Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-18 19:21:57
(#24785) Hol van Naruto-sensei?????
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
azt hittem Dézé is beöltözött, mert láttam azt a vigyorgós-copfos képét xD. De Naruto közölte hogy csak önmagának öltözött be.
...
Kami elkezdett üldözni egy hajgumival, h ő ezt most berakja a hajamba mer az jajj de cukker lesz, aztán már 3an üldöztek, végül feladtam és még fotó is lett. és ha már ilyet művelnek velem próbáltam minél retardabb fejet vágni. szerintem egész jól sikerült
az jó, h nemrég voltam fodrásznál, hosszú hajamra szabadultak volna rá, nem tudom mit sikerült volna kihozniuk, szóval még viszonylag jól megúsztam
-
beküldve: 2009-05-18 19:12:52
(#24783) Sziasztok!
Ha ma kaptam értesítőt hogy átadták GLS futárnak a megrendelt mangámat, azt mikorra kapom meg szerintetek?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-05-18 19:11:47
(#24782) Yumi: Trillian rablóbanda, Bestsellersnél anno jó forint árfolyam mellett 1600 forintért vettem Bleachet.
Most nézem a képeket, nagyon jók lettek, így utólag sajnálom hogy nem mentem, na de majd nyáron!
Nagyon jók lettek a jelmezek, már-már olyan zseniálisak, hogy azt hittem Dézé is beöltözött, mert láttam azt a vigyorgós-copfos képét xD. De Naruto közölte hogy csak önmagának öltözött be.
Nem tudom, hogy azt a nagy kardot Alister hozta-e magából fegyelmezés céljából vagy csak a fotó kedvéért vette a kezébe, de mindenesetre ijesztő. (Mondjuk nem ijesztőbb Azzi SS frizurájánál. )
Jelentem én itthon vagyok, elkaptam valami vírust (nem trójait, haha), ez a poén (?) is jelenlegi állapotomat jellemzi.
Most nézem a képeket, nagyon jók lettek, így utólag sajnálom hogy nem mentem, na de majd nyáron!
Nagyon jók lettek a jelmezek, már-már olyan zseniálisak, hogy azt hittem Dézé is beöltözött, mert láttam azt a vigyorgós-copfos képét xD. De Naruto közölte hogy csak önmagának öltözött be.
Nem tudom, hogy azt a nagy kardot Alister hozta-e magából fegyelmezés céljából vagy csak a fotó kedvéért vette a kezébe, de mindenesetre ijesztő. (Mondjuk nem ijesztőbb Azzi SS frizurájánál. )
Jelentem én itthon vagyok, elkaptam valami vírust (nem trójait, haha), ez a poén (?) is jelenlegi állapotomat jellemzi.
beküldve: 2009-05-18 19:01:47
(#24781) Ohaioo minna!!Doostadattebayo! Képeket majd küldjetek meg tegyétek fel pls!Minél nagyobb számban!!!
beküldve: 2009-05-18 18:16:32
(#24780) Dragdának is vannak még képei, csak nagyon nem ér rá felrakni, de azt mondta, h majd hétvégén megcsinálja.
ha megtalálom a fotoapparát kábelét akkor majd nekem is lesz azért 1-2 képem
ha megtalálom a fotoapparát kábelét akkor majd nekem is lesz azért 1-2 képem
-
beküldve: 2009-05-18 18:16:02
(#24779) Ad.: 1 Az én ichigo Cp-mről nincs snekinek képe? :O
Ad.:2 Nekem mértnemszól senki, hogy szoktak lenni conon kívül is fórumtalik?
Ad.:2 Nekem mértnemszól senki, hogy szoktak lenni conon kívül is fórumtalik?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-05-18 18:12:46
(#24778) ÁÁÁÁ. Mér mindig én szenvedek? Anyu most jött föl dühöngve h mennyek segiteni lertározni, mer ő most nem tud menni, és az egyik elárusitót kirugta...
Most mehetek gyórsirónak...fene esne bele...semmi kedvem irni meg számolgatni...SOS
Remélem legalább most volt rá ok is h ki kellett rúgni a másikat!
Addig remélem előkerül aki képeket csinált még.
Most mehetek gyórsirónak...fene esne bele...semmi kedvem irni meg számolgatni...SOS
Remélem legalább most volt rá ok is h ki kellett rúgni a másikat!
Addig remélem előkerül aki képeket csinált még.
Szerk: Zoé 2009-05-18 18:13:13
Hahóhé, és azok a képek, amin Alisterrel meg Parasikollyal vagyok? Szentháromság? Azokat ki csinálta? Raki fel!
Azt biztos nem én, mert én Parasikollyal nem találkoztam...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-18 17:59:17
(#24776) Hahóhé, és azok a képek, amin Alisterrel meg Parasikollyal vagyok? Szentháromság? Azokat ki csinálta? Raki fel!
no pussy, just the dicks
Ja szinte.
1000% h Azzi. Igazam van?
Most jöttem rá h Ichigót sem ismerem...
Naruto-Morduk páros: fene h nem voltam ott. XD Egymásra találtatok?
Dzirun: jujj. XD. Jó a hajad.
Yaven, Rapider: jók a jelmezek, de ti kik si voltatok?
Mad-chan, Kaminaga: nagyon jó jelmezek, Kaminagának meg jóláll az a vörös paróka
Usagi-chan: hú...nagyon szép az a kimono...
Z.p.: a te jemezed is nagyon jó És az a kardos kép, hát...
1000% h Azzi. Igazam van?
1000 mer ott a sakuracon topikban h: el akart bújni
Most jöttem rá h Ichigót sem ismerem...
Naruto-Morduk páros: fene h nem voltam ott. XD Egymásra találtatok?
Dzirun: jujj. XD. Jó a hajad.
Yaven, Rapider: jók a jelmezek, de ti kik si voltatok?
Mad-chan, Kaminaga: nagyon jó jelmezek, Kaminagának meg jóláll az a vörös paróka
Usagi-chan: hú...nagyon szép az a kimono...
Z.p.: a te jemezed is nagyon jó És az a kardos kép, hát...
Szerk: Zoé 2009-05-18 18:00:51
Jahh, hát akkor nem voltam még ott talán!
Egyépként 5:40 körül keltem a 6:28-kor induló vonatra! Így is 3 órás volt az út! De találkoztam szinte mindenkivel!
Egyépként 5:40 körül keltem a 6:28-kor induló vonatra! Így is 3 órás volt az út! De találkoztam szinte mindenkivel!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
De te ezen nem vagy. Én a csoportképet mondom. Nem ismerném föl a saját öcsémet?
Am az ott hátul talán Azzi?
Am az ott hátul talán Azzi?
Hé engem sem????
Hát szerintem fel kéne ismerned!!!!!
Hát szerintem fel kéne ismerned!!!!!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-18 17:41:48
(#24771) Sziasztok. Azta, még élek XD.
Képek, képek, képek Köszi Fisi.
Bár vki nem segitene picit? Van ott egy csoportkép. És nem ismerek mindenkit.
Rajta van: Fisi, Yaven, Dzirun, Naruto, Usagi-chan, Miho, Rapider, vörös haj-Kaminaga?, és ennyi. Bocsi ha vkit föl kéne ismernem, de kihagytam.
Képek, képek, képek Köszi Fisi.
Bár vki nem segitene picit? Van ott egy csoportkép. És nem ismerek mindenkit.
Rajta van: Fisi, Yaven, Dzirun, Naruto, Usagi-chan, Miho, Rapider, vörös haj-Kaminaga?, és ennyi. Bocsi ha vkit föl kéne ismernem, de kihagytam.