Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ne má! Utálom a "jelzőket"! Különben rajtam kívül is sokan vannak még "gyerekek" Különben Szia!
Különben: OK ha én nem akkor ki veszi fel?
Mihonak pluszban: Oké akkor legalább had nyissam én! *könyörgő smiley*
Z.b.: Hé Zabpehely ugye találkoztunk a Conon! Nos köszöntem is! Hát nem tom h nem vettél észre, vagy én vagyok a süket, de asztán egy szót sem szoltunk egymáshoz!
Hát erre ténleg beindulok hogyha valaki csöppnek nevez! (első alkalom) Én még ilyen korban vagyok!
Noh de nem lényeges! Lépjünk!Különben: OK ha én nem akkor ki veszi fel?
Mihonak pluszban: Oké akkor legalább had nyissam én! *könyörgő smiley*
Z.b.: Hé Zabpehely ugye találkoztunk a Conon! Nos köszöntem is! Hát nem tom h nem vettél észre, vagy én vagyok a süket, de asztán egy szót sem szoltunk egymáshoz!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-06-04 15:45:11
2009-05-01
Nem szeretsz
Csak néztem arcod,
De szólni nem mertem már.
Ajkam nem formált
Szavakat, hogy megérthesd;
Mily fájó, hogy nem szeretsz.
Nem szeretsz
Csak néztem arcod,
Ajkam nem formált
Csoda széééééép !
én mért nem tudok ilyet írni ? Biztos nem tapasztaltam még eleget !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
OFFolni egy OFFtopicot, igazi művészet. XD
Amúgy sem hiszem, hogy jót tenne az OtaKucsma hírnevének, ha kiderülne, hogy egy csöppMorduk veszi fel a rendelést. Még a végén megbűntetnek gyermekdolgoztatásért.
Amúgy sziasztok!
Ichigo=Aizen: Nah mi a...?
Fúúú, képzeljétek... Már van 10 wakám. Tessék nagyokat nézni... Megosztom Veletek az egyiket az utolsók közül...
Amúgy sem hiszem, hogy jót tenne az OtaKucsma hírnevének, ha kiderülne, hogy egy csöppMorduk veszi fel a rendelést. Még a végén megbűntetnek gyermekdolgoztatásért.
Amúgy sziasztok!
Ichigo=Aizen: Nah mi a...?
Fúúú, képzeljétek... Már van 10 wakám. Tessék nagyokat nézni... Megosztom Veletek az egyiket az utolsók közül...
2009-05-01
Nem szeretsz
Csak néztem arcod,
Ajkam nem formált
Nem szeretsz
Csak néztem arcod,
Ajkam nem formált
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-04 15:30:38
beküldve: 2009-06-04 15:00:56
(#25399) Hello mindenkinek! (újra) Nos szerintem lassan nyithatna is az Otakucsma Nos aki akar az szóljon, és akkor máris veszem a rendelést! (XD)
beküldve: 2009-06-04 14:01:15
(#25398) Sziasztok! Már annyira elegem van az igazgatóból... 8 órától 21 óráig egy hülye "Gyerek napi rendezvény" lesz. Ezzel nem is lenne baj, de kötelező és ilyen sokat kell lenni.
/Egyik gyerek ezt mondta órán. "Jaj! Akkor lemaradok a Barátok Köztről.
/Egyik gyerek ezt mondta órán. "Jaj! Akkor lemaradok a Barátok Köztről.
erre h jöttél rá?
mi más érdekes topicot nyitott még?
mi más érdekes topicot nyitott még?
Aizen még anno felvett msnre, és mikor megnéztem ezt a topikot, akkor láttam, hogy Ichigo msn-címe nagyon ismerős...
beküldve: 2009-06-03 20:59:21
(#25395) Hm, most jöttem rá, hogy az "Ichigo" nevű felhasználó, aki rengeteg "érdekes" topikot és hozzászólást gyártott (pl. ezt is: [Link]), nem más, mint Aizen...
beküldve: 2009-06-03 20:55:02
(#25394) Ha megyek! Jó éjszakát mindenkinek! Nah csá!
Meg ilyenek! Blabla... Nah csá
Meg ilyenek! Blabla... Nah csá
beküldve: 2009-06-03 20:53:58
(#25393) Aizen: miért hagyjalak a Fűrésszel? A műfaj aranyérmese.
Baniaa: ne viccelj, egy képregényes oldalon senki nem néz gyerekesnek, amiért szereted a Pókembert. Én is imádom.
És 8 mérföld metál! Vagy 17-szer láttam. Ha tetszett, akkor szerintem érdemes megnézned más rapperek életéről készült filmeket is (igaz, hogy a 8 mérföld nem Eminem életéről szól, de nagyon hasonlít egy életrajzi filmre). Én már egy csomó ilyet láttam, és eddig mind nagyon-nagyon tetszett.
Hanon: Azért mondtam, hogy a műfajban a legjobb, mert a Fűrész és a Kocka is horror, sőt még az alapötlet is hasonlít. Ennyi.
Baniaa: ne viccelj, egy képregényes oldalon senki nem néz gyerekesnek, amiért szereted a Pókembert. Én is imádom.
És 8 mérföld metál! Vagy 17-szer láttam. Ha tetszett, akkor szerintem érdemes megnézned más rapperek életéről készült filmeket is (igaz, hogy a 8 mérföld nem Eminem életéről szól, de nagyon hasonlít egy életrajzi filmre). Én már egy csomó ilyet láttam, és eddig mind nagyon-nagyon tetszett.
Hanon: Azért mondtam, hogy a műfajban a legjobb, mert a Fűrész és a Kocka is horror, sőt még az alapötlet is hasonlít. Ennyi.
beküldve: 2009-06-03 20:41:20
(#25392) Ha? Nemááááááááááá
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-03 20:32:53
(#25390) Megnéztétek a képeimet, amiket beraktam?
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Minden nap tanul valamit az ember!
Másrészt köszönöm szépen, ha kérdezik akkor nagy okosan odavetem ezt amit mondtál!
Másrészt köszönöm szépen, ha kérdezik akkor nagy okosan odavetem ezt amit mondtál!
Másrészt, hogy az Addiktgyanús mit jelent azt nem tom, de jól hangzik!
addicted - függő (angol)
szóval addiktgyanús -> kezdesz függő lenni, de azért még nem vagy megszállott
-