Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
te tényleg beteg vagy...
Ez sajnos nem az én elborult elmém szüleménye, Mondos találmány, valamelyik pár hónappal ez előtti cikkben olvastam, de annyira megteccett, hogy azóta már én is csak így hívom.
kanji, hira/katakana az írásjelek, azt nem nagyon vágom
ezek a Mondo elmúlt pár számában nagyon korrektül be vannak mutatva, de Pédia Viktória is segít
beküldve: 2009-05-31 21:15:26
(#25247) Szia! Üdv köreinkben!
Meglátásom szerint eme szavak ismerete nem szükséges ahhoz, hogy be tudj illeszkedni bármely közösségbe, de ha mégis kíváncsi vagy rájuk én is csak azt tudom ajánlani, amit Dzirun mondott.
Mindenesetre a témában néhány honlap:
cosplay:[Link]
animecon:[Link]
otaku:[Link]
Meglátásom szerint eme szavak ismerete nem szükséges ahhoz, hogy be tudj illeszkedni bármely közösségbe, de ha mégis kíváncsi vagy rájuk én is csak azt tudom ajánlani, amit Dzirun mondott.
Mindenesetre a témában néhány honlap:
cosplay:[Link]
animecon:[Link]
otaku:[Link]
hi
van két barátunk, akik mindenre precíz választ adnak, egyik wiki, a másik google
cosplay: ha beöltözöl az egyik szereplőnek
animecon: cosplayesek, geekek, nolifeok, otakuk, mangafanok és hasonlók néhány napos rendezvénye
nem vagyok nagy teás, de a pörkölt rizses elég érdekesen hangzik
van két barátunk, akik mindenre precíz választ adnak, egyik wiki, a másik google
cosplay: ha beöltözöl az egyik szereplőnek
animecon: cosplayesek, geekek, nolifeok, otakuk, mangafanok és hasonlók néhány napos rendezvénye
nem vagyok nagy teás, de a pörkölt rizses elég érdekesen hangzik
-
beküldve: 2009-05-31 20:32:27
(#25244) Sziasztok! Én itt még új vagyok (de már korábban is ismertem az animékat), és ég a pofámról a bőr, amiért nem vagyok tisztában pár mangafanok között használt kifejezés jelentésével. Pl. cosplay, animecon/con (ha jól sejtem, az az animefan-találkozó), otaku, kanji (igen, megvettem a májusi MONDO-t), hiragana, katanaka, meg még egy CSOMÓ ilyen kissé bonyolult szó, amik nem jutnak az eszembe! Tudnátok 1 kis segítséget adni, hogy könnyebben be tudjak illeszkedni? Üdv. Sashi
Mellesleg: voltatok már a sárospataki japán teaházban? Az a pörkölt rizses tea egyszerűen fantasztikus, amit ott csinálnak! És olyan japános a környezete! Még backgammon meg marokkó meg sakk is van! Képeket is csináltam!
*szép lassan ég le a pofájáról a bőr*
Mellesleg: voltatok már a sárospataki japán teaházban? Az a pörkölt rizses tea egyszerűen fantasztikus, amit ott csinálnak! És olyan japános a környezete! Még backgammon meg marokkó meg sakk is van! Képeket is csináltam!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-05-31 20:34:40
beküldve: 2009-05-31 18:02:23
(#25243) Heló mindenkinek!!!
Nagyon jó volt a a motoros találkozó
Nagyon jó volt a a motoros találkozó
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-05-31 18:02:49
Boldog szülinapot Azzi!
köazi!
Most el, japán étterembe ebédelni ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-30 11:14:38
(#25241) ott nagy majális lesz
Simán Ez ígéret volt, nem fenyegetés, amúgy
Na most el, majd este leszek.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-30 09:16:21
(#25239) Hanon: Azt hiszed véletlen?
Amúgy csak az Andy Williams nóta maitt
"...Two drifters, off to see the world..."
Dzirun: Köszi ^^
Alister: Attól függetlenül, hogy józanok maradunk e addig, azért ott nagy majális lesz
Amúgy csak az Andy Williams nóta maitt
"...Two drifters, off to see the world..."
Dzirun: Köszi ^^
Alister: Attól függetlenül, hogy józanok maradunk e addig, azért ott nagy majális lesz
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-30 09:17:50
Az istenek éltessenek sokáig!
Hogy maradunk józanok Bogácsig?
Oké, nem túl jó, de legalább rímel XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."