Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-06-03 17:41:48
(#25357) Hello mindenkinek! Kinek milyen napja volt?
Canada Dry: Jaj de szénsavas... Ha ez nem 5 0% szénsav akkor min 40%
Canada Dry: Jaj de szénsavas... Ha ez nem 5 0% szénsav akkor min 40%
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Dz, Neked színes?
nem, nekem 4es
ezek a 'party kontaktlencsék' elég drágák alapból is, de ha még dioptriás is lenne...
meg mivel színezett, ezért kevésbé engedi át az oxigént és nem ajánlatos 4-6óránál többet hordani. nekem meg ugye keléstől fekvésig kell
-
Nekem elég lenne egy színes is. Mindenképpen világosat csináltatnék. Kéket, zöldet... lilát. Vagy ami azért mindnnapokra ijesztő lenne, de koncertekhez tök szupi: fehér.
Dz, Neked színes?
Dz, Neked színes?
beküldve: 2009-06-03 17:33:12
(#25354) nem egy csúcs készülék, de ahhoz képest hogy ingyen dobják az ember után... meglepő
motorola W388
...
Jah az vicces, ha az embernek minden nap más színű a szeme. Mindig meg tod oldani hogy illeszkedjen a ruhádhoz.
...
-
Szerk: ∂z 2009-06-03 17:29:43
Szaladok én is kontaktlencsét csinálni, amúgy is szerettem volna valami színeset.
Jah az vicces, ha az embernek minden nap más színű a szeme. Mindig meg tod oldani hogy illeszkedjen a ruhádhoz.
Mik nem történnek, kéremszépen. Szaladok én is kontaktlencsét csináltatni, amúgy is szerettem volna valami színeset.
És Ivihez csatlakozva: milyen készülék?
És Ivihez csatlakozva: milyen készülék?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-03 17:32:55
felhúztam a cipőm a lábamra, elmentem a boltba, kértem, h adjanak kontaktlencsét odaadták és mellé még egy telefont is. vodafonos, van rajta 500ft, adtak hozzá heccetet és tök jó hangaszórója van.
Nagyon faszán hangzik. Én csak simán bementem most a vodafonba, mondjuk nem telefonért, hanem mobilnetért.
És milyen készüléket kaptál?
beküldve: 2009-06-03 17:21:51
(#25349) Halihó!
Na holnap az utolsó sógi, aztán tábor.
Dzirun: hát ez elég durva...
Na holnap az utolsó sógi, aztán tábor.
Dzirun: hát ez elég durva...
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-06-03 17:22:13
felhúztam a cipőm a lábamra, elmentem a boltba, kértem, h adjanak kontaktlencsét odaadták és mellé még egy telefont is. vodafonos, van rajta 500ft, adtak hozzá heccetet és tök jó hangaszórója van.
-
elmentem venni kontaktlencsét és adtak hozzá ajándék telefont. ez csak szerintem furcsa?
Valamit reklámoztak ilyen szemüveg + telefon dologról, de nem tudom mi ez. :)
Am meg sziasztok! :)
Positive vibration.
beküldve: 2009-06-03 15:09:42
(#25346) Sziasztok. Szülőértekezlet van, és egyik barátnőmmel belógtunk az infóba. Most ha az oszi itt kap...
Ki hogy vagyon meg?
Dzirun: ???
Ki hogy vagyon meg?
Dzirun: ???
Szerk: Zoé 2009-06-03 15:12:44
beküldve: 2009-06-03 14:34:32
(#25344) elmentem venni kontaktlencsét és adtak hozzá ajándék telefont. ez csak szerintem furcsa?
-
Mi van?Ki,mit ismer?Ti ismeritek a jelző bárány sztorit?
Ja ezt ismerem én már a 3. után végig nyomogattam
*nagy levegőt vesz*Ja ezt ismerem én már a 3. után végig nyomogattam
Mi lenne, ha legalább egy minimális gondolati koherenciát belecsempésznél abba, amit a fórumra szabadítasz?
Nem várok én teljesen összefüggő hozzászólásokat, de értékelném, ha egy-egy szösszeneted csak egy kisebb grimoár mértékében roncsolná az olvasók épelméjét.
Jó, azon kívül, hogy csoda...
Szóval legközelebb olvasd át, amit írtál, mielőtt rányomsz a Mehet gombra, jó?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-06-03 14:25:21