Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hm, most kezdem észrevenni, hogy te mekkora igazságokat tudsz néha mondani/irni.
Ennek örülök :)
Igen szoktam néha ilyen lenni (itt azt hiszem ezen tulajdonságok által díszített oldalamat még nem ismerték meg) szoktam néha ilyen dolgokon gondolkozni, mert tudom élvezni... és annak örülök, ha másokról meg lehet ezekről beszélgetni...
Szerk.: Hát biztos igazad van... bár én az egészséges önbizalomnak teljes hiányában szenvedek.... Mondjuk azt mondják szépen tudok írni és főleg a leírásaim jók... passu...
Hm. Innen folytassuk holnap pls Most mennem kell, de ezt folytatni akarom, mert élvezem
Sziasztok!!!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-06-04 17:44:04
Hm, most kezdem észrevenni, hogy te mekkora igazságokat tudsz néha mondani/irni.
Értesz vmihez, biztosan, mindenki ért vmihez.
Értesz vmihez, biztosan, mindenki ért vmihez.
Szerk: Zoé 2009-06-04 17:39:19
beküldve: 2009-06-04 17:37:02
(#25430) Ctrl+C és Ctrl+V:
Támogatom... én leszek a mecénásotok
Hamár én nem értek semmihez... akkor annak talán jó leszek
Zoe: egy embert sohasem lehet teljesen megismerni, hiszen a legtöbbször az ember még magát sem ismeri teljesen :)
Zoe: én is szeretem ezket , te szépen fogalmazol ...a végén club alakul a magunk fajtából ...XD
Zoe: egy embert sohasem lehet teljesen megismerni, hiszen a legtöbbször az ember még magát sem ismeri teljesen :)
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Pedig ezt nem fogalmaztam szépen csak úgy irtam. Am meglehet h ebből club lesz XD
Shuichi: Tom h nincs mit rajta magyarázni, de általában mégis ezt teszem. Nem vagyok az a fajta aki mindenki előtt megnyilik komolyan. Egy barátom sincs aki elmondhatja h teljesen ismer.
Shuichi: Tom h nincs mit rajta magyarázni, de általában mégis ezt teszem. Nem vagyok az a fajta aki mindenki előtt megnyilik komolyan. Egy barátom sincs aki elmondhatja h teljesen ismer.
Z.p.: ennek örülök :) te megszoktad osztani a nagyvilággal valahogy az internet csodás világán keresztül? Mert tőled is szívesen olvasgatnék :)
Igen, a fantáziám beindult... hajajj... fáj is, hogy csak a képzeletemben lehetek ott és úgy
Igen, a fantáziám beindult... hajajj... fáj is, hogy csak a képzeletemben lehetek ott és úgy
még nem , de tervben van az internets világ megrengetése ..XD
jaj , csak nehogy fantázia sérvet kapj !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Nyugi :) Nincs mit kimagyaráznod:)
Az ember általában érzelmei által irányított és ha most így gondolod, akkor az így teljesen jó :) Tényleg nincs mit magyarázkodni ezen. És szerintem nem vagy egyedül az általad leírtakkal....
Z.p.: ennek örülök :) te megszoktad osztani a nagyvilággal valahogy az internet csodás világán keresztül? Mert tőled is szívesen olvasgatnék :)
Az ember általában érzelmei által irányított és ha most így gondolod, akkor az így teljesen jó :) Tényleg nincs mit magyarázkodni ezen. És szerintem nem vagy egyedül az általad leírtakkal....
Zoe: én is szeretem ezket , te szépen fogalmazol ...a végén club alakul a magunk fajtából ...XD
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-06-04 17:34:49
Visszavonom előző mondataimat....
Ez is csodaszép.... Teljes mértékben meg tudlak érteni :)
Mond csak: te is szoktál írni? Versek, novellák, prózák? Akármit... :) Szerintem nyugodtan, ha eddig nem
Mond csak: te is szoktál írni? Versek, novellák, prózák? Akármit... :) Szerintem nyugodtan, ha eddig nem
heh, hízik a májam ...egen szokogattam néha ezt azt :)
látom jól beindult a képzelő erőd ...
Szerk: Zabpehely 2009-06-04 17:29:44
beküldve: 2009-06-04 17:24:25
(#25425) Nah mit is szeretek...XD...előre mondom h most ilyen a kedvem és nem vagyok ilyen...ő...izé...mind1
Na jó, nem mindig vaok ilyen. De most mér akarom én ezt kimagyarázni...?
Az esőt én is nagyon szeretem, mikor csöndben hulldogál, és olyankor csak azt hallgatni csöndben, behunyt szemmel elképzelni bármit, csak úgy a sötétben messze szállni. És szeretem a tengerparton, a sziklákon üldögélve nézni a hullámokat, a kék szin árnyalatait, ahogy a fény játszik a viz felszinén, és ahogy a sirályok szállnak odafönn csöndes szél kiséretében. Vagy tavasszal a parkban leülni, zenét hallgatni, és nézni ahogy a cseresznyevirágok szirmai a szélben táncolnak.
Na jó, nem mindig vaok ilyen. De most mér akarom én ezt kimagyarázni...?
Szerk: Zoé 2009-06-04 17:26:31
Visszavonom előző mondataimat....
Hajj... ezzel én most elleszek egy ideig... képzeletben a Balaton parton vagyok már... Mellettem a legjobb barátaim, a számomra legfontosabbak... a nap kezd lemenni és már a csillagok halovány fénye tarkítja az eget.... a víztükörben a telihold képe ragyog ránk. Halk hullámok hangja száll az enyhe széllel, és csak ülünk... Ülünk és beszélgetünk....
Hajj... ezzel én most elleszek egy ideig... képzeletben a Balaton parton vagyok már... Mellettem a legjobb barátaim, a számomra legfontosabbak... a nap kezd lemenni és már a csillagok halovány fénye tarkítja az eget.... a víztükörben a telihold képe ragyog ránk. Halk hullámok hangja száll az enyhe széllel, és csak ülünk... Ülünk és beszélgetünk....
De én nem szoktam...És nem is fogom elkezdeni...
Morduk: te azzal még ne foglalkozz, az már túl komoly. Egyszer úgyis jön, kiszámithatatlan, de az embereknek épp ezért kellene kihasználniuk az életüket, mert nem tudhatják h mikor lesz vége...
Per pilla lövésem nincs h én mit is szeretek...
Z.p.: ez aztán a szép leirás...
Morduk: te azzal még ne foglalkozz, az már túl komoly. Egyszer úgyis jön, kiszámithatatlan, de az embereknek épp ezért kellene kihasználniuk az életüket, mert nem tudhatják h mikor lesz vége...
Per pilla lövésem nincs h én mit is szeretek...
Z.p.: ez aztán a szép leirás...
Szerk: Zoé 2009-06-04 17:14:24
jajjj... :( ez kissé lehangoló. Tényleg így gondolod?
Bár ha minden rosszat elmos, utána jó lesz és elvileg a boldogság helyet kaphat...
Bár ha minden rosszat elmos, utána jó lesz és elvileg a boldogság helyet kaphat...
így gondolom , tudod mert ilyen napokon borzasztóan örülök az esőnek (nem Morduk semmi köze a strandhoz ...).szeretem még ha Borotán a szomorú eperfa altt ülhetek ilyenkor vagy csakl eső után megnézhetem h lemosta róla a port .... nagyon szeretem még a Balatonon , ha naplemente után kigyúlnak a túl part fényei , kezemben a rajz füzet de nem írok semmit már nem rajzolok hisz sötétedik , és ahogy nézem a mólók sötét körvonalát a sirályok még rikácsolnak a szellő meg lebbenti a nádast és a skorbut ring a vízen ... bennem ezek a dolgok ébresztik a számomra legcsodálatosabb érzéseket ...
és még rengeteg minden ...
Nem vagy te egy kicsit fiatal ahhoz, hogy egy ilyen témával foglalkozz, mint a Halál?
(én spec. még annak érzem magam)
Mindazon által ma nyitott vagyok mindenre, szóval bármilyen elvont témáról beszélgethetünk
Zoe: nem baj az ha elkezdel lelkizni... néha olyat is kell
(én spec. még annak érzem magam)
Mindazon által ma nyitott vagyok mindenre, szóval bármilyen elvont témáról beszélgethetünk
Zoe: nem baj az ha elkezdel lelkizni... néha olyat is kell
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-06-04 17:09:30
Hát én szerintem tudok egy ilyesféle témát. Egy szó, de sztem mindenkit elgondolkodtat: Halál!
Nos én inkább élvezem az életet, és megyek bevágok egy Hot-Dogot!
Nos én inkább élvezem az életet, és megyek bevágok egy Hot-Dogot!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hát végülis vannak dolgok amiket egyszerűen nem lehet fölfogni, mégis tudjuk h nélküle nem tudnánk élni, szal ezt sem kell érteni...és nem is kell megmagyarázni, sőt talán próbálkozni sem vele.
Hú, vissza kéne rázódnom XD, különben még kezdek itt lelkizni, ami nem szokásom szal meg is bánnám.
V ami rosszabb komoly leszek... XD. Ez komolyan rosszabb a rossznál is.
Hú, vissza kéne rázódnom XD, különben még kezdek itt lelkizni, ami nem szokásom szal meg is bánnám.
V ami rosszabb komoly leszek... XD. Ez komolyan rosszabb a rossznál is.
Szerk: Zoé 2009-06-04 17:01:22
Hát igen! Ilyenkor neked is sírni támad kedved! (noh, persze ha a strandon vagy)
Vagy aki éppen termeszt az is sírhat! (örömében)
Különben valaki tud egy jó poént? Tegnap az Kucsmában nem kaptam poént!
Vagy aki éppen termeszt az is sírhat! (örömében)
Különben valaki tud egy jó poént? Tegnap az Kucsmában nem kaptam poént!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!