![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jah, Naruto és Sai? Amikor kiabáltuk, hogy "Yaoit!"?
Amúgy pont te mondod? Ti is tettétek a dolgotokat, amikor rázendítettünk.
Jah, és van rólad az a kép, amikor abba a kimonóféle pólóban vagy.
Akarod majd látni? XD
![](/var/images/emotions/17.png)
Amúgy pont te mondod? Ti is tettétek a dolgotokat, amikor rázendítettünk.
Jah, és van rólad az a kép, amikor abba a kimonóféle pólóban vagy.
![](/var/images/emotions/20.png)
Szerk: Usagi-chan 2009-05-18 20:44:26
hát igen, jó hosszú ideje fut az is. bár... hehe...( gondolkodik,miféle perverzséggel itassa át érzékeny kis áldozata lelkét
)
szerk: bence, képet nem csináltál?
![](/var/images/emotions/07.png)
ha nagyon perverz akarok lenni akkor azt mondom, hogy Boy's empire, de ez szigorúan 18+ a hentai jellege miatt
szerk: bence, képet nem csináltál?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-05-18 20:43:51
necrokid: a női szemeknek viszont szerencsére nem kell elviselniük annyi yurit, mint a férfiaknak yaoit.
![](/var/images/emotions/03.png)
de nem viseljük el. Narutóval jól lebuziztunk 2 srácot akik épp jól elvoltak. annyira jól esett
![](/var/images/emotions/14.png)
csak utána elég csúnyán nézett ránk jó néhány lány
Támogatom eme nemes mozgalmatokat.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
necrokid: a női szemeknek viszont szerencsére nem kell elviselniük annyi yurit, mint a férfiaknak yaoit.
de nem viseljük el. Narutóval jól lebuziztunk 2 srácot akik épp jól elvoltak. annyira jól esett
csak utána elég csúnyán nézett ránk jó néhány lány
-
Yuriról jut eszembe, tegnap a strandon láttam két csajt "strandolni", smároltak is...
Dejóvoltneked
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-05-18 20:39:45
(#24839) Na visszatértem. Fájó kézzel.
A témárol: hát kérem ebben én még kezdő szinten sem vagyok, és nem is leszek. Max rosszul, az lehet...
Két lány egymás karjaiban: ne már
. Még azt se szeretem ha egy csaj megkarol, vagy puszilgatni akar, vagy megölel...
-sajna osztálytársaim hajlamosak rá...
![](/var/images/emotions/21.png)
A témárol: hát kérem ebben én még kezdő szinten sem vagyok, és nem is leszek. Max rosszul, az lehet...
Két lány egymás karjaiban: ne már
beküldve: 2009-05-18 20:39:33
(#24838) Yuriról jut eszembe, tegnap a strandon láttam két csajt "strandolni", smároltak is...
![](/var/images/emotions/12.png)
Mellesleg (LOL
Szerk: Yaven 2009-05-18 20:39:01
Exiled: a yuri egyáltalán nem tolerálhatóbb, mint a yaoi.
Férfiszemeknek de
mit is mondtál, mi a címe az animének ?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-18 20:33:41
(#24834) Nekem elég volt egy Strawberry Panic történet-összefoglaló videó is...
Na meg a néha kijövő képek...blööö...nem is értem, hogy a görögdinnye méretű melleikkel hogyan tudnak odaférni egymáshoz?!?
Na meg a néha kijövő képek...blööö...nem is értem, hogy a görögdinnye méretű melleikkel hogyan tudnak odaférni egymáshoz?!?
Exiled: a yuri egyáltalán nem tolerálhatóbb, mint a yaoi.
Szerk: Yaven 2009-05-18 20:35:28
Én találkoztam két csajjal =kézenfogva/, akiknél yuris tábla volt, és megkérdeztem tőlük miért pont...erre azt mondták már volt Yuris élményüük...
Ja, őket én is láttam. De nem csak yuris táblával közlekedő egyénnel találkoztam, hanem yaoissal is -.-
![](/var/images/emotions/28.png)
de azért valljuk be őszintén, a yuri sokkal tolerálhatóbb, a való világban^^
Egyszer elkezdtem nézni egy yuri animét...."Felejthetetlen& quot; élmény volt az egyszer biztos
két lány egymás karjaiban míg egy hatalmas robot vagy mi porig rombolja a várost XD
Első a romantika...
beküldve: 2009-05-18 20:31:32
(#24831) Egyszer elkezdtem nézni egy yuri animét....nagy élmény volt az egyszer biztos
két lány egymás karjaiban míg egy hatalmas robot vagy mi porig rombolja a várost XD
Szerk: Yumi 2009-05-18 20:32:08