Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nyirturán a szél kicsavart egy fát + elszakadt egy vezeték, ezért a négyesen egy szakaszon elterelés volt. A fákat kitörte a szél, az útra sodorta a kavicsokat, ami betörte egy kocsi szélvédőjét, a palatetőket teljesen levitte, az erkélyek üvegeit teljesen betörte, a jég a házak oldalát is levitte, sőt, még a redőnyöket is megcsonkította. Nyirbátoron ugyanez. Nyiregyházán hullámokban vitte a szél az esőcseppeket, és a házakról vízesésszerűen csorgott le a víz. Egy hatalmas jégdarabot is vitt a szél. Még jó, hogy akkor nem voltam úton Kisvárda felé!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-06-07 19:48:41
beküldve: 2009-06-07 19:27:54
(#25478) Hello mindenkinek! Megjöttem! Sóstóhegyen rohadt nagy eső volt!
Hungary Hurricane: Jégeső, és 80 km-es szél volt Sóstóhegyen papáméknál! A szémszédban (ahol a haveromék laknak) Két fát is kicsavart! Illetve egy csomó ág hevert a földön! És az egészkertet elverte a jég! Mamám majdnem el is sírta magát! Egész termés oda! Nah jó kevés megmaradt! És egy csomó megy ment tönkre.. És persze seprekedtünk! És egy csomó jég golyó! Nos Ice ball fightra senkinek nem volt kedve!
Hungary Hurricane: Jégeső, és 80 km-es szél volt Sóstóhegyen papáméknál! A szémszédban (ahol a haveromék laknak) Két fát is kicsavart! Illetve egy csomó ág hevert a földön! És az egészkertet elverte a jég! Mamám majdnem el is sírta magát! Egész termés oda! Nah jó kevés megmaradt! És egy csomó megy ment tönkre.. És persze seprekedtünk! És egy csomó jég golyó! Nos Ice ball fightra senkinek nem volt kedve!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
A nyiregyházi korzóban láttam a NANA 3. részét, ha esetleg érdekel valakit!
Hozzáírok még 1 párat:
Naruto: Anakin Skywalker (gyerek)
Sakura: Amidala
3. Hokage: Yoda mester
Deidara: öööö... őt nem tudom... NEMÁ, PEDIG Ő A KEDVENCEM!!! (meg Itachi)
Ma, ahogy bementem a Korzóba, egyből meglátszott rajtam, hogy nem nyiregyházi vagyok. Először bementünk a WC-re, és ki akartam húzni egy papír kéztörlőt. De sehogy sem ment, ezért azt csináltam, hogy kihúztam az összeset, kivettem egyet, aztán nagy bénán visszaügyködtem a többit a helyére. Aztán bementem egy ruhaboltba, ahol közvetlenül az ajtónál megláttam egy jó felsőt (hozzáteszem: nem vettem meg). Leemeltem az akasztóról, erre besipolt a riasztó. Azóta sem tudom, hogy én csináltam-e vagy sem, de egy a lényeg: a két eladó jó nagyot röhögött rajtam!
Még valami: Az Új arc után mi a következő rang, és mit kell tennem azért, hogy odáig eljussak?
Ja eszembe jutott egy csak az Star Wars-os:
Itachi: Darth Sidious
Kisame: Darth Vader.
Hozzáírok még 1 párat:
Naruto: Anakin Skywalker (gyerek)
Sakura: Amidala
3. Hokage: Yoda mester
Deidara: öööö... őt nem tudom... NEMÁ, PEDIG Ő A KEDVENCEM!!! (meg Itachi)
Ma, ahogy bementem a Korzóba, egyből meglátszott rajtam, hogy nem nyiregyházi vagyok. Először bementünk a WC-re, és ki akartam húzni egy papír kéztörlőt. De sehogy sem ment, ezért azt csináltam, hogy kihúztam az összeset, kivettem egyet, aztán nagy bénán visszaügyködtem a többit a helyére. Aztán bementem egy ruhaboltba, ahol közvetlenül az ajtónál megláttam egy jó felsőt (hozzáteszem: nem vettem meg). Leemeltem az akasztóról, erre besipolt a riasztó. Azóta sem tudom, hogy én csináltam-e vagy sem, de egy a lényeg: a két eladó jó nagyot röhögött rajtam!
Még valami: Az Új arc után mi a következő rang, és mit kell tennem azért, hogy odáig eljussak?
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-06-07 19:47:31
Szerk: Moderátor 2009-06-07 19:46:15
Ja eszembe jutott egy csak az Star Wars-os:
LOLWUT?
beküldve: 2009-06-07 15:54:19
(#25473) Sziasztok!
*Szia! A fórumszabályzat (elérhető itt) tiltja a warezolást, azaz az alternatív beszerzési forrásokról szóló információk kérését és megosztását. A jövőben ezt vedd figyelembe. A moderátor*
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Szerk: Moderátor 2009-06-07 19:44:57
beküldve: 2009-06-07 14:14:46
(#25472) Ja eszembe jutott egy csak az Star Wars-os:
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-06-07 14:15:11
Nem kell összekeverni, mert teljesen ugyanaz...szinte.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
no pussy, just the dicks
Szerk: Moderátor 2009-06-07 19:40:34
beküldve: 2009-06-07 12:29:05
(#25470) Na sziasztok!!!!
mit foktok csinálni a nyári szünetben?
Tényleg a HP milyen lenne ha összekevernénk a narutóval????????Ez egy nagy rejtély
mit foktok csinálni a nyári szünetben?
Tényleg a HP milyen lenne ha összekevernénk a narutóval????????Ez egy nagy rejtély
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-06-07 12:30:52
Ez arc és tökre eltudom képzelni a szereplőket más ruhában pl.:Hermione Sakura ruhájában de a legjobb Voldemort
Gai-sensei cuccában
Gai-sensei cuccában
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
A Naruto, az ugyanaz, mint a Harry Potter, csak át vannak írva benne a mindenkori 20. szavak?
Ez egy nagyon érdekes téma, amit nem hagyhatok szó nélkül, annak ellenére sem, hogy mindjárt leájulok a székről, olyan álmo vagyok. XD
- Mindkét világban van egy erő, amelyet a kiválasztott társadalmi csoport képvisel: varázslók és boszorkányok a mágiát, míg a ninják a chakrát/nin-, gen-, taijutsut.
- Az adott erőt mindkét világban egy-egy adott eszköz segítségével hívják elő/irányítják: varázspálca és kézjelek.
- És pontosítanék: Orochimaru nem egyenlő Naginivel – Voldemort kígyója - mert Oro=Voldi.
És persze itt van még sok karakter párhuzam, de arra nem akarok most kitérni. Majd talán holnap eszembe jut még valami.
De Bene-kun válasza roppant frappáns és találó. Ugyanis rengeteg történetben találhatunk párhuzamokat egy másik sztorival. Ez már csak ilyen.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-07 00:05:36
Szerk: ∂z 2009-06-06 23:22:26
beküldve: 2009-06-06 23:16:44
(#25465) A Naruto, az ugyanaz, mint a Harry Potter, csak át vannak írva benne a mindenkori 20. szavak?
Mielőtt kiderítenénk, hogy melyik volt előbb, melyik a jobb, stb marhaságok, én inkább arra kérnék mindenkit, hogy találjon cseles párhuzamokat!
Az, hogy Orochimaru az igazából a Voldemort kígyója és, hogy a fél banda árva, meg, hogy itt is hárman nyomják, az nem számít, jobbakat szeretnék hallani
Sok sikert!
Mielőtt kiderítenénk, hogy melyik volt előbb, melyik a jobb, stb marhaságok, én inkább arra kérnék mindenkit, hogy találjon cseles párhuzamokat!
Az, hogy Orochimaru az igazából a Voldemort kígyója és, hogy a fél banda árva, meg, hogy itt is hárman nyomják, az nem számít, jobbakat szeretnék hallani
Sok sikert!
no pussy, just the dicks