Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-23 09:50:59
(#25072) ' reggelt önöknek!Holnap megyek Tatára osztállyal hurrá-hurrá ez jó meg minden habár kedden jövünk is haza szóval....
Mind1 örülök ennek csak másnap infó doga lesz ja meg irodalom is nincs benne valaki egy kis tanári gyujtogatásban?
Mind1 örülök ennek csak másnap infó doga lesz ja meg irodalom is nincs benne valaki egy kis tanári gyujtogatásban?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-23 09:06:25
(#25071) Jóóreggelt! (mindenkinek)
Régen néztem már be! Tegnap voltam RepubliCON! (értitek)
Jó buli volt! Van is pólom! (amiot nem tok megmutatni, mert barátunk (a google) tökre mást dob)
Régen néztem már be! Tegnap voltam RepubliCON! (értitek)
Jó buli volt! Van is pólom! (amiot nem tok megmutatni, mert barátunk (a google) tökre mást dob)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-23 08:40:45
(#25070) Sziasztok!
Megszereztem a Death Note 1-et.
Amúgy:[Link] ......> Úgy tudom ez még nem volt belinkelve a fórumon.
Megszereztem a Death Note 1-et.
Amúgy:[Link] ......> Úgy tudom ez még nem volt belinkelve a fórumon.
beküldve: 2009-05-22 21:29:50
(#25069) beküldve: 2009-05-22 17:35:47
(#25068) Hát...a Vegas valóban a legjobb program, a movie maker lefagy meg minden. Andi, írd le mi a problémád és se]ítek!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
De azt Windows Movie Maker-ben is tudnál csinálni, nem? Nekem nincs az olyan programokhoz türelmem. Vannak vmi programjaim, de nem értek hozzájuk pl: vmi Artweawer 0.5, KoolMoves Demo, meg Tween Maker. Lővésem sincs h hogyan kell használni.
Jó szórakozást Alister.
Jó szórakozást Alister.
Szerk: Zoé 2009-05-22 17:29:08
beküldve: 2009-05-22 17:26:51
(#25066) Megint megyek színházba, kulturálódni. Legyetek jók, rosszak vagy erkölcsileg semlegesek!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Miért bosszankodsz? Nevess .
Áh, a tudomány ki fog rajtam. Már 3 órája szenvedek egy bizonyos programmal, és semmi jó nem akar kisülni.
(Sony Vegas 7.0) Pedig elkapott a tervezhetnék, és AMV-t akarok gyártani.
Szia. Bezony szép volt. Le is vagyon fotózva.XD
Ördögbot? Találó név, mer engem rendesen fölhúzott egy idő után, mer kipróbáltam. pedig egyszerűnek tűnik az egész. Én csak egy legyezőt vettem, amire kék virágok vannak festve. Nagyon szép. Bár még vasárnapig itt vannak. Lehet visszamegyek még.
Képzeld magad elé: egyik osztálytársam kipróbálta a gólyalábat, és akkorát esett kb 10 perc után. LOL.
Ördögbot? Találó név, mer engem rendesen fölhúzott egy idő után, mer kipróbáltam. pedig egyszerűnek tűnik az egész. Én csak egy legyezőt vettem, amire kék virágok vannak festve. Nagyon szép. Bár még vasárnapig itt vannak. Lehet visszamegyek még.
Képzeld magad elé: egyik osztálytársam kipróbálta a gólyalábat, és akkorát esett kb 10 perc után. LOL.
Szerk: Zoé 2009-05-22 17:21:35
Aw, a kimonó gyönyörű lehetett.
"Két bottal dobált egy harmadikat." -> Ez kérlek szépen az ördögbot, amihez volt nekem is szerencsém, és Conon beszereztem.
Nekem is egész kellemes napom volt, de nem volt semmi érdemleges. Most éppen itt ülök, és bosszankodok.
"Két bottal dobált egy harmadikat." -> Ez kérlek szépen az ördögbot, amihez volt nekem is szerencsém, és Conon beszereztem.
Nekem is egész kellemes napom volt, de nem volt semmi érdemleges. Most éppen itt ülök, és bosszankodok.
beküldve: 2009-05-22 17:03:12
(#25062) Péntek van! Sziasztok. Ki hogy van?
Nagyon jó napom volt.
Nagyon jó napom volt.
Szinte nem is voltam suliban. Elmentünk 2 órára egy virágkiállitásra.(egy fa alatt: [Link]) A város parkja teljesen tele volt rakva virágokkal meg minden mással. Nagyon szép volt. Elbotorkáltam kicsit egyedül, találtam egy üvegformázót, aki büszkén mondta h ő csak 24 éve tanulja ezt. Csak 24. Ha. Kár h drágák voltak a nyakláncok, mer heuréka, mit találtam? Egy Bleach üveg nyakláncot. Mint kiderült sokan magyarországiak voltak, azér kaptalmpl ezt is. Majd szépen elsétáltam (eltévedtem )és mit látok? Egy lányt rózsaszin kimonóban, mellette meg áll egy srác egy asztal mögött. (két bottal dobált egy harmadikat )Volt kézzel festett legyező, vmilyen kaligráfiák pl lélek, szerencse stb. És japán játékok. Hát elálldogáltam ott kb 20 percet, onnan szedtek össze.XD
beküldve: 2009-05-22 16:00:42
(#25061) Sziasztok!
Á, végre jön a hétvége...
Nos, hogy vagytok?
Á, végre jön a hétvége...
Nos, hogy vagytok?
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-05-22 15:51:33
(#25060) Sziasztok!
végre vége ennek a hétnek is De jövőhéten megyek az első nemzetközi 2.világháborus veterán járművek találkozójára
Nagyon zsír lesz
Szia Misu
végre vége ennek a hétnek is De jövőhéten megyek az első nemzetközi 2.világháborus veterán járművek találkozójára
Nagyon zsír lesz
Szia Misu
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-05-22 15:51:56
Naruto, te is vállald, tiszta jó hangod van!!^^
Ohaioo! Köszönöm Misu-chan hogy rám gondoltál!
Persze hogy bevállalom csak jó legyen az amit éneklünk vagy előadunk!Én benne lennék egy ienben csak mondjátok meg mikor és hol!
Más:Hétvégén lesz fórumtali?Vagyvalami?
beküldve: 2009-05-22 12:59:53
(#25058) Na halihó^^
Tegnapi 39 fokos láz után, természetesen ma voltam iskolában De mivel az osztályom osztkiren van, kemény 8 an voltunk bent Végülis órákat nem igazán tartottak, szal akkora nagy tragédia nem volt ráadásul pénteken nincs első órám, és össz vissz 4 órám van^^
Az együtteses nem tudom micsodában én is szívesen vállalok éneklést^^
Tegnapi 39 fokos láz után, természetesen ma voltam iskolában De mivel az osztályom osztkiren van, kemény 8 an voltunk bent Végülis órákat nem igazán tartottak, szal akkora nagy tragédia nem volt ráadásul pénteken nincs első órám, és össz vissz 4 órám van^^
Az együtteses nem tudom micsodában én is szívesen vállalok éneklést^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D