Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-20 20:46:41
(#24981) Sziasztok Ki hogy van? Gondolom jól.
Nem rég értem haza. Eskü ilyen előadás még nem volt.
Nem rég értem haza. Eskü ilyen előadás még nem volt.
5-kor kellett volna kezdeni, de mivel a drága tánccsoport még nem volt fölkészülve, késtünk. Aztán mikor a kórus végzett és kellett volna következzenek a klarinétosok hát kérem rohan az egyik srác, berohan az öltözőnkbe(! ), mer nem találja a klarinétja nádját. -lányöltözőbe, kopogás nélkül, 3man vagyunk odabent - Remek, még 10 perc késés amig az aligazgató hiper fölfoghatatlan poénokat sütött el. További dolgok a szinfalak mögött már kész komédia-dráma keverék. Most meg kezdhetek tanulni mer holnap dolgozat...
wakka: hát azért megbukni nem fogok x) bár emilyen nyomorék néhány tanárom a fele osztály igen:S
rapider:óh persze! ^^ Sajnos erre az elvás témára NÉHA nekem is szükségem van, bár nem igazán szeretek aludni
rapider:óh persze! ^^ Sajnos erre az elvás témára NÉHA nekem is szükségem van, bár nem igazán szeretek aludni
azóta amióta megtudtam hogy egy 80 évet élő ember kb 23 évet alszik át az életéből...A legszebb idők elpazarlása:S:S
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-20 20:41:16
(#24978) Én itt vagyok még Botond!
Igen Psp-n tolom!Story mode pipa...most a soul championshipet tolom! tegnap este kezdtem!
Igen Psp-n tolom!Story mode pipa...most a soul championshipet tolom! tegnap este kezdtem!
Yokai!Benne vagyok Misu-chan!Warina!Csak BLeach:HTS 6 ot tolok aztán nem tok felnézni addig Amúgy mizújs veletek?
Bleach:HTS 6 psp-n,ugye?Én is játszom!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
dehogynem, szívesen! Kérem a címet!
vbence_13@hotmail.com
Miho: nincs itthon most ilyesmi.
jó lenne x) remélem időben le tok feküdni...:S még lemásolom a füzetbe, átolvaosm, leírom puskába, aztán alszom is!
neked minek kell alvás majd a szemmel megnézed a megoldásokat
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
jó lenne x) remélem időben le tok feküdni...:S még lemásolom a füzetbe, átolvaosm, leírom puskába, aztán alszom is!
iszonyat fáradt vok, és holnap 0. órában be kell mennem a suliba a monszunokról dogát írnom...
Ha'h, te legala'bb fogsz aludni....
beküldve: 2009-05-20 20:30:23
(#24971) Naruto-sama itt van még?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
dehogynem, szívesen! Kérem a címet!
rapider: hülye hülye hülye hülye gusztustalan iskola... mindennek keresztbe tesz
Naruto: hát nem is tudom, iszonyat fáradt vok, és holnap 0. órában be kell mennem a suliba a monszunokról dogát írnom...
rapider: hülye hülye hülye hülye gusztustalan iskola... mindennek keresztbe tesz
Naruto: hát nem is tudom, iszonyat fáradt vok, és holnap 0. órában be kell mennem a suliba a monszunokról dogát írnom...
gyerünk a perverzséget kíváncsivá tettél xD
wakka: nem lesz drága megígérem :):)
rapider: csúúúúúcsszupi Amúgy mizujság veled??^^ télleg olyan korán leléptél Conról?:o mert Narutoval még találkoztam másnap , de veled nem
wakka: nem lesz drága megígérem :):)
rapider: csúúúúúcsszupi Amúgy mizujság veled??^^ télleg olyan korán leléptél Conról?:o mert Narutoval még találkoztam másnap , de veled nem
Persze hogy ne találkoztál velem mert sok volt a tanulni valóm.
sajna Énis nagyon sajnálom hogy nem taliztunk
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Kit érdekel a hűtő - Naruto-n kívül. De bárszekrényetek az van-e? Vagy bármi dugizug, ahol alkohol lelhető?
Helyzetjelentés: szüleim ma nem tartózkodnak itthon
*felkiált* Házibuli Bene-kunnál!!! Hol is laksz?*kacsint*
Jók leszünk, ígérem...
VIII. kerület.
És a hűtő üres(igen, ez Narutonak szólt )...
...lesz, mire ideértek.
Szerk: .., 2009-05-20 20:17:08