• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 ... <<>>
beküldve: 2009-05-21 21:53:48
(#25042)
Bartha Botond
Bartha Botond
[ Megszállott ]
Én fogom felfuttatni a csapatot Fúúúúúú király lesz a plakát mindenki manga free styleban

BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-05-21 21:41:31
(#25041) Válasz The Exiled (#25040) üzenetére
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
gyerökök, ha ennyi itt a gitáros, akkor nyári con-on adjunk kocertet! VAgy mégjobb: szerezzünk még 1 dobost, egy énekest és performance nevém játszunk el BECK-es számokat

Énekest válalom, dobcuccot hogy viszel ki? Még ha csak egy lábat, , pergőt meg állócint is akarnál, az is sok lenne

no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-21 21:37:48
(#25040)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
gyerökök, ha ennyi itt a gitáros, akkor nyári con-on adjunk kocertet! VAgy mégjobb: szerezzünk még 1 dobost, egy énekest és performance nevém játszunk el BECK-es számokat

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-21 21:03:32
(#25039) Válasz Misu. (#25037) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Igen XD. Talán lehet duett. Am én 1-4-ben egyáltalán nem tudtam kottát olvasni, a jelenlegi sulimba meg 5-ben angol osztályba jelentkeztem, és vmit összekevertek, mer behivtak zenére fölvételizni. Én meg fogtam a fejem h most mi lesz. Erre fölvettek.XD Én igy lettem zenész, angolos helyett.

Mindenkinek jóéjt. Elraktározom magam holnapra. Végre péntek.
És asszem megkapjuk végre a képeket, amiből kell a tablóra meg minden. Remélem nem túl rondák, mer ak senkivel nem cserélek, ami nem lehet, mer néhányan már előre kértek. Hajjaj...

beküldve: 2009-05-21 20:29:27
(#25038) Válasz Misu. (#25030) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Jobbulást! És tényleg pihenj le, az segíteni szokott.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-21 20:07:18
(#25037) Válasz Zoé (#25036) üzenetére
Misu.
Misu.
[ Addiktgyanús ]
szuper! ügyi vagy!^^ a Most élsz ben majd akkor alkothatunk duettet^^ Énekelek szívesen ha gondolod:P:) Gitárkották... még csak olvasni sem tudom őket x)ahogy semmilyen kottát sem, pedig 9 éve vagoyk kórusos, és majd 1 éve magánénekes

Na de lelépek pihenni, mert megint megy fel a lázam:S legyetek jók mindannyian!^^

*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-05-21 20:02:40
(#25036) Válasz Misu. (#25035) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Tényleg? Ak gitárkottákat is össze kell szednem XD. Bár a gitárt csak tudogatom, úgy ahogy. A tanár nem akart megtanitani pengetővel játszani, de nem baj. Úgyis megtanulom.

Zongorán eddig meg valamennyire a Fate and Betrabal, I am, Sango s theme -inuyashaból-Meg a szállj föl magasra, európa, egyzser véget ér...-csak ennyire volt időm. De ha vége a vizsgáknak ak jobban nekiesek.
ja meg a Most élsz. Gond h nem zgr kották de nem baj. Az akordokat kiszámolgatom...

Szerk: Zoé 2009-05-21 20:04:37
beküldve: 2009-05-21 19:57:13
(#25035) Válasz Zoé (#25034) üzenetére
Misu.
Misu.
[ Addiktgyanús ]
Jajj az tökre jó! Nekem gitárom van azzal szórakázom x)
Mondjuk 2 éve megvan, és 2 dolgot tudok azon is eljátszani: A börtön ablakában és az Elfen Lied os Lilium ^^

Tessék majd ügyeskedni a zongorában!! Olyan sírhatnékom van néha egyes szép számoktól amikor zongorán vannak eljátszva

beküldve: 2009-05-21 19:54:47
(#25034) Válasz Misu. (#25033) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Ak jó. Am sokan örülnének ha annyit tudnának h: Ki-csi ku-tya tar-ka..XD
Sok anime zenéjét hallottam zongorán és nagyon jók...Nyáron én is inkább azzal foglalkozom majd asszem...

beküldve: 2009-05-21 19:49:25
(#25033) Válasz ∂z (#25032) üzenetére
Misu.
Misu.
[ Addiktgyanús ]
Hát... már sokat hiányoztam, és félek hogy elérem a 250 órát x) Mondjuk iskola miatt hiányoztam plusz amikor beteg voltam. Mert minden ilyen sulis progiban benne vagyok, és az azzal jár, hogy néha órákról elkérnek.

Zoe: Persze, hogy szeretem a zongorát, főleg a rajta eljátszott műveket Szépen el lehet velük játszani minden félét. Speckó én csak a szamárindulót tudom, meg A halott menyasszony-ból egy részletet

Am köszi nektek a jobbulásokat^^ Rámfér :S

beküldve: 2009-05-21 19:43:27
(#25032) Válasz Misu. (#25030) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
jobbulást!
hh nem hiányozhatsz már többet?

-
beküldve: 2009-05-21 19:38:47
(#25031) Válasz Misu. (#25030) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Jajj szegény. Gyors gyógyulást.
Lehet egyesek ezér szivesen kinyirnának, mások szeretik, de akinek van hozzá kedve hallgassa meg:[Link]-ügyes. Ez mennyit gyakorolhat.
Misu-chan, úgy-e szereted a zongorát?

Naruto-fanok:[Link]
[Link]

Szerk: Zoé 2009-05-21 19:41:30
beküldve: 2009-05-21 19:34:50
(#25030)
Misu.
Misu.
[ Addiktgyanús ]
Na helóka mindeki!

Képzeljétek... 39 fokos lázam van/volt. Szörnyen érzem magam, 7,5 órán voltam így bent suliban.... Félóránként rókázási roham jön rám, és reggel majdnem elájultam... Régen voltam ennyire rosszul, remélem holnapra jól leszek, mert már nem hiányozhatok a suliból. :S

beküldve: 2009-05-21 19:16:56
(#25029) Válasz Shuichi L Minamino (#25028) üzenetére
Zoé
Zoé
[ True mangafan ]
Hát már kész. Nem lett lehet humoros de lényeg h megvan, és ki van nyomtatva. 1 oldal. De én ezt egyedül föl nem olvasom mind.
És azér nem fogom magam jólérezni, mer megint búcsúzom egy osztálytól, amit megszoktam.

Olyan érzésem van h vmit elfelejtettem...

beküldve: 2009-05-21 19:03:21
(#25028) Válasz Zoé (#25027) üzenetére
Shuichi L Minamino
Shuichi L Minamino
[ Megszállott ]
Részvétem :S Nem jó olyat csinálni, amit nem élvez az ember, pláne ha kötelezik rá... a suli az hagyján... de a többi.
Hát akkor rakj bele humort. Mit tudom én... pl igazgatótok biztos már volt olyan, hogy megbotlott a nyelve... figurázd ki őt. ... bár inkább nem adok ötleteket, mert a végén eljutok a szóviccekhez és az mindenkinek rossz lesz

A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Oldalak: ... 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 ... <<>>