Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
leszel te az a segítőkész ember?xD
vagy csak egy közös megeggyezés lenne, gondolunk egyet és PUKK már is kész a "csokápik" xD
The Exiled: drukkolni fogok!! De bizti ügyes leszel^^
vagy csak egy közös megeggyezés lenne, gondolunk egyet és PUKK már is kész a "csokápik" xD
The Exiled: drukkolni fogok!! De bizti ügyes leszel^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-06-06 22:04:35
beküldve: 2009-06-06 21:17:39
(#25461) Ki járt már a magyar sógi hivatalos honlapján?
Aki még nem az megteheti: [Link]
Aki még nem az megteheti: [Link]
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-06 21:06:43
(#25460) Helló!!^^
de régen jártam erre.
képzeljétek, szerdán megyek sárga öv vizsgára ( karatéból) ^^
de régen jártam erre.
képzeljétek, szerdán megyek sárga öv vizsgára ( karatéból) ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-06-06 21:04:40
(#25459) Sziasztok!
Milyen napotok volt?
Én ma rendet raktam itt a szobába és már minden szép.
Milyen napotok volt?
Én ma rendet raktam itt a szobába és már minden szép.
,,Hitler fején ugrálok!"
iszonyú jó lenne, ha ezt így meg lehetne oldani, csak keresel egy embert, aki átvállalja a kilóid és pukk kész is.
-
Tyúúú de odaadnám neked a fölösleges plusz kilóimat xD
Nagyon sok dolog történik, ami lelkileg nagy hatással van rám, ezért mostmár a maradék pihi időm is elment, így a nap 24 órájában elérhetetlen vagyok szinte.
Nekem ebben az évben annyi vizsgám meg dogám meg felvételim meg fellépésem meg mindenem volt, hogy teljesen lefogytam! Ami nálam non nem jó, mert eleve nagggggggyon vékony vagyok. [Jelenleg a méreteim: 168 cm, 49 kg. A testtömegindexem 17, ami... hát... az ideális alatt (19) van.] Úgyhogy a nyáron tömnöm kell magamat kajával. Vagy inkább... követem L példáját
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-05 21:46:18
(#25455) Szasztóóók újra itt!!^^
Ne harizzatok, hogy ilyen keveset találok el errefele, de sajnos rengeteg dogát kell írnom, nyaralásokat kell szerveznem, és rendbe kell szednem magam... Nagyon sok dolog történik, ami lelkileg nagy hatással van rám, ezért mostmár a maradék pihi időm is elment, így a nap 24 órájában elérhetetlen vagyok szinte.
Na és veletek miújság van?? Már hiányoztatok^^ Remélem mindenkinek minden dogája/vizsgája jól sikerült és büszke lehetek rátok:)
Rapider köszönöm a levelet^^(K)
Ne harizzatok, hogy ilyen keveset találok el errefele, de sajnos rengeteg dogát kell írnom, nyaralásokat kell szerveznem, és rendbe kell szednem magam... Nagyon sok dolog történik, ami lelkileg nagy hatással van rám, ezért mostmár a maradék pihi időm is elment, így a nap 24 órájában elérhetetlen vagyok szinte.
Na és veletek miújság van?? Már hiányoztatok^^ Remélem mindenkinek minden dogája/vizsgája jól sikerült és büszke lehetek rátok:)
Rapider köszönöm a levelet^^(K)
beküldve: 2009-06-05 20:53:24
(#25454) Nekem két progim is van, amivel lehet képeket szerkeszteni! Az egyik a PhotoFiltre (nem filter), a másik a GIMP2. De inkább a PhotoFiltre. Kell vkinek vmelyiknek a telepítője?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-05 20:37:29
(#25453) beküldve: 2009-06-05 17:57:10
(#25451) Hello mindenkinek! Nah most már én fogom nyitni az Otakucsmát! Haha!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Még akinek megy valahogy
Én psp-vel és Gimap 2.2, 2.4. és 2.6-okkal szenvedek... ezek vannak fenn a gépen Bár én nem szoktam saját rajzokat csinálni vele, mert ahhoz nem értek... csak úgy rajzokat alakítok át meg képeket szerkesztek
Én psp-vel és Gimap 2.2, 2.4. és 2.6-okkal szenvedek... ezek vannak fenn a gépen Bár én nem szoktam saját rajzokat csinálni vele, mert ahhoz nem értek... csak úgy rajzokat alakítok át meg képeket szerkesztek
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Sajnos csak Paintem van - még...
Saját rajzot meg sem próbálok vele csinálni, attól már tuti idegbajt kaptam volna... Inkább csak gyakorlok vele, úgy, hogy Naruto karaktereket alakítgatok át.(RPC)
De így is marha idegesítő néha...
No mindegy, majd egyszer szerválok Photoshopot, az az igazi.
Saját rajzot meg sem próbálok vele csinálni, attól már tuti idegbajt kaptam volna... Inkább csak gyakorlok vele, úgy, hogy Naruto karaktereket alakítgatok át.(RPC)
De így is marha idegesítő néha...
No mindegy, majd egyszer szerválok Photoshopot, az az igazi.
Nah ennek örülök :)
Painttel :) hehe... lehet vele rajzolni, nem mondom... de az szenvedéssel jár Más programod nincs? Pl Paint shop pro... vagy Gimp? Azokkal azt hiszem egyszerűbb... de ott van a jó öreg Photoshop is
Painttel :) hehe... lehet vele rajzolni, nem mondom... de az szenvedéssel jár Más programod nincs? Pl Paint shop pro... vagy Gimp? Azokkal azt hiszem egyszerűbb... de ott van a jó öreg Photoshop is
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!