Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-20 23:16:35
(#25012) Naszóval youtube, 14 pengő, animation - persze miután jóváhagyta a rendszer. Jó sírást a minőség hiányán.
ÉS már készül a 2010-es Padlizsános Pirítósocskás naptáram!)
Te beteg vagy! XD XD XDBenne exkluzív fürdőruhás fotókkal, mallorcai nyaralásunkról (a pirítóson van fürdőruha, nem rajtam ).
Bevezető áron most csak 5990 Ft, meg az Apokalipszis Négy Lovasa plusz ÁFA.
Szerk: .., 2009-05-20 23:07:04
ÉS már készül a 2010-es Padlizsános Pirítósocskás naptáram!)
Te beteg vagy! XD XD XD"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
az éjszakai evés sem egészséges
Én az előbb vacsoráztam. (A részletekről Alisternél lehet érdeklődni, akinek msnen közvetítettem minden fontos mozzanatot, a kenyér szeletelésétől egészen a megevéséig. Továbbá a videó elérhető a www.rtlklub.hu/padlizsankremespi ritos weboldalon. ÉS már készül a 2010-es Padlizsános Pirítósocskás naptáram!)
Szerk: .., 2009-05-20 22:56:36
Hát nem is tudom... Talán ez lehet az oka, hm...
Mondanám, hogy húzzál és egyél valamit, de az éjszakai evés sem egészséges. Szóval lábfázásra marad a zokni és a szabadidőnaci.
Mondanám, hogy húzzál és egyél valamit, de az éjszakai evés sem egészséges. Szóval lábfázásra marad a zokni és a szabadidőnaci.
Már becsuktam. És pont jó. Mondjuk a lábam fázik egy kicsit, de lehet hogy csak az teszi hogy a mai nap folyamán nem ettem semmit se egy almán kívül... X_x
Amúgy ha fázol nyitott ablak mellett... Miért nem csukod be? Mert akkor talán meg meleg lenne?
Nem, hanem szélerővel megy a gépe.
Hát nem tudom hol laksz, de valami akkor nem okés... Váej, közelebb megyek az ablakhoz...*ablaknál**visszaté r* Hmmm.. Mintha alakult volna. Közelít az ideálishoz.
Amúgy ha fázol nyitott ablak mellett... Miért nem csukod be? Mert akkor talán meg meleg lenne?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-20 22:50:18
Fú, de amúgy nagyon durva, mikor voltam kint Rómában, akkor ennél sokkal melegebb volt, de nem érződött még ennyinek se, sokkal elviselhetőbb volt. Rómába akarok menni!
beküldve: 2009-05-20 22:42:59
(#25002) Igen, ezért fagy le mindjárt a seggem nyitott ablak mellett... biztos a hegyvidéki klíma teszi.
Itt is meleg van, nem lehet tőle aludni sem.
Ugye-ugye? Szörnyű... és mi lesz nyáron? Ötven fok?!
Áhh... bacca meg a klímaváltozás.
cidris.
Bár itt is cidri lenne... *hidegperverz*
Itt is meleg van, nem lehet tőle aludni sem.
Megj: bár most hogy kiálltam az erkélyre *brr* cidris.
Naugyehogy "A napra lehet nézni, de nem egészséges."