Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jajjj... :( ez kissé lehangoló. Tényleg így gondolod?
Bár ha minden rosszat elmos, utána jó lesz és elvileg a boldogság helyet kaphat...
Mihooooo.... szabad sírni a verseiden? Csak azért mert megindítanak, mert annyira jók....
Annnyyyiiiiraaa, de annyira tetszenek. Olyan kifejezőek és tele vannak igazságokkal, meg.... meg.... :) Tényleg nagyon tetszenek. És lehet, hogy nem a legvidámabbak, de az nem is feltétlenül baj, mert így is nagyon szépek...
De azt megkérdezem, hogy van e olyan versed, aminek a témája vidámabb? (még nem olvastam mindet...)
Bár ha minden rosszat elmos, utána jó lesz és elvileg a boldogság helyet kaphat...
Mihooooo.... szabad sírni a verseiden? Csak azért mert megindítanak, mert annyira jók....
Annnyyyiiiiraaa, de annyira tetszenek. Olyan kifejezőek és tele vannak igazságokkal, meg.... meg.... :) Tényleg nagyon tetszenek. És lehet, hogy nem a legvidámabbak, de az nem is feltétlenül baj, mert így is nagyon szépek...
De azt megkérdezem, hogy van e olyan versed, aminek a témája vidámabb? (még nem olvastam mindet...)
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-06-04 16:50:14
(#25416) hmmm.... a legcsodálatosabb érzés ....
talán mikor nyáron egy borzalmas nap után megsirat az ég és elmos minden rosszat ....
Zoe :
talán mikor nyáron egy borzalmas nap után megsirat az ég és elmos minden rosszat ....
Zoe :
bár inkább költői kérdés volt a válasz pontosan vmi ilyesmi lehet , azért írjk le mert tudjuk ha hangosan kimondanánk kinevetnének v csak zavartan néznek ránk hiába van igazunk va vmi ilyesmi , nem igazán értem , de nem is kell érteni , aszthiszem ...
aki viszont menekül az általában nem írja le ezeket csak a fejében él ....^_ _ _ _^
na ezt jól megaszontam ...^^"
aki viszont menekül az általában nem írja le ezeket csak a fejében él ....^_ _ _ _^
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-06-04 16:58:13
Miért irunk le valamit? Most kezdek tippelgetni:
1-Mer el akarunk mondani vmi olyat, amit nem tudunk másképp kifejezni, csak irásban
2-valamit ki akarunk felyezni vele
3-egyszerűen beindul a fantáziánk, és irni kezdünk, azt sem tudjuk miért, de belecsempészünk valamit a saját életünkből, érzéseinkből, az ismerőseink viselkedésébő (lehet h ezt észre sem vesszük)
4-saját magunknak akarunk vmit bebeszélni
5-menekülünk vmi elől, és megteremtjük a saját meghitt világunkat amit kedvünk szerint formázhatunk
6-adni akarunk talán magunkból vmit valakinek...
2-valamit ki akarunk felyezni vele
3-egyszerűen beindul a fantáziánk, és irni kezdünk, azt sem tudjuk miért, de belecsempészünk valamit a saját életünkből, érzéseinkből, az ismerőseink viselkedésébő (lehet h ezt észre sem vesszük)
4-saját magunknak akarunk vmit bebeszélni
5-menekülünk vmi elől, és megteremtjük a saját meghitt világunkat amit kedvünk szerint formázhatunk
6-adni akarunk talán magunkból vmit valakinek...
Szerk: Zoé 2009-06-04 16:49:21
Szívemből beszélsz!!
A szeretet és a szerelem a legcsodálatosabb és legkifejezőbb emberi érzés... bár eléggé felelőségtelljesek. Szeretni jó... de úgy a legjobb szeretni, ha az érzés kölcsönös.
Amúgy igen... mindenki számára más a legjobb érzés...
Szabadság... siker... ezek is mind nagyszerűek, de számomra korántsem okoz teljesség érzetet, mint a fent említettek.
Amúgy azt hiszem újra el kell látogatnom az oldaladra, mert régen jártam arra
A szeretet és a szerelem a legcsodálatosabb és legkifejezőbb emberi érzés... bár eléggé felelőségtelljesek. Szeretni jó... de úgy a legjobb szeretni, ha az érzés kölcsönös.
Amúgy igen... mindenki számára más a legjobb érzés...
Szabadság... siker... ezek is mind nagyszerűek, de számomra korántsem okoz teljesség érzetet, mint a fent említettek.
Amúgy azt hiszem újra el kell látogatnom az oldaladra, mert régen jártam arra
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Z.p.: sztem ihlettől függ, h ki, mi adta az ötleted. És van h vki csak magának irogat...
én meg azt mondom h ennek mondatnak semmi köze az ihlethez hanem inkább azt feszegeti hogy miért írjuk le amit írunk ?
Szerk: Zabpehely 2009-06-04 16:39:08
beküldve: 2009-06-04 16:36:57
(#25412) L: A legcsodásabb emberi érzés... Sablonos, de az, ha szeretve vagyunk. Szeretni is jó érzés, de az, amikor valaki szeret bennünket, annál jobb nem nagyon lehet, szerintem.
Bár... ez is szubjektív, nem biztos, hogy mindenkinek a szeretet jelenti a legcsodásabb dolgot.
Ami még nagyon jó érzés: a szabadság, az elismerés, a siker, barátság kötés... stb.
Zoe: Neked is köszönöm. Fhuh, az oldalam egy ideje nem frissítettem, nah majd valamikor ezt is megteszem.XD
Bár... ez is szubjektív, nem biztos, hogy mindenkinek a szeretet jelenti a legcsodásabb dolgot.
Ami még nagyon jó érzés: a szabadság, az elismerés, a siker, barátság kötés... stb.
Zoe: Neked is köszönöm. Fhuh, az oldalam egy ideje nem frissítettem, nah majd valamikor ezt is megteszem.XD
beküldve: 2009-06-04 16:33:20
(#25411) Ide is beírom
Akinek van kedve jelentkezzen, amíg lehet, szívesen látunk mindenkit!
Akinek van kedve jelentkezzen, amíg lehet, szívesen látunk mindenkit!
A nyári bogácsos fórumnyaralás jelentkezési határidejét kitoltam június 12.éig!
Időpont: júni 19-20-21
Helyszín: Bogács
Anyagi vonzat: 4000.-/fő + utazás! +opcionális javak beszerzésére.
Akik eddig jelentkeztek:
Dzirun
Alister
wakka
Dragda
Naruto
Miho
Yaven
mad_chan
Fisi(?)
Időpont: júni 19-20-21
Helyszín: Bogács
Anyagi vonzat: 4000.-/fő + utazás! +opcionális javak beszerzésére.
Akik eddig jelentkeztek:
Dzirun
Alister
wakka
Dragda
Naruto
Miho
Yaven
mad_chan
Fisi(?)
no pussy, just the dicks
2009-05-01
Nem szeretsz
Csak néztem arcod,
De szólni nem mertem már.
Ajkam nem formált
Szavakat, hogy megérthesd;
Mily fájó, hogy nem szeretsz.
Nem szeretsz
Csak néztem arcod,
De szólni nem mertem már.
Ajkam nem formált
Szavakat, hogy megérthesd;
Mily fájó, hogy nem szeretsz.
Ez nagyon szép. És az a 10-es szám is. Megyek majd olvasgatni az oldaladra
Z.p.: sztem ihlettől függ, h ki, mi adta az ötleted. És van h vki csak magának irogat...
Szerk: Zoé 2009-06-04 16:29:12
erről az jut eszembe amit magamon nem értek : másoknak írsz magadért , v magadnak írsz magadért , v másokanak írsz magadért éssatöbbi ?van egy tendenciám miszerint ha magadon túljutottál bármin túljutsz !
jújj , de fura !
Nah ezt értelmeznem kell...
(bár nem nekem szólt)
*adatok feldolgozás alatt....*
Nah akkor... változó, hogy miért ír az ember...
általában az ihletadó dolog határozza meg, hogy ki is a mű ,,címzettje''.... és ez behatárolja a mű témáját is....
életünk végéig lesz mit tapasztalnunk mindannyiunknak !ezeknek akik várnakpedig mond meg , h boldog verset írni ami nem lesz gügye hanem szép , na az igazi művészet !
erről az jut eszembe amit magamon nem értek : másoknak írsz magadért , v magadnak írsz magadért , v másokanak írsz magadért éssatöbbi ?van egy tendenciám miszerint ha magadon túljutottál bármin túljutsz !
jújj , de fura !
beküldve: 2009-06-04 16:16:07
(#25407) Bahh....
Szia mindenki!
Miho... ez a bahh neked szólt... illetve annak aki olyan címet akar adni a verses kötetednek. Ne hallgass rá :) Igen is szép verseid vannak, akinek nem tetszik az ne olvassa.
Csalódás... hát az nem jó dolog. Bár lehet kellemesen is csalódni... De remélem hamar érnek olyan dolgok az életben, amik kellemes csalódást hoznak :) és akkor már más témájúak, irányúak lehetnek a kis költeményeid
Amúgy én már tapasztaltam egy s mást az életben... jót és rosszat... Sajnos a rosszból rendesen kijutott, abból nem nehéz kapni. A jóért küzdeni kell, de megéri :)
(bár ezzel most nem akarom azt mondani, hogy mindent tapasztaltam... :) )
Szerintetek mi a legcsodálatosabb emberi érzés és érzelem?
(mai filozófiai kérdés )
Hm... én most ráérek dolgozni... szóval mehetek a kocsmába pultosnak ha kell :)
Szia mindenki!
Miho... ez a bahh neked szólt... illetve annak aki olyan címet akar adni a verses kötetednek. Ne hallgass rá :) Igen is szép verseid vannak, akinek nem tetszik az ne olvassa.
Csalódás... hát az nem jó dolog. Bár lehet kellemesen is csalódni... De remélem hamar érnek olyan dolgok az életben, amik kellemes csalódást hoznak :) és akkor már más témájúak, irányúak lehetnek a kis költeményeid
Amúgy én már tapasztaltam egy s mást az életben... jót és rosszat... Sajnos a rosszból rendesen kijutott, abból nem nehéz kapni. A jóért küzdeni kell, de megéri :)
(bár ezzel most nem akarom azt mondani, hogy mindent tapasztaltam... :) )
Szerintetek mi a legcsodálatosabb emberi érzés és érzelem?
(mai filozófiai kérdés )
Hm... én most ráérek dolgozni... szóval mehetek a kocsmába pultosnak ha kell :)
Igazad van. Mindenestre szerintem még akkor is van mit tapasztalnom, hogy túl tudjak lépni a csalódáson, és sokak várakozását kielégítve végre boldogabb, melegebb érzésekre is rátérjek a verseimben.
Erről jut eszembe: az egyik volt osztálytársam azt mondta egyszer, félig viccelve, félig komolyan, hogyha egyszer kiadják egy verses kötetem, lehetne a címe "Út az öngyilkosság felé", mondván ezeket a verseket olvasva az ember nem kap mást, csak tömérdek mennyiségű érzelmi marcangolást.
Erről jut eszembe: az egyik volt osztálytársam azt mondta egyszer, félig viccelve, félig komolyan, hogyha egyszer kiadják egy verses kötetem, lehetne a címe "Út az öngyilkosság felé", mondván ezeket a verseket olvasva az ember nem kap mást, csak tömérdek mennyiségű érzelmi marcangolást.
beküldve: 2009-06-04 15:53:45
(#25405) nOs én nem vagyok tapasztalt az életben de itt van két gondolat:
1.:
Az életben sok váratlan rossz történik. És amikor már azt hinnéd, hogy már csak jó jöhet, a sors másodszor is pofáncsap!
2.:
Jól válogasd meg mit mondassz, mert minden szavad az utolsó is lehet egyben!
Az életben sok váratlan rossz történik. És amikor már azt hinnéd, hogy már csak jó jöhet, a sors másodszor is pofáncsap!
2.:
Jól válogasd meg mit mondassz, mert minden szavad az utolsó is lehet egyben!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Köszönöm.
Nem tudom, hogy a tapasztalatnak mennyi köze van a költészethez... Habár... Meglehet. Bár nem mondanám, hogy a magam 20 évével hatalmas, egetrengető élettapasztalattal rendelkeznék.
Nem tudom, hogy a tapasztalatnak mennyi köze van a költészethez... Habár... Meglehet. Bár nem mondanám, hogy a magam 20 évével hatalmas, egetrengető élettapasztalattal rendelkeznék.
de mennyi köze van! egy búvár merülést , meg sárkány lovaglást ellehet képzelni azt kevesen tapasztalják ....de olyan dolgokat mint mondjuk a csalódás , tapasztalat nélkül nem lehet leírni !
Morduk : dehogynem szóltunk egymásnak ! tisztességesen köszöntünk egymásnak !xD
Köszönöm szépen.
Bár, ami igaz, az igaz, történtek velem olyan dolgok, amik másokkal remélhetőleg nem fognak soha, lehet, hogy ez nagyban közrejátszik.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-04 15:49:15