Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
( bár kihúzza, a mellét, mert egymaga este 10 órakkor megtanulta z összes alap akkordot C-től D"-ig )
Ehh, attól én még naaagyon messze vagyok. De nyílván Te amolyan született tehettség lhetsz - vagy csak egyszerűen több érzéked van hozzá, mint nekem.
Ma megtanultam négy akkordot.*megtapsolja magát* Talán van remény, mert viszonylag jól ment. Viszont akadályozó probléma, a bal kezem körmeinek hossza - byebye hosszú karmok... Viszont a könyv, amiből tanulok azt írja, hogy a jobb kezemen meg igenis hagyjam megnőni a körmöt. Nagyon metál lesz így a két kezem egymás mellett. XD Sebaj!
Alister: Ez a cikk nagyon mellbevágó. Leginkább azért, mert őszíntén, minden palástolás nélkül a szemünkbe köp. És milyen igaza van.
Alister: Ez a cikk nagyon mellbevágó. Leginkább azért, mert őszíntén, minden palástolás nélkül a szemünkbe köp. És milyen igaza van.
ügyes, nagyon ügyes ( bár kihúzza, a mellét, mert egymaga este 10 órakkor megtanulta z összes alap akkordot C-től D"-ig )
a körmök: én mindig úgy csináltam, hogy bal kéz semmi, jobb kéz hosszú, de most mivel kontaklencsém lett, a kivételi meg betételi veszélyek miatt mindkét kezemen rövid a köröm...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-25 16:33:24
(#25144) Ma megtanultam négy akkordot.*megtapsolja magát* Talán van remény, mert viszonylag jól ment. Viszont akadályozó probléma, a bal kezem körmeinek hossza - byebye hosszú karmok... Viszont a könyv, amiből tanulok azt írja, hogy a jobb kezemen meg igenis hagyjam megnőni a körmöt. Nagyon metál lesz így a két kezem egymás mellett. XD Sebaj!
uhh. hosszú volt. de sok igazság van benne. leginkább a : rinyáljatok kevesebbet, dolgozzatok többet
-
Ez üt... és nem pozitív értelemben
Üt bizony, és nem is kicsit. Azért durva...
beküldve: 2009-05-25 13:08:16
(#25141) beküldve: 2009-05-25 09:25:18
(#25140) Hellóóóó! Ma végre igazgatói szünetet rendeltek el az év végi hangverseny miat
Mivel már sokan kérték,( főleg dragda :P) ezért publitikálnáűm A TÖLTÉST amiről ABBBAN a fórumos baromkodásban szó volt
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Mivel már sokan kérték,( főleg dragda :P) ezért publitikálnáűm A TÖLTÉST amiről ABBBAN a fórumos baromkodásban szó volt
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-05-25 09:51:20
beküldve: 2009-05-25 00:16:42
(#25139) Ugye senki sem felejti el a nemzetközi törülközőnapot?
Tájékozatlanokon és feledékenyeken segíti a Wiki
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
na akkor már két dologért érdemes a gép előtt ülnöm!
na de ellépek, mert már fáradt vok, átolvasom párszor, aztán már alszom is... Jóéjszakát mindenkinek^^
na de ellépek, mert már fáradt vok, átolvasom párszor, aztán már alszom is... Jóéjszakát mindenkinek^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-05-24 22:17:14
*biztatja* Misu-chan! Misu-chan!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-24 22:01:13
(#25136) na képes voltam 94 szót kimásolni, de még vissza van egy jópár... leragadnak a szemeim, de az egyetlen éltető dolog jelen pillanatban: a tányér cseresznye ami mellettem van^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-24 21:38:56
(#25135) Isten megteremtette a férfit és aztán támadt egy jobb ötlete
ez am. egy jó beszólás
de én mentem
holnap mindenkinek sok sikert mindenhez
-
hát ez csúnya volt, bár lehet,hogy tényleg nem ember mert a nők a satnya férfiak fölött állnak.
Isten mért a nőt teremtette másodjára?
mert megteremtette a férfit és aztán támadt egy jobb ötlete
és nem csak alkoholt lehet inni pl: almalevet is lehet meg ilyeneket
Isten mért a nőt teremtette másodjára?
mert megteremtette a férfit és aztán támadt egy jobb ötlete
és nem csak alkoholt lehet inni pl: almalevet is lehet meg ilyeneket
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-24 21:19:25
beküldve: 2009-05-24 21:17:40
(#25132) Nah jóccakát!
Megyek aludni! És kivánok jóéjszakát mindenkinek!:3
Megyek aludni! És kivánok jóéjszakát mindenkinek!:3
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!