Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-05-26 08:28:48
(#25191) Jóóóóó reggelt^^
Épp az első órán lógatom a lában(gépírás) és már szinte könyörgök magamban, hogy legyen vége a npanak... bár inkább ma mint a holnap... holnap 9 órám lesz :S:S *búcsúzva integet*
Épp az első órán lógatom a lában(gépírás) és már szinte könyörgök magamban, hogy legyen vége a npanak... bár inkább ma mint a holnap... holnap 9 órám lesz :S:S *búcsúzva integet*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
...cirkuszba? Készülünk, amúgy...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-25 22:52:57
(#25188) Ohh....Lol..erre mást nem tudok kinyögni! xD
hát szerintem csak magából indult ki
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
látom srácok nagyon frusztráltak vagytok. menjetek, fussatok egyet vagy
matyizzatok egyet
Ohh....Lol..erre mást nem tudok kinyögni! xD
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
látom srácok nagyon frusztráltak vagytok. menjetek, fussatok egyet vagy
matyizzatok egyet
Én tök kiegyensűlyozott vagyok ma. Ezért oltok.
beküldve: 2009-05-25 22:25:19
(#25184) látom srácok nagyon frusztráltak vagytok. menjetek, fussatok egyet vagy
matyizzatok egyet
-
de kettőnk között az a különbség, hogy én elviselem az oltást, és tanulok a hibákból
Elviseled, de épp ez a baj. Elviseled és aztán folytatod, azt, ami miatt beoltottak.
beküldve: 2009-05-25 22:10:02
(#25182) az igaz,hogy nincs itt a fórum anyukája de béküljetek ki ügyesen és akkor mindenki boldog lesz
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Ezzel a témával esetleg átmehetnétek a 'Angol nyelvészeti viták' témába...
Ha esetleg nem találtok ilyet, az nem véletlenül van így - és nem is azért, hogy csináljatok egyet...
Drága barátom, már rég nem az angolról vitázunk, hanem arról, hogy miért lett jogosan beoltva. XD
nem, most nem jöttem ki vesztesen: az állításom helyes volt, csak hiányos
Tehát be lettél oltva, igen, nézzük csak tovább...
emellett a 2pac-os dolog meg csak azuért volt olyan,mert nem voltam beavatva
Tehát megint csak be lettél oltva, mert nem az volt az igazán röhejes, hogy nem hallottál még 2Pacról, hanem hogy beleokoskodtál és mikor "finoman érzékeltettem", hogy most talán éppen belekontárkodtál, akkor is jöttél az angoltudásoddal és fényezted magad.
de kettőnk között az a különbség, hogy én elviselem az oltást, és tanulok a hibákból
nade, asszem én mentem,. mentálisan kiszívott a kockulás, meg elfáradt a szemem ecsétől.. jóéjt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-25 22:06:30
(#25179) Ezzel a témával esetleg átmehetnétek a 'Angol nyelvészeti viták' témába...
Ha esetleg nem találtok ilyet, az nem véletlenül van így - és nem is azért, hogy csináljatok egyet...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
nem, most nem jöttem ki vesztesen: az állításom helyes volt, csak hiányos
Tehát be lettél oltva, igen, nézzük csak tovább...
emellett a 2pac-os dolog meg csak azuért volt olyan,mert nem voltam beavatva
Tehát megint csak be lettél oltva, mert nem az volt az igazán röhejes, hogy nem hallottál még 2Pacról, hanem hogy beleokoskodtál és mikor "finoman érzékeltettem", hogy most talán éppen belekontárkodtál, akkor is jöttél az angoltudásoddal és fényezted magad.
Szerk: .., 2009-05-25 22:04:43
jójójó
akkor mond el az álltalános múltidejű igék szabályát ( előre örül,ha beleköthet vmibe )
Ne haragudj, de már igazán megtanulhattad volna, hogy ellenem felesleges nyelvtani kérdésekben vitázni, eddig mindig vesztesen jöttél ki belőlük...
nem, most nem jöttem ki vesztesen: az állításom helyes volt, csak hiányos, emellett a 2pac-os dolog meg csak azuért volt olyan,mert nem voltam beavatva
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"