Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-22 09:59:26
(#25057) Sziasztok!
A zöld teás fagyi és a pénztárca kiüresedésének kapcsolatáról:
No, lassan megyek is. Majd este benézek. Jók legyetek - vagy rosszak, ha az jobban áll.
A zöld teás fagyi és a pénztárca kiüresedésének kapcsolatáról:
Ki vagyok. El akartam ma menni barátnőmmel zöldteás fagyit enni a Planet Sushiba. Erre barátnőm a biztonság kedvéért megnézte a honlapon az étlapot, hogy mennyibe is fáj... Azt hittem hanyatt esek székestül, mikor mondta, hogy 1450, ami azt jelenti, hogy ugyanannyi, mint az a főétel, amit ott ettünk legutóbb. (bár akkor a felét kellett kifizetnünk, a torkos csütörtök miatt)
Tapasztalat: Ha ki akarsz valamit próbálni a japán ételek közül, készülj fel, hogy nem csak a pénztárcádat, hanem az ékszereid és minden pénzbe váltható értéked ott kell hagynod.
És ebben az szomorít el a leginkább, hogy Tokyoban, azokból a bizonyos utcai autómatákból lehet ilyet venni, néhány száz jenért. *álmodozik* Lehet, hogy azoknak az autómatáknak a cuccain fogok élni, míg kint leszek. (azt hiszem vannak olyanok is, amik ételeket, értsd kész egytálételeket dobálnak ki)
Tapasztalat: Ha ki akarsz valamit próbálni a japán ételek közül, készülj fel, hogy nem csak a pénztárcádat, hanem az ékszereid és minden pénzbe váltható értéked ott kell hagynod.
És ebben az szomorít el a leginkább, hogy Tokyoban, azokból a bizonyos utcai autómatákból lehet ilyet venni, néhány száz jenért. *álmodozik* Lehet, hogy azoknak az autómatáknak a cuccain fogok élni, míg kint leszek. (azt hiszem vannak olyanok is, amik ételeket, értsd kész egytálételeket dobálnak ki)
No, lassan megyek is. Majd este benézek. Jók legyetek - vagy rosszak, ha az jobban áll.
Illetve nemrég bogoztam ki három dolgot: egeret, és két fülhallgatót...
Kaland az élet, nemde? És ezáltal, hogy elmondtad, mi is átélhetjük
It's a kind of magic!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-22 09:38:58
beküldve: 2009-05-22 08:24:43
(#25055) Hello mindenkinek! Kinek milyen napja volt?
Nah végülis most olvastam el az UIsagi Yojimbo 3. részét... (A vándor útja) Illetve nemrég bogoztam ki három dolgot: egeret, és két fülhallgatót... Gondolkodtam h mi lenne az a dal ami most kifejezné h mit gondolok erről:[Link]
Nah végülis most olvastam el az UIsagi Yojimbo 3. részét... (A vándor útja) Illetve nemrég bogoztam ki három dolgot: egeret, és két fülhallgatót... Gondolkodtam h mi lenne az a dal ami most kifejezné h mit gondolok erről:[Link]
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
hmm szétpimpelt metró. nem rossz ötlet, mondjuk kemény lenne, ha az alagútban el kezdené tolni a hidraulikát és ugrálna.
*szembecsuk, elképzel*
*szembecsuk, elképzel*
-
PLZ Xzibit, pimp my country! Vagy mondjuk azt, hogy a 4es metró a legrégebbi, csak kissé le van harcolva...és rak bele 5000 monitort, meg minden ülésbe egy dvdlejátszót, ja és persze lowrider! A bevándorlósrác meg kifesti királyra!
Mentem aludni...pimp my dream!
This post SIMPLY MADE MY DAY!
(Ezt a pimp my ... szöveget meg gyorsan ellopom. )
Pimp my pirítóskenyér!
Szerk: .., 2009-05-22 00:00:29
Jön Xzibit Budapestre koncertezni meg lesz autókiállítás és tuningshow is. El tudom képzelni, ahogy az emberek ámulnak-bámulnak a király verdákon, Xzibit meg a háttérben integet, hogy "héló, valaki figyeljen már rám is".
PLZ Xzibit, pimp my country! Vagy mondjuk azt, hogy a 4es metró a legrégebbi, csak kissé le van harcolva...és rak bele 5000 monitort, meg minden ülésbe egy dvdlejátszót, ja és persze lowrider! A bevándorlósrác meg kifesti királyra!
Mentem aludni...pimp my dream!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-21 23:53:35
Jön Xzibit Budapestre koncertezni meg lesz autókiállítás és tuningshow is. El tudom képzelni, ahogy az emberek ámulnak-bámulnak a király verdákon, Xzibit meg a háttérben integet, hogy "héló, valaki figyeljen már rám is".
Szerk: .., 2009-05-21 23:50:34
Én meg ilyesmire gondoltam:
Nyertem!
Nyertem!
Csak rémálmaimban sejtettem, hogy egy ilyen nyomorult kis cuccra gondoltál. Ennyi erővel viszünk 2 szintit és nem kell több hangszer. A dobot ütni kell! És a lábmunka sokszor majdnem fontosabb a karoknál. Ez csak egy lagzis "dobfelszerelés", pontosan kocsiba jó, ahogy xzibiték használják
Ja és szerintem hangosítás ehez sem árt.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-21 23:10:46
(#25049) Szintist masinával együtt tudok szerezni, ha kell
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ok, te hozod az erősítést, a keverőt, meg a tértakarást, plexiparavánt és az 500 m hosszabbítót ;)
Na ne viccelj, múltkor a Pimp My Rideban csak úgy lazán bedobták a csávó csomagtartójába.
áháhááhááhhh looooool Bedobtak ott 4 xboxot is, a pecsa előtti parkban mégis bajos lenne beüzemelni egyet.
[Link]
Ilyesmire gondoltam. Mellesleg ez sem kicsi, és mivel rohadt drága, még akusztikus dobszerkó + legdrágább taxi bárhonnan az országból is olcsóbb lenne ^^
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-21 23:04:38
Ok, te hozod az erősítést, a keverőt, meg a tértakarást, plexiparavánt és az 500 m hosszabbítót ;)
Na ne viccelj, múltkor a Pimp My Rideban csak úgy lazán bedobták a csávó csomagtartójába.
Énekest válalom, dobcuccot hogy viszel ki? Még ha csak egy lábat, , pergőt meg állócint is akarnál, az is sok lenne
Dob megoldható kis méretben, digitális dobfelszereléssel.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-21 22:37:14
(#25044) Na hello mindenki!!!
Mivan valami válogatás?Vagy tán egy együttes van itt alakulóban
Mivan valami válogatás?Vagy tán egy együttes van itt alakulóban
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Énekest válalom, dobcuccot hogy viszel ki? Még ha csak egy lábat, , pergőt meg állócint is akarnál, az is sok lenne
Dob megoldható kis méretben, digitális dobfelszereléssel.
Szerk: .., 2009-05-21 22:08:01