Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-21 21:53:48
(#25042) Én fogom felfuttatni a csapatot Fúúúúúú király lesz a plakát mindenki manga free styleban
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
gyerökök, ha ennyi itt a gitáros, akkor nyári con-on adjunk kocertet! VAgy mégjobb: szerezzünk még 1 dobost, egy énekest és performance nevém játszunk el BECK-es számokat
Énekest válalom, dobcuccot hogy viszel ki? Még ha csak egy lábat, , pergőt meg állócint is akarnál, az is sok lenne
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-21 21:37:48
(#25040) gyerökök, ha ennyi itt a gitáros, akkor nyári con-on adjunk kocertet! VAgy mégjobb: szerezzünk még 1 dobost, egy énekest és performance nevém játszunk el BECK-es számokat
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Igen XD. Talán lehet duett. Am én 1-4-ben egyáltalán nem tudtam kottát olvasni, a jelenlegi sulimba meg 5-ben angol osztályba jelentkeztem, és vmit összekevertek, mer behivtak zenére fölvételizni. Én meg fogtam a fejem h most mi lesz. Erre fölvettek.XD Én igy lettem zenész, angolos helyett.
Mindenkinek jóéjt. Elraktározom magam holnapra. Végre péntek.
És asszem megkapjuk végre a képeket, amiből kell a tablóra meg minden. Remélem nem túl rondák, mer ak senkivel nem cserélek, ami nem lehet, mer néhányan már előre kértek. Hajjaj...
Mindenkinek jóéjt. Elraktározom magam holnapra. Végre péntek.
És asszem megkapjuk végre a képeket, amiből kell a tablóra meg minden. Remélem nem túl rondák, mer ak senkivel nem cserélek, ami nem lehet, mer néhányan már előre kértek. Hajjaj...
Jobbulást! És tényleg pihenj le, az segíteni szokott.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
szuper! ügyi vagy!^^ a Most élsz ben majd akkor alkothatunk duettet^^ Énekelek szívesen ha gondolod:P:) Gitárkották... még csak olvasni sem tudom őket x)ahogy semmilyen kottát sem, pedig 9 éve vagoyk kórusos, és majd 1 éve magánénekes
Na de lelépek pihenni, mert megint megy fel a lázam:S legyetek jók mindannyian!^^
Na de lelépek pihenni, mert megint megy fel a lázam:S legyetek jók mindannyian!^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Tényleg? Ak gitárkottákat is össze kell szednem XD. Bár a gitárt csak tudogatom, úgy ahogy. A tanár nem akart megtanitani pengetővel játszani, de nem baj. Úgyis megtanulom.
Zongorán eddig meg valamennyire a Fate and Betrabal, I am, Sango s theme -inuyashaból-Meg a szállj föl magasra, európa, egyzser véget ér...-csak ennyire volt időm. De ha vége a vizsgáknak ak jobban nekiesek.
ja meg a Most élsz. Gond h nem zgr kották de nem baj. Az akordokat kiszámolgatom...
Zongorán eddig meg valamennyire a Fate and Betrabal, I am, Sango s theme -inuyashaból-Meg a szállj föl magasra, európa, egyzser véget ér...-csak ennyire volt időm. De ha vége a vizsgáknak ak jobban nekiesek.
ja meg a Most élsz. Gond h nem zgr kották de nem baj. Az akordokat kiszámolgatom...
Szerk: Zoé 2009-05-21 20:04:37
Jajj az tökre jó! Nekem gitárom van azzal szórakázom x)
Mondjuk 2 éve megvan, és 2 dolgot tudok azon is eljátszani: A börtön ablakában és az Elfen Lied os Lilium ^^
Tessék majd ügyeskedni a zongorában!! Olyan sírhatnékom van néha egyes szép számoktól amikor zongorán vannak eljátszva
Mondjuk 2 éve megvan, és 2 dolgot tudok azon is eljátszani: A börtön ablakában és az Elfen Lied os Lilium ^^
Tessék majd ügyeskedni a zongorában!! Olyan sírhatnékom van néha egyes szép számoktól amikor zongorán vannak eljátszva
Ak jó. Am sokan örülnének ha annyit tudnának h: Ki-csi ku-tya tar-ka..XD
Sok anime zenéjét hallottam zongorán és nagyon jók...Nyáron én is inkább azzal foglalkozom majd asszem...
Sok anime zenéjét hallottam zongorán és nagyon jók...Nyáron én is inkább azzal foglalkozom majd asszem...
Hát... már sokat hiányoztam, és félek hogy elérem a 250 órát x) Mondjuk iskola miatt hiányoztam plusz amikor beteg voltam. Mert minden ilyen sulis progiban benne vagyok, és az azzal jár, hogy néha órákról elkérnek.
Zoe: Persze, hogy szeretem a zongorát, főleg a rajta eljátszott műveket Szépen el lehet velük játszani minden félét. Speckó én csak a szamárindulót tudom, meg A halott menyasszony-ból egy részletet
Am köszi nektek a jobbulásokat^^ Rámfér :S
Zoe: Persze, hogy szeretem a zongorát, főleg a rajta eljátszott műveket Szépen el lehet velük játszani minden félét. Speckó én csak a szamárindulót tudom, meg A halott menyasszony-ból egy részletet
Am köszi nektek a jobbulásokat^^ Rámfér :S
Jajj szegény. Gyors gyógyulást.
Lehet egyesek ezér szivesen kinyirnának, mások szeretik, de akinek van hozzá kedve hallgassa meg:[Link]-ügyes. Ez mennyit gyakorolhat.
Misu-chan, úgy-e szereted a zongorát?
Naruto-fanok:[Link]
[Link]
Lehet egyesek ezér szivesen kinyirnának, mások szeretik, de akinek van hozzá kedve hallgassa meg:[Link]-ügyes. Ez mennyit gyakorolhat.
Misu-chan, úgy-e szereted a zongorát?
Naruto-fanok:[Link]
[Link]
Szerk: Zoé 2009-05-21 19:41:30
beküldve: 2009-05-21 19:34:50
(#25030) Na helóka mindeki!
Képzeljétek... 39 fokos lázam van/volt. Szörnyen érzem magam, 7,5 órán voltam így bent suliban.... Félóránként rókázási roham jön rám, és reggel majdnem elájultam... Régen voltam ennyire rosszul, remélem holnapra jól leszek, mert már nem hiányozhatok a suliból. :S
Képzeljétek... 39 fokos lázam van/volt. Szörnyen érzem magam, 7,5 órán voltam így bent suliban.... Félóránként rókázási roham jön rám, és reggel majdnem elájultam... Régen voltam ennyire rosszul, remélem holnapra jól leszek, mert már nem hiányozhatok a suliból. :S
Hát már kész. Nem lett lehet humoros de lényeg h megvan, és ki van nyomtatva. 1 oldal. De én ezt egyedül föl nem olvasom mind.
És azér nem fogom magam jólérezni, mer megint búcsúzom egy osztálytól, amit megszoktam.
Olyan érzésem van h vmit elfelejtettem...
És azér nem fogom magam jólérezni, mer megint búcsúzom egy osztálytól, amit megszoktam.
Olyan érzésem van h vmit elfelejtettem...
Részvétem :S Nem jó olyat csinálni, amit nem élvez az ember, pláne ha kötelezik rá... a suli az hagyján... de a többi.
Hát akkor rakj bele humort. Mit tudom én... pl igazgatótok biztos már volt olyan, hogy megbotlott a nyelve... figurázd ki őt. ... bár inkább nem adok ötleteket, mert a végén eljutok a szóviccekhez és az mindenkinek rossz lesz
Hát akkor rakj bele humort. Mit tudom én... pl igazgatótok biztos már volt olyan, hogy megbotlott a nyelve... figurázd ki őt. ... bár inkább nem adok ötleteket, mert a végén eljutok a szóviccekhez és az mindenkinek rossz lesz
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!