Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-24 21:12:51
(#25130) Köszi mindenkinek a szurkolást!^^
Dzirun: bármiféle német tudás megteszi, a mi a tanárok szemében a kultúrált szavak fogalomtárába kerül
Toushiro: Azt hiszem nem csak nekem lesz szükségem drukkra! Ügyes légy!^^
Miho: Hát a magolás tényleg szörnyű... :S Szerencsére én szeretem a németet!
mad_chan: júúúj! Hajrá lesz akkor mad_chan!!
Dzirun: bármiféle német tudás megteszi, a mi a tanárok szemében a kultúrált szavak fogalomtárába kerül
Toushiro: Azt hiszem nem csak nekem lesz szükségem drukkra! Ügyes légy!^^
Miho: Hát a magolás tényleg szörnyű... :S Szerencsére én szeretem a németet!
mad_chan: júúúj! Hajrá lesz akkor mad_chan!!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
hát futni nem szeretek a hideg vízhez most nincs kedvem szal inkább a koktélt választom
a kiírásodnak mi a vége?
és a sör igenis finom XP
a kiírásodnak mi a vége?
és a sör igenis finom XP
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-24 21:13:31
menj, fuss egyet, az jó. vagy alister féle ülőzuhany jéghideg vízzel
vagy egy koktél
-
Szerk: ∂z 2009-05-24 21:09:55
hát infóból lesz előrehozott,hogy jövőre kevesebb legyen
köszi a szurkolást asszem jól fog jönni
valakinek van valami jó ötlete amivel megnyugtathatom magam? nagyon ideges vagyok ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
köszi a szurkolást asszem jól fog jönni
valakinek van valami jó ötlete amivel megnyugtathatom magam? nagyon ideges vagyok ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-05-24 21:07:55
Neked is sok sikert!^^ Gyakorlati rész...? Miből érettségizel?
Toushiro: Hmmm... Én is ilyen gimibe jártam. Minden évben kettő vagy három, esetleg négy vizsgánk volt az évvégén. Sok sikert!
Toushiro: Hmmm... Én is ilyen gimibe jártam. Minden évben kettő vagy három, esetleg négy vizsgánk volt az évvégén. Sok sikert!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-24 21:05:20
szió
na majd holnap ha eszembe jutsz tuti,hogy szurkolok Nekem viszont nem ártana majd reggel 8 és 11 között egy kis össznépi szurkolás,mert holnap lesz az érettségim gyakorlati része már a gondolattól is elkezd bukfencezni a gyomrom
Hát a németet én is utálom, javaslom tüntessük el ezt a borzalmas nyelvet a Földről
Toushiro: szurkolok majd neked is
na majd holnap ha eszembe jutsz tuti,hogy szurkolok Nekem viszont nem ártana majd reggel 8 és 11 között egy kis össznépi szurkolás,mert holnap lesz az érettségim gyakorlati része már a gondolattól is elkezd bukfencezni a gyomrom
Hát a németet én is utálom, javaslom tüntessük el ezt a borzalmas nyelvet a Földről
Toushiro: szurkolok majd neked is
Szerk: mad_chan 2009-05-24 20:58:37
Sok sikert akkor!^^ Csak ügyesen!
(Fúúú, mennyit kellett nekem is szavakat magolnom németre... bár nekem mindig a kettesért. Fúj de utáltam és utálom még mindig. )
(Fúúú, mennyit kellett nekem is szavakat magolnom németre... bár nekem mindig a kettesért. Fúj de utáltam és utálom még mindig. )
beküldve: 2009-05-24 20:55:19
(#25124) Sok sikert Misu-chan, csak ügyesen.
Nekem holnap matek szóbeli vizsga (középsulim heppje, h minden évben vizsga, most éppen matek és töri..)
2 tételt nem tudok, és matekból sem vagyok olyan valami húdejó... Remélem nem bukok meg
Nekem holnap matek szóbeli vizsga (középsulim heppje, h minden évben vizsga, most éppen matek és töri..)
2 tételt nem tudok, és matekból sem vagyok olyan valami húdejó... Remélem nem bukok meg
utálom a németet. hajrá. majd holnap sugallom feléd a német tudásom. mondjuk akkor visznek az igazgatóhoz^^, az nem jó. akkor csak drukkolok
-
beküldve: 2009-05-24 20:50:16
(#25122) szijatóók:)
húú épp vagy 100 német szót magolok, mert ezen múlik holnap a német 5 öm... illetve ezen is... :S Vááá félek, mert nekem kell az az 5 ös!! xD Drukkoljon akinek az eszébe jutok ^^
húú épp vagy 100 német szót magolok, mert ezen múlik holnap a német 5 öm... illetve ezen is... :S Vááá félek, mert nekem kell az az 5 ös!! xD Drukkoljon akinek az eszébe jutok ^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-24 20:26:45
(#25121) Hello mindenki!
Mu Online: Nemrég leszedtem a MUOnlinet! Most éppen azzal szarakodom!
Mu Online: Nemrég leszedtem a MUOnlinet! Most éppen azzal szarakodom!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-24 19:31:00
(#25120) Sziasztok!
bence:Igazad van senki sem lehet tökéletes
Pl.én sajna nem táncolok elég jól De viszont elég sokat tudok a második világháborúról
bence:Igazad van senki sem lehet tökéletes
Pl.én sajna nem táncolok elég jól De viszont elég sokat tudok a második világháborúról
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-05-24 19:18:48
(#25119) Nah ezt hagyom hozzászólás nélkül Nekem a bátyám egyszer karácsonyra kapott gitárt, afféle "Nesze fiam" stílusban. És egy ügyes kis programmal tanult meg egy egész számot.(meg még mást is) Mindezt tanár nélkül. Azonban amióta megvan a dobom, azóta ő is azt nyomja, és az már jobban megy neki. Ezt én is tanulom tanárral, meg ő is. Ami szerencse, hogy eddig még egy szomszéd sem vette fejünk a két házzal odébb is hallatszó dobmuzsikáért.(de dicséretet már kaptam ) Viszont amikor drága testvérem este fél 11-kor állt neki....
Nekem egyik ismerősöm magától tanult meg gitározni. Lehet hogy neked is menne. próbálj meg tabokról játszogatni, majdcsak belejössz.
Remélem igazad lesz. Amúgy próbálkozom én tabokkal, csak nem mindig találom el, hogy mit meg hogy kellene. De talán ha többet gyakorolnék...
Vagy nyomj be az erősítőn metáltorzítást és jöhet a gitárszaggatás
No igen, lehet, hogy ez lenne az igazi, csakhogy akkusztikusom van, nem igazán lehet erősítőre tenni.