Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem is jó napom volt, semmi extra nem történt. Mint írtam lentebb a Painttel próbálkozom alkotni valamit...
Arra a kérdésre, hogy miről beszélgessünk, nem tudok és nem is akarok igazán válaszolni. Majd jön magától a téma, nem kell azt erőltetni. Ha meg nem jön semmi, akkor nézzük a monitort és megkíméljük a fórumot.
Arra a kérdésre, hogy miről beszélgessünk, nem tudok és nem is akarok igazán válaszolni. Majd jön magától a téma, nem kell azt erőltetni. Ha meg nem jön semmi, akkor nézzük a monitort és megkíméljük a fórumot.
Szia!
First of all: bocsi, hogy nem írtam, csak 5 órám volt és hatodikban a könyvtárból írtam, mondom elindítom a beszélgetést, aztán meg barátnőmet kísértem el és így értem haza.
Jó napom volt eddig azt hiszem... 5 óra, egy töri TZ
amit le****tam És még hátra van az este, amikor barátokkal megyünk szórakozni....
Nyah és neked milyen napod volt eddig?
És miről is beszélgessünk ma?
First of all: bocsi, hogy nem írtam, csak 5 órám volt és hatodikban a könyvtárból írtam, mondom elindítom a beszélgetést, aztán meg barátnőmet kísértem el és így értem haza.
Jó napom volt eddig azt hiszem... 5 óra, egy töri TZ
amit le****tam És még hátra van az este, amikor barátokkal megyünk szórakozni....
Nyah és neked milyen napod volt eddig?
És miről is beszélgessünk ma?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Igen azt a Mondot együtt nézegettük, és együtt csodálkoztunk, hogy "Mii, a Painttel, na neee.."
Amúgy feltűnt, hogy nem nagyon vagy itt mostanság. A szombati/holnapi találkozóról tudsz?
Amúgy feltűnt, hogy nem nagyon vagy itt mostanság. A szombati/holnapi találkozóról tudsz?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-05 14:11:51
beküldve: 2009-06-05 14:04:08
(#25444) Nemmm. Painttel szerencsétlenkedek.
Az érdekes lehet... bár az egyik mondo szerint lehet vele jókat csinálni.
Egyébként azért nem voltam fönn olyan sokáig, mert lusta voltam, illetve belevetettem magam a rajzfilmes rajzolási stíluisba. És most se maradok sokáig, csak életjelt adtam....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szia L! Tőlem folytathatjuk a filozofálgatást, bár lehet, hogy laan fogok válaszolgatni, mert közben ezt is azt is csinálok.
Előbb viszont: milyen napod van eddig?
Előbb viszont: milyen napod van eddig?
beküldve: 2009-06-05 13:14:43
(#25439) Szép jó napot mindenkinek!
Kezdőthet az újabb adag eszmefuttatás és filozófiai kérdések taglalása? Vagy ma inkább maradjon ki? Vagy esetleg ott folytassuk, ahol tegnap abba hagytuk?
Zoe: majd igyekszem önbizalmat gyűjteni... amúgy... igazából van is önbizalmam meg nincs is. Mert van amihez túl sok is, de van amihez nagyon kevés :) Hm... lassan írhatok egy jellemrajzot saját magamról... Bár azt lehet msn-en kéne...
Kezdőthet az újabb adag eszmefuttatás és filozófiai kérdések taglalása? Vagy ma inkább maradjon ki? Vagy esetleg ott folytassuk, ahol tegnap abba hagytuk?
Zoe: majd igyekszem önbizalmat gyűjteni... amúgy... igazából van is önbizalmam meg nincs is. Mert van amihez túl sok is, de van amihez nagyon kevés :) Hm... lassan írhatok egy jellemrajzot saját magamról... Bár azt lehet msn-en kéne...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Milyen filozofikus hangulat uralkodott itt ma...
a filozofikus hangulat jó , legalább nem írunk e4gy szavas hsz -eket . csak az a baj vele h meg fájdítja fejet és a kezet egyaránt ....XP
na jóccakát !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-06-04 21:26:09
beküldve: 2009-06-04 20:48:48
(#25437) beküldve: 2009-06-04 20:27:11
(#25435) Bocsánat a duplapostért, de máshol/máshogy nem tudok elköszönni! Tehát sziasztok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szia! Nos én ebben a dolgokban nem vagyok jó társaság!
Szerk.: Nah ez nagyon paraszt: [Link]
Ha holnap olvasod ezt akkor tudni fogod! Bár sztem nem fogod ezt a postomat visszakeresni!
Szerk.: Nah ez nagyon paraszt: [Link]
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-06-04 20:07:30
Igen, jó ha vkivel tudsz beszélni ilyenekről is.
De pl. én itt könnyedén begépelgetem ezeket, de ha itt lennétek velem szemben 100 h nem beszélnék igy, vagyis nem mondanék olyat h mennyire szeretem mikor a virágszirmok a szélben táncolnak...nem, kizárt.
Még azt a szót h szeretem sem használom XD.
Szia, és tessék önbizalmat szerezni, mer én verek beléd XD De jobb ha magadtól szeded össze.
De pl. én itt könnyedén begépelgetem ezeket, de ha itt lennétek velem szemben 100 h nem beszélnék igy, vagyis nem mondanék olyat h mennyire szeretem mikor a virágszirmok a szélben táncolnak...nem, kizárt.
Még azt a szót h szeretem sem használom XD.
Pl: irjuk 2en 1 sráccal a suliújságba a búcsúbeszédet, ki akarta velem mondatni h szeretem (már úgy mint osztálytársat, remélem, asszem ), én meg, ott nincs sorköz, az nagybetű, jó jó, oda figyelj mer nem jó. stb.
Szia, és tessék önbizalmat szerezni, mer én verek beléd XD De jobb ha magadtól szeded össze.
Szerk: Zoé 2009-06-04 17:46:30