Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én találkoztam két csajjal =kézenfogva/, akiknél yuris tábla volt, és megkérdeztem tőlük miért pont...erre azt mondták már volt Yuris élményüük...
Ja, őket én is láttam. De nem csak yuris táblával közlekedő egyénnel találkoztam, hanem yaoissal is -.- (bocs annak aki szereti)
Végülis...mindkettő rendkívül jól nézett ki...szóval, felőlem yurizhatnak amennyit akarnak..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én találkoztam két csajjal =kézenfogva/, akiknél yuris tábla volt, és megkérdeztem tőlük miért pont...erre azt mondták már volt Yuris élményüük...
Ja, őket én is láttam. De nem csak yuris táblával közlekedő egyénnel találkoztam, hanem yaoissal is -.- (bocs annak aki szereti)
Lehet hogy azt az akciót láttad, amit egyik ismerősöm?
Nem, én "akciót" szerencsére nem láttam, csak yurit hirdető táblákat, valamint bekiabálásokat.
Én találkoztam két csajjal =kézenfogva/
A kézen fogás az egy dolog. Mi is a hecc kedvéért csak úgy mentünk Kami-channal, meg aztán csoportosan. De ha már volt yuris élményük..
Yaven; -A yuri sajnálatos módon mostanság nagy sikernek örvend bizonyos lányok körében.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
akkor vegyél fel msn-re és írom is a sztoriiiiiiit ^^
most jut eszembe, hogy már van is egy kis rész kidolgozva. azzal el leszel lehet egy ideig^^
most jut eszembe, hogy már van is egy kis rész kidolgozva. azzal el leszel lehet egy ideig^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-05-18 20:26:34
én írnék egy naaaagyon jót, naaaaagyon nagy mellű csajokkal, ha te meeeeeegrajzolnád
meeeegrajzolnám, csak küldj sztorííít
Amióta kedves barátnőm megengedte h tapizzam a melleit, azóta melleket hibátlanul rjaozlok...
beküldve: 2009-05-18 20:24:11
(#24823) Yaven; -A yuri sajnálatos módon mostanság nagy sikernek örvend bizonyos lányok körében.
Amúgy valami téma? Semmi? Sejtettem...
TÉma: Beszélgessünk arról, hogy ki akar a mangám szerkesztője lenni?
Nem köszönöm,amúgy milyen manga?
Shounen. Jelenelg a 19. oldlaon tart.
én írnék egy naaaagyon jót, naaaaagyon nagy mellű csajokkal, ha te meeeeeegrajzolnád
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A Lulát nem néztem meg! Csak belekezdtem! (XD)
De a többit igen! Azóta is a HEAT a legrosszabb?
De a többit igen! Azóta is a HEAT a legrosszabb?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nem köszönöm,amúgy milyen manga?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
A Lulát csak 1 heti szabadidővel nézd, mivel hányinger elkerülhetet velejáró a megnézése után xD
[Link]
[Link]
beküldve: 2009-05-18 20:19:31
(#24816) Igazából meglapődtem mert azt hittem,hogy 2. vagy 3.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!