Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az, hogy a 2Pack végére minek kéne "s"... Épp hogy a "k" nem kell a végére... Legközelebb használj Googlet, mielőtt beleszólsz.
Nem, mivel többesszámnál, mindig ki kell tenni az s-t. am meg a pac mit jelentene? tudtommal a pack tasakot/csomagot jelent
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-25 21:00:07
(#25160) Gyerekek, nézzetek már utána a helyesírás szónak...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az, hogy a 2Pack végére minek kéne "s"... Épp hogy a "k" nem kell a végére... Legközelebb használj Googlet, mielőtt beleszólsz.
Én láttam többször is az 1. és a 2. részt, de a nagyja már kiment a fejemből.
beküldve: 2009-05-25 20:51:02
(#25157) Hello mindenkinek! Nos ha itt film a téma, akkor én melegen ajánlom a Cowboy Bebopp-ot! Szerintem sokan ismerjük, de aki nem annak muszály megnézni legalább az első részét!!!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
de én akkoris büszke vagyok
Hát büszke is lehetsz, ugyanis sikerült megint egy nagy marhaságot beleokoskodni valamibe.
he? a weszkos volt a baromság, meg a 2 pack volt elírva. mi vele még a gond? O.o
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-25 20:40:13
(#25155) Ki látta az Underworld-ot? Az nagyon durva film. Bár csak olyanoknak ajánlom akik szeretik a vámpíros sztorikat.
Underworld
Underworld 2. - Evolution
Underworld 3. - A vérfarkasok lázadása
Elsőt láttam. (Amúgy megvan mind.)
Underworld
Underworld 2. - Evolution
Underworld 3. - A vérfarkasok lázadása
Elsőt láttam. (Amúgy megvan mind.)
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-05-25 20:41:05
de én akkoris büszke vagyok
Hát büszke is lehetsz, ugyanis sikerült megint egy nagy marhaságot beleokoskodni valamibe.
Szerk: .., 2009-05-25 20:37:06
weszkoszt?
ezek tényleg ilyen hülyék vagy az írástudatlanság az rajos?
Na és a 2Pack? XD
Ezek tényleg ilyen hülyék.
jó,jó az s lemaradt, ilyen még velem is előfordul ( kihúzza a mellét, mivelő a városi angol fordítóverseny 2. helyezettje
ugyan tudom,hogy bencve nyelvvizsgázott már, de én akkoris büszke vagyok
)He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
weszkoszt?
Na és a 2Pack? XD
Ezek tényleg ilyen hülyék.
beküldve: 2009-05-25 19:24:11
(#25149) Ez üt... és nem pozitív értelemben
Hát nekem ez őszintén szólva fájt!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Ez üt... és nem pozitív értelemben
Azért kifelejtenek olyan apróságokat, hogy a magyar azért vesz kínai árut, mert csak arra futja, és mi azért nem tudjuk olyan olcsón legyártani az árukat, mert nálunk figyelembe veszik az emberi jogokat és a kommunizmus ideje is leáldozott már jó pár éve (legalábbis azt hiszem).
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.