Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Végül is, ez is szempont... csak az a bökkenő, hogy Debrecenben egész jó idő van... De érvnek jó x)
Megj: bár most hogy kiálltam az erkélyre *brr* cidris.
Megj: bár most hogy kiálltam az erkélyre *brr* cidris.
Szerk: miyu 2009-05-20 22:25:56
De miért is? Miért, miért?.... *bambán kibámul az ablakon*
*buksisimi*Legalább nem ázol meg, ha szakadni kezd az eső
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
De miért is? Miért, miért?....
Mert nem volt kedved mennni, v mer más dolgod van, v mer egyszerűen semmihez nincs kedved és elunod az agyad?
Látom nem csak nekem megy lassan az agyamra a suli.
Am ma leszöktem kicsit az egyik terembe ahol a kézdi-pécsi rajzok vannak. Hát az a Szent Mór (?) iskola nem rossz, egész szépek a rajzok. De furamód megfigyeltem h elég sokan megálltak az én rajzaimnál, de nem a grafikáknál hanem a festetteknél...
Szerk: Zoé 2009-05-20 21:38:05
Vagy amikor majdnem minden csoporttársad kint van kocsmázni, félholtra inni magát, te pedig itt poshadsz a koliban a gép előtt... De miért is? Miért, miért?.... *bambán kibámul az ablakon*
azóta amióta megtudtam hogy egy 80 évet élő ember kb 23 évet alszik át az életéből...A legszebb idők elpazarlása:S:S
Nyári pécsi találkozóról meg lehet szó, úgy is szükségem van pár pozitív emlékre onnan....
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hallgattok vmit net közben?
Én is szoktam sokszor zenét hallgatni, de most épp a vektorok muzsikáját hallgatom...
beküldve: 2009-05-20 21:16:34
(#24990) Jaja.... o:o:o:... basszus tudhattam volna hogy ay o:rdo:g nem felejt....
szopo'kere'k?? ide vele!
szopo'kere'k?? ide vele!
Szerk: wakka 2009-05-20 21:06:40
Ezt fejtse ki bo"vebben, kedves stop motion rajzanima'cio' szake'rto'.
Ezt te mondtad, mikor megdícsértem az animációdat. Mondtad, hogy köszönöd, de ezt a kritikát mondták a tanárok.
Emberek, jelentem kezdek fáradni, a "szópóker" szót "szopókerék"- nek olvastam.
Szerk: .., 2009-05-20 21:06:13
Így van!A kard a kaerakterek!minden sokkal jobb lett!Új zene+új pályák!Új képességek!Nagyon szép kidolgozás minden téren!Bleach 1-2-3-4-5 pipa eddig + a nov 1jén megjelent Soul Carnival is pipa!Nagyon nagy forma az a játék!A vége fele nagyon nehéz!
"a robot fejének karakterisztikája nem hasonlított eléggé a Holdéra".
Ezt fejtse ki bo"vebben, kedves stop motion rajzanima'cio' szake'rto'.
Sajna nem sikeru:lt teljesen befejezni, szal lesznek benne diavet'to:s re'szek, de aze'rt i'gy is 3x olyan hosszu mint amilyet va'rtak... XDD
Ja'a''a'a'a''a'a'a'hu''''! Ve'gre ke'sy vagyok a video'val, felteszem youtube-ra e's majd lehet szo;rnyu:lko:dni.
Várom már, nekem a múltkori is nagyon tetszett, annak ellenére is, hogy "a robot fejének karakterisztikája nem hasonlított eléggé a Holdéra".
beküldve: 2009-05-20 20:51:41
(#24983) Ja'a''a'a'a''a'a'a'hu''''! Ve'gre ke'sy vagyok a video'val, felteszem youtube-ra e's majd lehet szo;rnyu:lko:dni.
Én itt vagyok még Botond!
Igen Psp-n tolom!Story mode pipa...most a soul championshipet tolom! tegnap este kezdtem!
Igen Psp-n tolom!Story mode pipa...most a soul championshipet tolom! tegnap este kezdtem!
Én egy hete kezdtem,az elején állandóan kinyírtak! Most már megy!Am' szerintem egész jó lett a grafika a többihez képest.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)