Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jóóó! A srácok ma megint alkottak...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-23 20:34:36
(#25086) Áh... olyan tisztára lusta tunya és nyunya vagyok, hogy már nem tudom hova ragozni x) egész nap csak feküdnék legszívesebben, de azért elvonszoltam magam a számítógépig^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-23 19:44:41
(#25085) Sziasztok!!!
Hát mad-chan agárdon lesz a ami a velenceitónál van
Hát mad-chan agárdon lesz a ami a velenceitónál van
Toronyidézet törölve. A moderátor
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: Moderátor 2009-05-23 18:36:24
Sziasztok!
végre vége ennek a hétnek is De jövőhéten megyek az első nemzetközi 2.világháborus veterán járművek találkozójára
Nagyon zsír lesz
végre vége ennek a hétnek is De jövőhéten megyek az első nemzetközi 2.világháborus veterán járművek találkozójára
Nagyon zsír lesz
sziasztok
bátyám is szereti a második w.w-t és azt szeretném megkérdezni,hogy hol lesz
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-05-23 14:54:25
(#25082) Halihó!
Nálunk nincs az a dögmeleg szerencsére... De nekem persze bennt kell tanulnom a verset és a töri házidogámat írnom.
Nálunk nincs az a dögmeleg szerencsére... De nekem persze bennt kell tanulnom a verset és a töri házidogámat írnom.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Nálunk is lehetne már!Szeretem az esőt.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
nálatok is biztos lesz majd valamikor egy ilyen jóóó nagy és üdítő vihar^^
Nálunk is borzasztó meleg van! Meglehet sűlni.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-05-23 14:15:38
(#25078) Sziasztok!
Hú, megint nagyon meleg van. Vagy csak nálunk?
Hú, megint nagyon meleg van. Vagy csak nálunk?
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-05-23 13:48:46
(#25077) Nah megyek szisztok!
Minnyá jön egy vendég!
Nah csáo!
Minnyá jön egy vendég!
Nah csáo!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-05-23 12:48:38
(#25076) Szeeeretem a rágót valaki látta a Valami Amerika 2-őt?Sztem az egyik legjobb magyar film nálam najó a legjobb
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-05-23 12:57:18
Sztem ez olyan szar, hogy már el is tom viselni!
Sok baromság van! És van még nagyobb baromság is, amit nem árt elhagyni!
Sok baromság van! És van még nagyobb baromság is, amit nem árt elhagyni!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
jajj, ezt nem kellett volna. kiráz a hideg a vindóz hangoktól és a macskáktól is
Misu-chan: én egy viharnak nagyon örülnék, főleg ha esne is, mer akkor jó hideg lenne, meg nem zavarna, h kint jó idő van én meg bent döglök a szobámban és egész nap tanulok
Misu-chan: én egy viharnak nagyon örülnék, főleg ha esne is, mer akkor jó hideg lenne, meg nem zavarna, h kint jó idő van én meg bent döglök a szobámban és egész nap tanulok
-
Ezen nincs mit köszönni, egy jó hangot nem felejt el az ember csak úúúúgy :)
Hát igen az ember csak a jót szereti énekelni, csak a kérdés, hogy kinek mi a jó
Húúú emberek tegnap akkora vihar volt Pécsen Váááá irtó jó volt xD (imádom a viharokat, de azért őrült nem vagyok) és fú jöttek haverok meg mindenki(épp nálam voltak) és lementünk rohangálni majdnem elfújt a szél is x) kukákat döntött fel, fák ágait törte le, és a fél környék sötét volt, mert egy trafóba belecsapott a villám x)de ez isteni volt!!
Hát igen az ember csak a jót szereti énekelni, csak a kérdés, hogy kinek mi a jó
Húúú emberek tegnap akkora vihar volt Pécsen Váááá irtó jó volt xD (imádom a viharokat, de azért őrült nem vagyok) és fú jöttek haverok meg mindenki(épp nálam voltak) és lementünk rohangálni majdnem elfújt a szél is x) kukákat döntött fel, fák ágait törte le, és a fél környék sötét volt, mert egy trafóba belecsapott a villám x)de ez isteni volt!!