Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Amúgy kinek hogy telik a vasárnap? Én egyelőre a saját szobám fogságában vagyok - nagy részben a bátyám hülyesége, kis részben a NFS Underground és 0.000001%-ban magam miatt.
Punnyadás, netezés filozófia-tanulás álnéven.
És remélem, el tudok menni a háromnapos talira. Hacsak anyám nem akarja, hogy maradjak itt segíteni neki, mert ugye mindenki más akkor fog elutazni, kivéve a dédmamámat meg a kicsiket, akik a nyakán maradnak.
Léci, elküldenéd a Bestsellers címét? Meg akarom rendelni a Hellsing 5-öt angolul, és Bookline-on csak németül van, drágábban...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-24 12:16:53
(#25101) Sziasztok!
Hehe...5 nap után feljövök ide, és már megint ez a sellős kérdés fogad...
A válasz:
Amúgy kinek hogy telik a vasárnap? Én egyelőre a saját szobám fogságában vagyok - nagy részben a bátyám hülyesége, kis részben a NFS Underground és 0.000001%-ban magam miatt.
Hehe...5 nap után feljövök ide, és már megint ez a sellős kérdés fogad...
A válasz:
egyszerű
de nem én fogom megmondani
Erre az agyhalálra a többieknek csak a menekülés maradt... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ennél egyszerűbb...
Dragda már tudja
Hsz-edet olvasván a következő beszélgetést kezdeményeztem a szóban forgó hölggyel:
"Sharky G <Yo, this is fo' my nigga, DJ 618> üzenete:
csá
Sharky G <Yo, this is fo' my nigga, DJ 618> üzenete:
mondd el hogy közösülnek a sellők
Sharky G <Yo, this is fo' my nigga, DJ 618> üzenete:
plz"
Ez így szombat este 23:32-kor cseppent sem MEGALOL.
Ennél egyszerűbb...
Dragda már tudja
Pedig a válasz olyan egyszerű...
A Bence által idézet kérdéssel a helyzet ugyanez.
Hát igen, a sellők osztódással szaporodnak, így az első kérdés egyszerűen meg lett válaszolva, a második meg ennélfogva meg van válaszolva, mert így már tök mindegy, hogy hogyan félsellő az illető.
Pedig a válasz olyan egyszerű...
Szerk: alister 2009-05-23 23:07:34
hát igen, már megint eljutottunk a nagy kérdéshez, hogyan lehet sellővel
Nem, a nagy kérdés az, hogy melyik jobb: egy felül sellő lány vagy egy alul sellő lány? (Barney Stinson kérdése )
hát igen, már megint eljutottunk a nagy kérdéshez, hogyan lehet sellővel
-
beküldve: 2009-05-23 22:28:33
(#25093) Hy gyerökök^^
de jó nap volt ez a mai. Elmentünk a hidi vársárba, meg a borfesztiválra szegedre, ahol ettünk egy jót, meg kaptam nagyítós simnktükröt a kontaklencséhez ( nem lányos, szal az ilyen kommentárokat lehurrogom azonnal )
aztán hazaérés, és tesóm bartánője kiírt egy csomó jó filmet, meg walt disney klasszikust,és... a következő sorokat, ismerve engem csak 18 ismétlem: tizennyóóc éven aluliak számára csak perverzségi engedéllyel rendelkezők tekintsék meg:
A Bakancs lista:
-De jóóó egy film!
-De perverz egy film!
-Most komolyan... repülnek a repülőn, 81 éves tata éppen kefél a nagymellű légiutaskísérő hölgyeménnyel... nyami...
- fekete jóval 70 fölötti pasas várja feleségét az esti fiatalításhoz... nyammm...( bár a film ezt a rész rohadt gyönyörűen adja elő,muszály volt benyögnöm... )
A kis Hableány:
-Gyerökök... Most tényleg eliundult a fantáziám:
¤ Hogy közösülnek a sellők?
¤ Ariel mikor kimenti a srácot a vízből sellőként, és nyilvánosan rámászik, az nem volt "kicsit" közvetlen?
¤ A naaagy randa,kövér boszorka: emberek, a nagy,kövér, ronda nők mell és segg rázása, nem viccessé tesz egy walt disney-t, hanem hányingerkeltővé...
¤ Az öreg disney szerethette az ecchi-t, mivel a hableányka átalakulásánál,mikor kijön a partra, csak 2 darab kagyló takarja a melleit... azt leszámítja semmi sics rajta,ésa"kamera" folyton a felsőteste és a lába között ugrál
¤ Újranézve a herkulest, továbbra is fenntartom azt a véleményt, hogy az öreg szexista volt. (bocs mindenkitől,akinek a lelkébe gázoltam)
de jó nap volt ez a mai. Elmentünk a hidi vársárba, meg a borfesztiválra szegedre, ahol ettünk egy jót, meg kaptam nagyítós simnktükröt a kontaklencséhez ( nem lányos, szal az ilyen kommentárokat lehurrogom azonnal )
aztán hazaérés, és tesóm bartánője kiírt egy csomó jó filmet, meg walt disney klasszikust,és... a következő sorokat, ismerve engem csak 18 ismétlem: tizennyóóc éven aluliak számára csak perverzségi engedéllyel rendelkezők tekintsék meg:
A Bakancs lista:
-De jóóó egy film!
-De perverz egy film!
-Most komolyan... repülnek a repülőn, 81 éves tata éppen kefél a nagymellű légiutaskísérő hölgyeménnyel... nyami...
- fekete jóval 70 fölötti pasas várja feleségét az esti fiatalításhoz... nyammm...( bár a film ezt a rész rohadt gyönyörűen adja elő,muszály volt benyögnöm... )
A kis Hableány:
-Gyerökök... Most tényleg eliundult a fantáziám:
¤ Hogy közösülnek a sellők?
¤ Ariel mikor kimenti a srácot a vízből sellőként, és nyilvánosan rámászik, az nem volt "kicsit" közvetlen?
¤ A naaagy randa,kövér boszorka: emberek, a nagy,kövér, ronda nők mell és segg rázása, nem viccessé tesz egy walt disney-t, hanem hányingerkeltővé...
¤ Az öreg disney szerethette az ecchi-t, mivel a hableányka átalakulásánál,mikor kijön a partra, csak 2 darab kagyló takarja a melleit... azt leszámítja semmi sics rajta,ésa"kamera" folyton a felsőteste és a lába között ugrál
¤ Újranézve a herkulest, továbbra is fenntartom azt a véleményt, hogy az öreg szexista volt. (bocs mindenkitől,akinek a lelkébe gázoltam)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nem bmeg hittanfilozófia. igen fizika
köszönjük az újabb értelmes hozzászólást
-
nekem is jó volt, sütöttem megint pizzát, elhúztak ősök ezért lehetett lakásban pipázni és...
fizika orrvérzésik (ez a nap rosszabbik és nagyobb része)
Fizika?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-23 21:47:38
(#25090) beküldve: 2009-05-23 21:10:15
(#25089) nekem is jó volt, sütöttem megint pizzát, elhúztak ősök ezért lehetett lakásban pipázni és...
-
Szerk: ∂z 2009-05-23 21:13:01
Nagyon jó... Az osztálykirándulásunk utózöngéje...Ma reggelre lett is egy fajta kinézete az embereknek.
Szerk: Yumi 2009-05-23 20:49:55