Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Köszi! Különben sztem ez jobban néz ki mint az előző Bleach-es!
Különben Szia!
Mindenki másnak: Hé hé van itt valaki még?
Különben Szia!
Mindenki másnak: Hé hé van itt valaki még?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nah, de végre itthon üvölthet a Slipknot, Children of Bodom emg minden.
Akkor most szupi lenne a szomszédodnak lenni.
Ugye-ugye
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Megnéztem, kezdetnek sztem nem rossz. Am mióta van neked más avád? (megint)
Na én mentem is. Hihetetlen fáradt vaok... További jó fórumozást és jóéjt.
Am vizsgák, érettségik meg mit tom én mi az oka, de csak én érzem itt kicsit nyomottnak a hangulatot?
Na én mentem is. Hihetetlen fáradt vaok... További jó fórumozást és jóéjt.
Am vizsgák, érettségik meg mit tom én mi az oka, de csak én érzem itt kicsit nyomottnak a hangulatot?
Egy rang! Pl.: Az Új arc is egy rang!.. Ez olyaan mint a cod.. No de a Game-ba ne menjünk bele! Másrészt, hogy az Addiktgyanús mit jelent azt nem tom, de jól hangzik!
beküldve: 2009-06-03 20:12:24
(#25383) Beteszem még1x:
[Link]
[Link]
Emberek, mit jelent az h addiktgyanús?
Lécci, nézzétek meg az oldimat! [Link]
[Link]
[Link]
Emberek, mit jelent az h addiktgyanús?
Lécci, nézzétek meg az oldimat! [Link]
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Sashi 2009-06-03 20:14:05
Szia neked is! Kész az oldalam! Sztem nézd meg!
Baniaa: Olyan vagy mint haverom: pókrmberes táska, sapka látta mind a 3 részt... Csak hogy ő még nagyobb NFS Carbon fan..
Baniaa: Olyan vagy mint haverom: pókrmberes táska, sapka látta mind a 3 részt... Csak hogy ő még nagyobb NFS Carbon fan..
Nah, de végre itthon üvölthet a Slipknot, Children of Bodom emg minden.
Akkor most szupi lenne a szomszédodnak lenni.
beküldve: 2009-06-03 20:02:24
(#25380) Na végre hazaértem a 3napod osztálykirándulásról. Érdekes volt. A fele osztály magáról nemtudott És ők tényleg nemcsak ittak...
Nah, de végre itthon üvölthet a Slipknot, Children of Bodom emg minden. Meg persze folytathaotm a one-shot mangám.
Nah, de végre itthon üvölthet a Slipknot, Children of Bodom emg minden. Meg persze folytathaotm a one-shot mangám.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
2.: Ha már ebben a témában vagy, akkor nézz Fűrészt, az a legjobb. (És a zenéje is király, ugye Hanon?)
Na azért kérem, a Kockák és a Fűrészek két teljesen külön kategória. Annyi a közös bennük, hogy emberek halnak meg, kisebb nagyobb szenvedéssel körítve.
Igen, a soundtrack az fasza.
Nade:
Láttam mindhármat.
Szeretem is őket (másodikat legkesvésbé, ott már túl sok volt a természetfeletti cucc, és még annyit se tudunk meg, mint amennyit eddig azt hittük, hogy tudjuk).
Első rész: hangulat felépítése, bevezetés a kocka "birodalmába".
Második rész: az új kocka, amelyben már egy külön videó/hang/adatrögzítő készüléket kell beküldeni egy emberrel mert...?
Harmadik rész: a legelső kocka, a film végén pedig visszautalás az első rész szellemi fogyatékos kölykére.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ez a kedvenc filmed? Mert nekem Pókember (jó, most kicsit gyerekesnek néztek ) és még 2 csak azt naaaaaaaaaagyoooooooon rég láttam (13 kisértet és 8 mérföld)
beküldve: 2009-06-03 19:00:56
(#25377) Végre hazaértem. Sziasztok megint.
Na kérem ez az év gyorsan eltelt. Holnap adjuk le a könyveket. Hát, naaagy trauma ér emiatt XD
Most v nekem van szerencsém v jó fele sodródom:
Na kérem ez az év gyorsan eltelt. Holnap adjuk le a könyveket. Hát, naaagy trauma ér emiatt XD
Most v nekem van szerencsém v jó fele sodródom:
Hi5-ön fölvettem egy lányt, mer láttam h anime-fan, kiderült h nem lakik messze, és abba a suliba jár ahová én akarok menni. -sztem ilyen képet vágtam miközben vele beszéltem. XD
Szerk: Zoé 2009-06-03 19:07:43
beküldve: 2009-06-03 18:34:03
(#25376) Kontaktlencse; hű hordozója vagyok már hónapok óta, és prkatikus. De ilyet még nem hallottam, hogy mobiltelefonokat osztogatnak hozzá.
A színes lencsék között is vannak jobbak, és rosszabbak. A dioptriásak sem drágák, főleg azok, amiket be lehet színesíteni.
A kék az nagyon szép. Nekem a kedvenc szemszínem. Imádom.
A színes lencsék között is vannak jobbak, és rosszabbak. A dioptriásak sem drágák, főleg azok, amiket be lehet színesíteni.
A kék az nagyon szép. Nekem a kedvenc szemszínem. Imádom.
Miho: Készülj fel mielőtt megnézed! Minden reiatsu-t bele!
Mint mondottam, a spoilerek miatt már nem érhet meglepetés... Így a készülődés inkább csak abból áll majd, hogy eldöntsem, milyen rágcsit egyek közben, és hogy kitől kérjem el a filmet.
1.: Nem kéne ilyeneket nézned.
2.: Ha már ebben a témában vagy, akkor nézz Fűrészt, az a legjobb. (És a zenéje is király, ugye Hanon?)
3.: Miért van az adatlapodon kiírva, hogy "Magyar kiadványok", mikor csak magyar kiadványod van?
3.: Miért van az adatlapodon kiírva, hogy "Magyar kiadványok", mikor csak magyar kiadványod van?
1.: Ugyan már ne hülyéskedj.
2.: Fűrész? Légyszíves azzal hagyj!
3.: Hm, okos észrevétel, de
1.: Tényleg Magyar kiadványok.
2.: Mert majd talán szeretnék Bleach mangát.
3.: Egyéb észrevétel, tökéletes úr?
Miho: Készülj fel mielőtt megnézed! Minden reiatsu-t bele!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-06-03 18:26:30
Még nem láttam a Kockát, de a barátaim nagyon ajánlgatták még jó pár évvel ezelőtt... No meg jó sok spoilerrel teli beszámolóval is megajándékoztak, szóval ha meg is nézem egyszer a filmet, tuti nem fog nagy meglepetést okozni.
Talán jobb is...
Morduk még nem látta
Talán jobb is...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-03 18:20:04