Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-06-08 16:27:13
(#25509) Sziasztok
Ki hogy vagyon meg? Ha még megvagytok ...De megvagytok... úgy-e?
Fisi: drukkolok. Mögötted mondom h: hajrá Fisi, te vagy a legjobb! -XD
Csak pár centit olvastam vissza, és máris végigfutott rajtam a hideg : érettségi
*beesett, fáradt, álmos és a manga szó hallatán kiakad*
Ki hogy vagyon meg? Ha még megvagytok ...De megvagytok... úgy-e?
Fisi: drukkolok. Mögötted mondom h: hajrá Fisi, te vagy a legjobb! -XD
Csak pár centit olvastam vissza, és máris végigfutott rajtam a hideg : érettségi
Szerk: Zoé 2009-06-08 16:28:45
Hát én is csatlakozom Mihóhoz! Very sok szerencsét!
Különben ténleg hol akarsz tovább szakirányilag!
Különben ténleg hol akarsz tovább szakirányilag!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Drukkoljatok, hogy bekerüljek a szakirányok valamelyikére!!!!
Drukkoló mód ON!
Amúgy melyik szakiránynak örülnél a leginkább?
beküldve: 2009-06-08 15:28:35
(#25506) Basszus, majdnerm szívrohamot kaptam, mikor megláttam, hog már vehetünk fel órákat, de aztán kiderült, hogy augusztusig ráér...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-08 15:22:00
(#25505) Hello mindenkinek! Aki most itt van az irjon már ide!
Remélem Sashi itt van!
akkor majd következő talira készülj , mert nem hagylak amíg el nem meséled !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Miho keresztmami kifejted h mivel bűvölted el őket ?
Léééééccci !
Léééééccci !
Fhuh, kicsi Keresztlánykám, majd elmesélem egyszer, mert írtó hosszú lenne leírni. XD Meg ahhoz, hogy el tudjam az egészet hitelesen mesélni, fel kéne elevenítenem, hogy pontosan miket is mutattam be. XD
Elöljáróban annyit, hogy természetesen mangás prezentációt tartottam.XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-07 21:41:36
Jójó,azért sejtettem,hogy egy rajz-szóbeli sem "a kisujjamból kirázom" dolog,sőt...
Háát,a vizsgaelnököt most hagyjuk,mert az osztályfőnökünk egy egész oldal életrajzot hozott be róla,csak hogy bemutassa,hogy milyen nagy személyiség fog majd ott lenni a köreinkben...
Óó...a bioszérettségi még lehet kivégzés,főleg úgy,hogy gyakorlati rész is van,amikor egy kísérletet kell megcsinálni XD ...nekem egyszer lazán kidurrant a kémcsövem gyakorlás közben,még szerencse,hogy csak víz volt benne...bár még így is simán összetalálkozhattam volna pár üvegszilánkkal ^^" (tanár elintézett azzal,hogy legközelebb vizsgáljam meg a kémcsövet,h nincs-e rajta repedés )
Háát,a vizsgaelnököt most hagyjuk,mert az osztályfőnökünk egy egész oldal életrajzot hozott be róla,csak hogy bemutassa,hogy milyen nagy személyiség fog majd ott lenni a köreinkben...
Óó...a bioszérettségi még lehet kivégzés,főleg úgy,hogy gyakorlati rész is van,amikor egy kísérletet kell megcsinálni XD ...nekem egyszer lazán kidurrant a kémcsövem gyakorlás közben,még szerencse,hogy csak víz volt benne...bár még így is simán összetalálkozhattam volna pár üvegszilánkkal ^^" (tanár elintézett azzal,hogy legközelebb vizsgáljam meg a kémcsövet,h nincs-e rajta repedés )
Miho keresztmami kifejted h mivel bűvölted el őket ?
Léééééccci !
Léééééccci !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-06-07 21:24:26
beküldve: 2009-06-07 21:19:14
(#25499) Nah megyek sziasztok! Jó étszakát, és jó bizit! (bizonyítvány a gyengébbek kedvéért) Noh de a lényeg hogy húzok!
Jahh, és: Szia Gemini! Üdv a Mangafanon! (ha új vagy)
Jahh, és: Szia Gemini! Üdv a Mangafanon! (ha új vagy)
Miho: az fix,hogy én is vidáman szóbeliznék rajzból,mert a rajztanárunkkal mindenről (!) lehetne beszélgetni
Nono, ne keverjük kérem az érettségit a rajzórákkal! Egyik érettségin sem lehet arról beszélni, amiről akar az ember, mivel szinte mindig jelen van a vizsgaelnök, azaz az érettségi mumusa. XD
Nah a biosz érettségiről nincsenek tapasztalataim, de az sem kivégzés.
Amúgy azt meg felejtsd el, hogy Ti vagytok az elit gimi, Nektek így meg úgy kell teljeítenetek, mert az ilyen dolgok miatt blokkolhatsz le teljesen.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-07 21:14:50
beküldve: 2009-06-07 21:05:51
(#25497) Hajj...nővéreimet kérdezgettem,hogy nekik hogy ment: idősebbik nővérem kijelentette,hogy ő annyira izgult,hogy amikor bement,alig bírta kihúzni a tételt,annyira remegett a keze.Másik nővérem is mondta,hogy ő meg a szóbeli előtti estén volt már tiszta ideg,és velem is azzal szórakázik,hogy folyton kérdezget: "Naaa...nem izgulsz máár??" ...
Egyébként mindketten mondták,hogy így utólag nem volt vészes,és a tanárok is azt mondták,hogy a lényeg az,hogy mosolyogva menjünk be...(legalább tettessük,hogy tudunk is vmit,és halál nyugodtak vagyunk XD)
Dzirun: naigen,sokan mondták,hogy "hejj,nem kell para!menni fog,még akkor is,ha nem tudsz semmit!"...csak az a baj,h mi ilyen speckó gimibe járunk,ahol kifejezetten szeretik magasra tenni a lécet. (mondván,h ez az X gimnázium,és ide olyan diákok járnak,akiknek mindent tudniuk kell,és 100%-an kell mindent megoldani...-.-)
Miho: az fix,hogy én is vidáman szóbeliznék rajzból,mert a rajztanárunkkal mindenről (!) lehetne beszélgetni...(csak az a bökkenő,hogy én bioszból erőlködök egyet... )
Egyébként mindketten mondták,hogy így utólag nem volt vészes,és a tanárok is azt mondták,hogy a lényeg az,hogy mosolyogva menjünk be...(legalább tettessük,hogy tudunk is vmit,és halál nyugodtak vagyunk XD)
Dzirun: naigen,sokan mondták,hogy "hejj,nem kell para!menni fog,még akkor is,ha nem tudsz semmit!"...csak az a baj,h mi ilyen speckó gimibe járunk,ahol kifejezetten szeretik magasra tenni a lécet. (mondván,h ez az X gimnázium,és ide olyan diákok járnak,akiknek mindent tudniuk kell,és 100%-an kell mindent megoldani...-.-)
Miho: az fix,hogy én is vidáman szóbeliznék rajzból,mert a rajztanárunkkal mindenről (!) lehetne beszélgetni...(csak az a bökkenő,hogy én bioszból erőlködök egyet... )
egyébként köszi a szülinapi köszöntést és a "sok sikert!" is
OMG, mekkora tornyot fog innen eltávolítani a modeátor bácsi...
Mármint a rajz-, és vizuális kultúra érettségim vagy a többi?
Mármint a rajz-, és vizuális kultúra érettségim vagy a többi?
Remélem jól sikerült :3
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-06-08 19:41:40