Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sziasztok kedveskéim!
Képzeljétek, ma kora délután elővettem nagy hévvel a gitáromat, azzal a szándékkal, hogy most már pedig akkor is, csakazértisss, felfedezem a bennem mélyen elbújt zenésztehettséget... Nos az eredmény:
Képzeljétek, ma kora délután elővettem nagy hévvel a gitáromat, azzal a szándékkal, hogy most már pedig akkor is, csakazértisss, felfedezem a bennem mélyen elbújt zenésztehettséget... Nos az eredmény:
Szomszéd süketítés, gitárnyúzás, hamis hangok és minden egyéb finomság.
Azt hiszem keresnem kellene már tényleg valami tanárfélét... hátha úgy lenne egy kis esélyem még. Nekem egyik ismerősöm magától tanult meg gitározni. Lehet hogy neked is menne. próbálj meg tabokról játszogatni, majdcsak belejössz.
Vagy nyomj be az erősítőn metáltorzítást és jöhet a gitárszaggatás
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Aham. Egy egészen más, ezzel nem összefüggő ügy miatt nem neveznéd meg két jó barátod, akik majd alkalmasint eltemetnek és imádkoznak érted? Tudod, csak hogy ne kelljen őket annyit keresni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Neked legalább még van esélyed.... XD
Figyelj, nem kell lefikázni magad, mindenkinek van valami amiben jó, a te erősséged a tánc.
Szerk: .., 2009-05-24 17:06:39
Neked legalább még van esélyed.... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-24 16:44:24
(#25113) Sziasztok kedveskéim!
Szomszéd süketítés, gitárnyúzás, hamis hangok és minden egyéb finomság.
Azt hiszem keresnem kellene már tényleg valami tanárfélét... hátha úgy lenne egy kis esélyem még. Tőled mindig olyan érdekes idézeteket hallok...
Amúgy köszi a segítséget!
Szia Aizen! Szépen telik a vasárnap délutánod?
Amúgy köszi a segítséget!
Szia Aizen! Szépen telik a vasárnap délutánod?
Szerk: Yaven 2009-05-24 15:43:50
beküldve: 2009-05-24 15:17:09
(#25111) Szörnyű ez a filozófia! Arisztotelész Nikhomskhoszi etikája
Az egyik mélypont. Nem mondom, hogy nincs lejebb, mert ugye ott vannak a mi "csodás" jogelméleti és természetjogi izéink is, de tény, hogy a filozófiát tanulni olyan, mint Rubensre zongorázni a süketek világkongresszusán. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szörnyű ez a filozófia!
még a gondolatától is elalszom!
Amúgy meg tudnál segíteni, hogy internetes oldalba hogyan lehet beágyazni más oldalra mutató linket?
Még egy idézet: nem az eljárás helyessége határozza meg, hogy pl. kivel, mikor, hogyan szabad paráználkodni
Link beszúrása:én egy kóddal szoktam,
<a href=http://www.oldalcim.hu> Oldal neve vagy vmi </a>
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-24 14:07:57
Szörnyű ez a filozófia!
még a gondolatától is elalszom!
Amúgy meg tudnál segíteni, hogy internetes oldalba hogyan lehet beágyazni más oldalra mutató linket?
Bence: Én a Most Wantedot a n.3 ellenfélig vittem, de aztán nagyon meguntam és már vagy fél éve nem is nyúltam hozzá. Undergroundot viszont már harmadszorra viszem végig.
Közbe' rájöttem
Huh, elküldtem a rendelést, na kíváncsi vagyok, mennyiért szerzik meg nekem.
Szörnyű ez a filozófia! Arisztotelész Nikhomskhoszi etikája, olyan unalmas, hogy 5 oldal után kifulladtam...
Idézet: a sorscsapásokat is legméltóképpen a négyszögletű, feddhetetlen férfiú fogja elviselni. Mi ez, kérem szépen?
Huh, elküldtem a rendelést, na kíváncsi vagyok, mennyiért szerzik meg nekem.
Szörnyű ez a filozófia! Arisztotelész Nikhomskhoszi etikája, olyan unalmas, hogy 5 oldal után kifulladtam...
Idézet: a sorscsapásokat is legméltóképpen a négyszögletű, feddhetetlen férfiú fogja elviselni. Mi ez, kérem szépen?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-05-24 13:48:49
Szerk: .., 2009-05-24 13:42:46
Nocsak, szóval "valakinek" nincs kedve kivárni, míg megjelenik magyarul a Hellsing 5... ejnye...
A címük miért kell neked? Mármint itt: [Link] amúgyis lehet rendelni, meg ott megvan az üzletük címe is.
Igen, ez a cím kellett...és igen, nincs kedvem bizonytalan ideig várni. Elhatároztam, hogy minden egy-két hónapban rendelek egyet angolul, vagy ha épp van pénzem, akkor többet (kérdés, hová rakom majd őket...fel fog tűnni, ha egyszer csak már hat-nyolc lesz)
És az ISBN számot honnan lehet tudni...?
Szerk: Fiszi 2009-05-24 13:39:13
kis részben a NFS Underground és 0.000001%-ban magam miatt.
Itt is ez a helyzet, csak a Most Wanteddal.
Punnyadás, netezés filozófia-tanulás álnéven.
És remélem, el tudok menni a háromnapos talira. Hacsak anyám nem akarja, hogy maradjak itt segíteni neki, mert ugye mindenki más akkor fog elutazni, kivéve a dédmamámat meg a kicsiket, akik a nyakán maradnak.
Léci, elküldenéd a Bestsellers címét? Meg akarom rendelni a Hellsing 5-öt angolul, és Bookline-on csak németül van, drágábban...
És remélem, el tudok menni a háromnapos talira. Hacsak anyám nem akarja, hogy maradjak itt segíteni neki, mert ugye mindenki más akkor fog elutazni, kivéve a dédmamámat meg a kicsiket, akik a nyakán maradnak.
Léci, elküldenéd a Bestsellers címét? Meg akarom rendelni a Hellsing 5-öt angolul, és Bookline-on csak németül van, drágábban...
Szióó!
Remélem tudsz majd jönni a talira!
Nocsak, szóval "valakinek" nincs kedve kivárni, míg megjelenik magyarul a Hellsing 5... ejnye...
A címük miért kell neked? Mármint itt: [Link] amúgyis lehet rendelni, meg ott megvan az üzletük címe is.
Szerk: Yaven 2009-05-24 13:12:51