Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-19 18:24:45
(#24890) szijasztóóók
Képzeljétek Eldöntöttük, hogy mi pécsiek, csapatos cosplay versenyre fogunk menni a kövi conon^^ Hamarosan el is kezdjük a készülődést, hogy már a kisujjunkból jöjjön, ha már con lesz!! Juj olyan de olyan jó volt!
Képzeljétek Eldöntöttük, hogy mi pécsiek, csapatos cosplay versenyre fogunk menni a kövi conon^^ Hamarosan el is kezdjük a készülődést, hogy már a kisujjunkból jöjjön, ha már con lesz!! Juj olyan de olyan jó volt!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-19 18:24:21
(#24889) Naruto-senpai!!!!!!!!!!!!!!!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-19 18:19:43
(#24888) Egy pillanat!!!őőő
Aug 21-23 szal ygertek ám!Nehogy kihagyjátok ezt a partájt mert ennél jobb nincs a világon!Sokmindent csináltam már de ien jó buli mint itt sehol nem volt!Jó mondjuk a Hering party vásárlás közben nem valami kellemes olyan emberszag van
XD Szal gyertek ám!
Aug 21-23 szal ygertek ám!Nehogy kihagyjátok ezt a partájt mert ennél jobb nincs a világon!Sokmindent csináltam már de ien jó buli mint itt sehol nem volt!Jó mondjuk a Hering party vásárlás közben nem valami kellemes olyan emberszag van
XD Szal gyertek ám!
XD. Most vmin elgondolkodtam. A kövi mikor is lesz? A nyári(?) asszem...
-csakmer még nincs eldöntve h hova megyünk nyáron szüleimmel -
Kérdésedre válaszolva 3 napos lesz most asszem első alkalommal szal happy vagyok mint az állat!Na meg az őszi is egy köpésre lesz Székesfehérváron!Juj de jó leeeeesssszzzz!!!!
Na ja. Hiperaktivitás maximumon. Már a következőre? Hát jól teszitek, ilyenkor irigyellek kicsit. 3-4 nap? Sztem nem lesz elég neked...de majd meglátod.
Uggyan!Áhh dehogy!Már hamarosan készülünk haverokkal a köv.re szal irány a színpad!!!Na meg Bleach Heat the soullal jáccok most az király!Meg Mangákat olvasok amiket Conon vettem!Most elvagyok ez talán elég az elkövetkezendő 3-4 napra
KON-T AKAROK MEGINTIgen!King Of New (Yorkot)((Bleach))
Valaki biztos érti miről van szó
Én értem.
beküldve: 2009-05-19 17:52:12
(#24882) Sziasztok! Ki h van, és molyen napja volt ?-főleg ha nem egyedül beszélek XD.
+Van vmi jó témája vkinek? -ritkán kérdem- Vmi figyelemelterelősizésizé...
Halál, elnézést ez nem helyes, hallódás
Naruto: látom még a con hatása alatt állsz
+Van vmi jó témája vkinek? -ritkán kérdem- Vmi figyelemelterelősizésizé...
Halál, elnézést ez nem helyes, hallódás
Ma szóltak h holnap szereplés van! Azt se tom hánytól. +meg kellett volna tanulnom szintén holnapra 7 oldal zgr kottát kivülről, viszont mivel vki max hangerőn tv-zik igy nincs türelmem, +csak holnapra igy h szereplés lenne 4 darab kellene kivülről -ha azt játszuk- , és csütörtökön dolgozat, hétfőn főhangszervizsga. 1 jó hir, nem lesz gitár vizsga haha , de cserébe 2 előadás lesz még ami már nem haha . Engem kivégeznek...
Naruto: látom még a con hatása alatt állsz
Szerk: Zoé 2009-05-19 17:53:30
beküldve: 2009-05-19 17:50:56
(#24881) Ohaioo!Hogy vagytok?
Mondjátok hova rejtette mindenki azt a 600 képet ami rólam készült???áhhhh
Hétvégén fórumtali?Tán kéne egyet rendezni nem?KON-T AKAROK MEGINTIgen!King Of New (Yorkot)((Bleach))
Mondjátok hova rejtette mindenki azt a 600 képet ami rólam készült???áhhhh
Hétvégén fórumtali?Tán kéne egyet rendezni nem?KON-T AKAROK MEGINTIgen!King Of New (Yorkot)((Bleach))
beküldve: 2009-05-19 17:35:14
(#24880) Szeritnem őőőőő asszem őőőőő zöldes de nem vagyok biztos de zöld.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-19 13:48:34
(#24879) Sziasztok!
Hmm....nem próbáljuk ki a Moderálás topicot? Láttam itt tegnap két tökéletes h.sz.-t is erre a célra---természetesen BB jóvoltából.
Hmm....nem próbáljuk ki a Moderálás topicot? Láttam itt tegnap két tökéletes h.sz.-t is erre a célra---természetesen BB jóvoltából.
Hehe...pont most olvastam el a DN Another Note-ot...mindig a BB-kkel van a gond
beküldve: 2009-05-19 13:34:15
(#24878) Köszönöm a megerősítést!
OMG, most jutott eszembe, hogy este színházba megyek... XD
OMG, most jutott eszembe, hogy este színházba megyek... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-19 10:36:09
(#24877) Hello! Íme, élek, infóórán vagyok, és haveromon röhögök, akivel éppen szórakozik a tanár, mert elrontotta a kódolást
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-19 10:15:20
(#24876) Zöld(es) az egész csávó, nem?
<-----------------ihol!
<-----------------ihol!
no pussy, just the dicks