zoé 2009-05-19 18:30:49
beküldve: 2009-05-19 18:27:34
(#24893) Szia mindenki!
Most értem haza zenetöriről...Eszméletlen milyen unalmas tud lenni.
Zoe: Dejó, hogy elmarad a gitárvizsgád. Nekem jövő héten lesz.
Aug. 21-23? Csábító ajánlat. Lehet, hogy lemegyek a haverokkal!
Most értem haza zenetöriről...Eszméletlen milyen unalmas tud lenni.
Zoe: Dejó, hogy elmarad a gitárvizsgád. Nekem jövő héten lesz.
Aug. 21-23? Csábító ajánlat. Lehet, hogy lemegyek a haverokkal!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-05-19 18:34:21
Naruto-senpai!!!!!!!!!!!!!!!
Konichiwa!Botond-san! Egyébként megjegyezném azoknak akik nem tudják hogy 2 turnussal rendelkező animtábor fog indulni nyáron Júl. 13-19 és 20-26 között!Ára 24500ft!Mindenki döntse el megéri e és hogy óhajt e menni!Én valszeg megcélzom!
Linkem is van
[Link]