Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jó nekemXD Ilyen is kell legyen.
Nem rúgom bokán, viszont amit most irok az hosszabb lesz, de nem annyira...őőő...ünnepi hangvételű.
Nem akarok senkit halálra untatni, kéne bele kis humor. Ha már hosszú, legalább érdekes legyen...
És sztem nem fogom magam jólérezni...
Kéééész vagyok. Vagyis én már rég kész vagyok, a beszéd van kész. -csakh ne értse félre senki-
Nem rúgom bokán, viszont amit most irok az hosszabb lesz, de nem annyira...őőő...ünnepi hangvételű.
Nem akarok senkit halálra untatni, kéne bele kis humor. Ha már hosszú, legalább érdekes legyen...
És sztem nem fogom magam jólérezni...
Kéééész vagyok. Vagyis én már rég kész vagyok, a beszéd van kész. -csakh ne értse félre senki-
Szerk: Zoé 2009-05-21 19:02:28
Szia!
De jó neked! Nekem még van hátra pár dolog. Többek között egy magyar szóbeli és egy töri írásbeli
Meg TZ-k még.... de nem baj, kell egy kis kihívás így a nyár előtt :P A magyartanárt rúgd bokán.... ballagáson meg érezd majd jól magad
De jó neked! Nekem még van hátra pár dolog. Többek között egy magyar szóbeli és egy töri írásbeli
Meg TZ-k még.... de nem baj, kell egy kis kihívás így a nyár előtt :P A magyartanárt rúgd bokán.... ballagáson meg érezd majd jól magad
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-05-21 18:01:49
(#25025) Sziasztok, ki hogy van?
Ma megirtam az utolsó dolgozatom, már csak zenevizsgák vannak meg a fölvételi és ennyiiiii.
A ballagás is jöhet!!!
-Remélem van is itt vki-
Ma megirtam az utolsó dolgozatom, már csak zenevizsgák vannak meg a fölvételi és ennyiiiii.
A ballagás is jöhet!!!
Amint kész leszek a búcsú beszéddel.
Megirtam egyszer de a magyartanárnő azt mondta rövid.
beküldve: 2009-05-21 15:21:48
(#25024) helló!! végre.... megjött a kontakt lencsém ^^ tök fura így... minden tiszta, és nincs rajtam szemüveg... ^^ Rágadásul mostmár kötelező upcán napszemüveget hordanom, mert ha biciklivel vok és szemembe menne egy bogár, vagy vmi nagyobb por akkor baja lenne a lencsémnek. ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Így van!A kard a kaerakterek!minden sokkal jobb lett!Új zene+új pályák!Új képességek!Nagyon szép kidolgozás minden téren!Bleach 1-2-3-4-5 pipa eddig + a nov 1jén megjelent Soul Carnival is pipa!Nagyon nagy forma az a játék!A vége fele nagyon nehéz!
Jaj,ne is mond,imádom azt a játékot!Mármint a SC-t,huhh,az nagyon ott van!Meg amikor már megtudod idézni a barátokat.xD Nálam mindig első a Kon robot! És a zene is állat benne!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Meg vagy hívva Miho fórumbulijába szombatra, na? Jobb az estéd máris.
Kimondhatatlanul ^^. Köszönöm nyálasan, és ha nem laknék oly sok kiló métere Bp-től bizony el is mennék. (És aztán galád mód rád hivatkoznék >))
Nem most szombat, június 6. szombat, Tessék jól reklámozni.
Bocsi. Egy pillanatra megijedtem, azt hittem akkor megyünk ki oszt.társamék telkére, de nem, egy nappal hamarabb.
És az én estémmel mi lesz? o.o
Nem most szombat, június 6. szombat, Tessék jól reklámozni.
szerk.: Nyah... megyek, már elég józan és épp elég álmos vagyok az alváshoz. Jó éjszakát Nektek!^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-05-20 23:53:06
"másnak pénzért csinálom, szóval örüljél"
Ez kész! Bence is nagy ott volt a szeren egész nap, de mégis csak ez a nap mondata! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Bár azt az utolsó "másnak pénzért csinálom, szóval örüljél" mondatót lehet nem kellett volna
ááá, megalol , biztos meglepődött
-
És az én estémmel mi lesz? o.o
Szerk: .., 2009-05-20 23:23:19
beküldve: 2009-05-20 23:21:46
(#25014) Jááj most következik a 'hogyan égessük önmagunkat ízé-szarrá Miyu módra' című műsor.
Zuhiból mit sem sejtve csöpögő hajzattal, teljesen vaksin vissza botorkálok a szobámba mikor a sarokból rám köszön egy mély hang. Úgy megijedtem, hogy ügyes kislány módjára leejtetem a törülközőt... Nos így találkoztam szobatársam barátjának a haverjával ... (Mint utólag kiderült, mégis ki a retek.) Hogy ki szeppent meg jobban az ingyen sztripziztől ő vagy én, azt nem tudom eldönteni... x) Bár azt az utolsó "másnak pénzért csinálom, szóval örüljél" mondatót lehet nem kellett volna, de ha megijedek baromságokat dumálok *mentegetőzik* Jááj, inkább mentem volna kocsmázni... Oo
Ez dicséretre méltó cselekedet volt az egész emberiségre nézve. Kár hogy a sajtó nem így gondolja...
Zuhiból mit sem sejtve csöpögő hajzattal, teljesen vaksin vissza botorkálok a szobámba mikor a sarokból rám köszön egy mély hang. Úgy megijedtem, hogy ügyes kislány módjára leejtetem a törülközőt... Nos így találkoztam szobatársam barátjának a haverjával ... (Mint utólag kiderült, mégis ki a retek.) Hogy ki szeppent meg jobban az ingyen sztripziztől ő vagy én, azt nem tudom eldönteni... x) Bár azt az utolsó "másnak pénzért csinálom, szóval örüljél" mondatót lehet nem kellett volna, de ha megijedek baromságokat dumálok *mentegetőzik* Jááj, inkább mentem volna kocsmázni... Oo
(csak zacskót húztunk a fejére, hogy nehogy megsértsék valakinek a lelkét a megrázó képsorok).
Ez dicséretre méltó cselekedet volt az egész emberiségre nézve. Kár hogy a sajtó nem így gondolja...
Szerk: miyu 2009-05-20 23:23:58
én maradok a Kiszel Tünde naptárnál
Ő is ott volt a nyaraláson, vannak róla is képek a naptáromban (csak zacskót húztunk a fejére, hogy nehogy megsértsék valakinek a lelkét a megrázó képsorok).