Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-06-02 15:18:41
(#25311) Klau; Nekem is irodalomból volt egy kellemes dolgozatom. Szinte tudtam is, de örülök, ha megkapom rá a 3-ast. Hiába szenvedtem ki magamból a legjobbat, és legtöbbet.. a tanár nem értékeli.
Sziasztok!!!
volt ma valakinek valamilyen dolgozata???
Ezt egy kicsit bonyolúltan fogalmaztam meg
Nekem volt... irodalom.
Megszenvedtem vele. Nem tanultam rá, de még szerencse hogy bennem maradtak foszlányok az órákról, úgyhogy meglesz a 4-es.
Positive vibration.
beküldve: 2009-06-02 15:01:53
(#25308) Sziasztok!!!
Ezt egy kicsit bonyolúltan fogalmaztam meg
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Az a baj a pátyolgatással, hogy olyan délelőttől kéne, talán egészen délután 5-6 -ig Azért köszi, majd még többféleképpen próbálom megoldani
ha nem dolgozom aznap megoldhatom ha szeretnéd!?
mindez a főnökömtől(itt szúrós nézés)és a beosztásomtól(még szúrósabb nézés)függ
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2009-06-02 14:10:51
(#25306) Azzi:
A többieknek: Sziasztok!
Utólag is boldog születésnapot... Akartam írni 30-án egy sms-t, de rájöttem, hogy nincs meg a számod. Aztán meg kiment a fejemből.^^" Gomeneee.
A többieknek: Sziasztok!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-02 14:11:23
beküldve: 2009-06-02 13:48:15
(#25305) Az a baj a pátyolgatással, hogy olyan délelőttől kéne, talán egészen délután 5-6 -ig Azért köszi, majd még többféleképpen próbálom megoldani
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-06-02 13:41:10
(#25304) Helloo! ^^
Vannak itt sorstársaim? (azaz van,aki mostanság szintén az érettségi lázában ég?)
Nálunk ma lehetett bemenni megnézni a kijavított érettségiket - eredmények szempontjából nem ért nagy meglepetés,mert az írásbelik után szinte rögtön lecsekkoltam a megoldó kulcsokat,és lelkiekben felkészültem a legrosszabbra. De hiába hallom azt,hogy ilyenkor a tanárok azért kicsit elnézőbbek, egy-két helyen vhogy mégsem ez jött vissza. (pl. magyar érettségimben is tanár bejelölte két szónál,hogy ott szerinte én egybe írtam őket,holott jól látszik,hogy külön írtam... )
De majd a szóbeli lesz még érdekes...
Vannak itt sorstársaim? (azaz van,aki mostanság szintén az érettségi lázában ég?)
Nálunk ma lehetett bemenni megnézni a kijavított érettségiket - eredmények szempontjából nem ért nagy meglepetés,mert az írásbelik után szinte rögtön lecsekkoltam a megoldó kulcsokat,és lelkiekben felkészültem a legrosszabbra. De hiába hallom azt,hogy ilyenkor a tanárok azért kicsit elnézőbbek, egy-két helyen vhogy mégsem ez jött vissza. (pl. magyar érettségimben is tanár bejelölte két szónál,hogy ott szerinte én egybe írtam őket,holott jól látszik,hogy külön írtam... )
De majd a szóbeli lesz még érdekes...
Valaki ráérne csütörtökön, ezen a héten az 5. kerülteben kalauzolgatni engem?
Részemről okés, de csak délelőtt/kora délután, mert 16-re ki kell érnem a világvégére (még az otthonomhoz képest is a világvége)Fisi: Azzi részletesen beszámolt a Fórumtalálkozó témában
#1750. hozzászólás
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-06-02 13:41:01
Azzi: a bogácsi házak felszereltségéről majd tudsz vmit mondani? h ezek üres házak, ahol még egy ágy sincs és majd szalmán alszunk és éjszaka váltásban ügyelünk, vagy konyhával, hűtővel, komplett hangrendszerrel felszerelt 20csillagos luxusapartmanok. vagy úgy a 2 között?
vagy már itt sem vagy?
vagy már itt sem vagy?
Ja igen, ez fonots Bár a felsős osztálykirándulásaink penészes házainál csak jobb lehet Szóval én edzett vagyok ilyen tekintetben
Amúgy egész héten nincs semmim, pont csütörtökön vizsgázom...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-06-02 13:37:05
beküldve: 2009-06-02 13:33:46
(#25301) Valaki ráérne csütörtökön, ezen a héten az 5. kerülteben kalauzolgatni engem? Még nem 100%, hogy szükség lesz rá, de ha netán mégis. Iskolába nemjárók, vagy vizsgaidőszakosok előnyben!
Állásinterjúra kéne mennem.
Állásinterjúra kéne mennem.
no pussy, just the dicks
Azzi: a bogácsi házak felszereltségéről majd tudsz vmit mondani?
Ez egy valóban jó kérdés Már csak a készültségi szint meghatározása miatt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-01 21:44:31
(#25299) beküldve: 2009-06-01 21:32:52
(#25298) Azzi: a bogácsi házak felszereltségéről majd tudsz vmit mondani? h ezek üres házak, ahol még egy ágy sincs és majd szalmán alszunk és éjszaka váltásban ügyelünk, nehogy megegyenek minket a farkasok/kiraboljanak a gonosz emberek, vagy konyhával, hűtővel, komplett hangrendszerrel felszerelt 20csillagos luxusapartmanok. vagy úgy a 2 között?
vagy hagyjalak békén, majd +látom?
vagy már itt sem vagy?
vagy hagyjalak békén, majd +látom?
vagy már itt sem vagy?
-
Szerk: ∂z 2009-06-01 21:39:39
Sok sikert szia!
Én is lépek. Mindenkinek jóéjt. Majd próbálok egy forgalmasabb napon visszanézni.
Sziasztok ^^
Én is lépek. Mindenkinek jóéjt. Majd próbálok egy forgalmasabb napon visszanézni.
Sziasztok ^^
Positive vibration.